На моменти си е направо Д-р Джекил и м-р Хайд.Капинчо написа:
Че кво, лошо няма.
То и аз пиша зарад себе си (с редки изключения). То тук като една комбинация от Хайд парк и изповедалня.
....
Абееее.....
-
Дядо Капинчо
Аз пък като пиша напоследък, уж за (заради) себе си пиша, пък то едни кръгове, кръгове. И ... вече (почти) не смея. Че имя бдящи. Банна се самичкаКапинчо написа: Че кво, лошо няма.
То и аз пиша зарад себе си (с редки изключения). То тук като една комбинация от Хайд парк и изповедалня.
ПП Кво е това с коремчето на крокодилчето?
Аз знам само Ежко дето го сърбяло коремчето - Що не се изкъпеш?
А за крокодилчето беше някакъв виц (то кой ли помни вече), ма в него то се оплакваше, че го сърбят люспичките, влачи му се коремчето и всички го настъпват по опашката. Дали не го е казало преди да хапне някого???
уффф, то хубу вие сте се замислили, ама гледай сега тия хора как се опитват да ме плашат и да ми изскубнат едничката радост през работния ден - това да си слушам хубава музика и да се изолирам от шума и външния свят
Вредно за слуха....
Вредно за слуха....
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
аз винаги съм казвал, че всичко е вредно... дори и водата, когато стигне до носа. примерно (уф... липсва ми ЕЛБИ)...wild_moon написа:уффф, то хубу вие сте се замислили, ама гледай сега тия хора как се опитват да ме плашат и да ми изскубнат едничката радост през работния ден - това да си слушам хубава музика и да се изолирам от шума и външния свят
Вредно за слуха....
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
" i nikoj ne me obicha i nqkoj mi e stupil na opashkata"...4avdar4e написа:Аз пък като пиша напоследък, уж за (заради) себе си пиша, пък то едни кръгове, кръгове. И ... вече (почти) не смея. Че имя бдящи. Банна се самичкаКапинчо написа: Че кво, лошо няма.
ПП Кво е това с коремчето на крокодилчето?
Аз знам само Ежко дето го сърбяло коремчето - Що не се изкъпеш?, па после си викам: Аре не на мене тия.. И така...
А за крокодилчето беше някакъв виц (то кой ли помни вече), ма в него то се оплакваше, че го сърбят люспичките, влачи му се коремчето и всички го настъпват по опашката. Дали не го е казало преди да хапне някого???