Първо- много се радвам да те видя.vyara написа:При кого да се завърнат? При някой, който си строи форуми отделно? При разтурения форум, където дърпат последната черга към себе си? При кого?Green Light написа: Това е нашия форум. Няма да имам сили да отворя и да участвам в дискусия от името на хората които спряха да пишат тук. Радвам се че не са изчезнали в електронното небитие и се надявам след седмици или месеци да се завърнат.
Да се завърнеш при хора, които предварително са те изключили от сметките си?![]()
Какво спасяваш в момента, Грийн? Понеже каза, че ще отговаряш, та да питам, рекох. И наистина чакам отговор на въпроса на Ести. Аз бих отишла на място, където е тя примерно, но на нея се дава адрес, който нямам, хехе. Ако се борите срещу конспирации и двуличие, това с новия форум как да го наречем?
Голяма отговорност си взе на гърба и големи думи каза. Сега ще трябва да играеш играта. Късмет!
Не вярвам, че отговорността ми е кой знае каква. Тя е по отношение на вас, а не по отношение на непознати. Думите ми също. Малки са, не са големи. Да се завърнеш при тези, които те нямат за нищо, казваш. Ами недей! Ама ако ти тях ги нямаш за нищо. Понеже за теб е важно ти какво мислиш за мен. Както за мен е важно какво мисля аз за теб. За да ти отговоря какво спасявам, трябва да говоря за себе си. А не искам да си затварям очите, ти питаш за друго, не те интересува, какво спасявам аз.
Задай ми пряк въпрос!