esti написа:летяща написа:ами, не знам защо не си ме разбрала правилно. аз същите тези начини, дето без стимуланти имах предвид. но, явно си решила, че щом пуша трева, то задължително съм и на други неща.
а по въпроса за съзнанието - аз си го обичам и ясно, и мъгляво.
Честно да ти кажа, въобще не ме интересува с какво си мъглясваш съзнанието.
Надявам се сина ми никога да не среща хора, като теб, които дори на тази, предполага се осъзната и отговорна възраст, да говорят за дрогата (не ми казвай, че тревата не е дрога), като за нещо нормално, безобидно, дори хубаво.
Едно е да опиташ за проба само веднъж, а съвсем друго е, както стана ясно от младини да си на тревица.
Това ме, кара да ти пожелая съвсем искрено от летяща да не станеш някога пълзяща.
Вероятно ти се струва, че съм прекалено рязка, но повярвай ми грешиш. Полагам усилия да бъда мека и дружелюбна и да не пиша точно това, което ми иде отвътре.
Правя го само и единствено от уважение към админите, за да не им създавам неудобството да ме санкционират за грубо държание.
не ми се струва, че си рязка, защато си рязка. но няма проблем. това, което ме очудва е как без изобщо да ме познаваш и да знаеш каква съм, просто заради това, че пуша трева можеш ме сметнеш за някакво трето качество човек?! та нали говориш за осъзната възраст?! защо без да попиташ и без да потърсиш повече информация, просто заклеймяваш?!
и точно заради сина си, би следвало да искаш да научиш повече неща за това, защото за съжаление децата в момента са изложени ужасно много на опасността от наркотиците.
не, тревата не е точно дрога в смисъла на хероина, кокаина и екстазито. знам, че вече съмсем ще ме заклеймиш, но ако потърсиш малко инфо сама ще го прочетеш - тревата е по-безвредна от цигарите! и това го казвам не защото искам да накарам някой да пуши трева

. просто има факти, с които е добре човек да се запознае преди да лепи етикети, по начина, по който го правиш ти.
извинявай, ако аз на свой ред съм рязка, но едно от нещата, които най-трудно мога да приема са крайните мнения, които не почиват на адекватни факти.