Имам само шест години.

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Re: Имам само шест години.

Мнение от Глас в пустиня »

frisky lioness написа:
БоЕВ написа:Това е времето през което в АЕЦ Белене ще бъдат инсталирани ядрените мощности. До тогава трябва да съм се изнесъл(предполагам и много други) от района. Кофти е, че вложих много труд и средства тук...
Приемам предложения, предимства и недостатъци, София, Варна, Пловдив, Бургас...колкото по-далече, толкова по-добре.:crying:
Не изчетох цялата тема, ама да окна и аз по въпроса ти:winkw:
Идвай в Пловдив. Защо? Какви са предимствата? ....."Нама какво да говорим, ние сме номер ЕДНО. Хайда да не спорим.......":winkw: Недостатъци? Ами има предполагам...:shy: :huhthink: Както и друг път съм писала, имотите в покрайнините на Пловдив страшно поскъпнаха в последните години, някои дори в пъти повече от тези в града. Мисля, че след като продадеш къщата, все ще успеем да намерим нещо подходящо....

Ще си ми и по-близо, да обменяма фото опит и идеи:winkw:, ще "вдигнеш" % на пловдивската група и много други ще....

Напролет живот и здраве, нали се каним да почваме да строим......(ни йъ виждам много, много аз тая работа, ама нейсе) Може да се огледам за някоя и друга нивица/парцелче покрай нас. Ти си човек с богат "селски" опит и предполагам, че след толкова години в къща с двор, ще ти е трудно отново да се набуташ в някой апартамент....

Айде със здраве. Помисли си. Аз сериозно написах всичко това. Ти шегуваше ли се?:blink:
Благодаря Фриски!
Не съм сигурен дали изобщо ще продавам, първо-няма цена и второ-много съм сантиментален, построяването на тая къща отразява един етап от живота ми с всичките му хубави и лоши моменти.
Обидно ми е, че се блъскаме и работим за "жълти" стотинки, в друг град и при други условия отдавна щях да съм достигнал златната средна класа, че и малко отгоре. Всичко е много свързано, забавят ли заплатите на работещите в химкомбината и веднага се усеща, а ако недай си боже някое предприятие хлопне кепенци...господ на ни е на помощ...сал едната академия ни подържа, нещо като в курортните градове, сезонна работа. Има студенти-има работа, няма студенти-пустош.
Ще поживеем-ще видим, сега обмислям ново начинание и то е свързано точно с дворове, паркове и градинки.:-)
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

БоЕВ написа:Това е времето през което в АЕЦ Белене ще бъдат инсталирани ядрените мощности. До тогава трябва да съм се изнесъл(предполагам и много други) от района. Кофти е, че вложих много труд и средства тук...
Приемам предложения, предимства и недостатъци, София, Варна, Пловдив, Бургас...колкото по-далече, толкова по-добре.:crying:
цените ще скочат в свищов и ще е клондайк!
не продавай! :cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

caliostro написа:
Това звездите ли ти го говорят :blum:
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

какви звезди
онова е друга бира :lol:
къде ще харчат мангите тези от аиц а
у белене ли
клондайк ще е там :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

caliostro написа:какви звезди
у белене ли
Ма ногу ли ша плащат? :blink: Да зема да се пренасочвам нататък :winkw: ей го къде е..
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

е ти как мислиш а
яко манги ще има там :lol:
то па кога ли у свищов не е имало пари :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

caliostro написа:е ти как мислиш а
яко манги ще има там :lol:
то па кога ли у свищов не е имало пари :lol:
То пари не може да е нямало... ама за даване или за земане :huh?: :blum:
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:Бе те ще "угаснат", но ако спукат ГЦТ зоната вероятно ще се стопи. Ама и това е предвидено. Знам ги тези ВВЭР-е. Колко съм ги учил. Колко съм ги смятал. Направо ми е криво, че по разни Еуропейски страни още бачкат газови и прочее кретенизми, дето са доста по-несигурни от нашите I-IV ама ние ще си ги спрем. Щото слушкаме. Щото някой е платил за това.
Не е въпрос на слушкане или не. Понякога по-силният взима неправилни решения, но като цяло файдата на по-слабия е по-голяма от това да се загърби едно неправилно нещо. Освен нас, шведите и немците (ако се не лъжа или беше някой друг) затварят по политически причини доста реактори, които иначе са си надеждни. Но е взето политическо решение и не може (и не е възможно) по-слабия/малкия/искащия да налага своята воля, а и като цяло, ползата от останалото ще е доста по-голяма. Иначе и до сега земята щеше да се продава за жълти стотинки, нямаше да се строят пътища (друг е въпросът, че много от парите за пътища потъват в джобове, а не по трасета), курорти (то и там се получи оливане...) и страната да е сравнително добра за инвестиции.

Никой не е платил - не се залъгвай. Просто се следва едно неправилно полит. решение, от което след време и З. Европа ще се откаже - особено с постоянното покачване на цената на петрола. От едни иначе хубави платформи за редица екологични проблеми, т.нар. Зелени се оляха и с политическите си възможности в страни като Германия оплескаха много икономически и природни (щото де факто ядрената енергия помага за ред екологични проблеми) въпроси.

Такива ми ти работи.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

ELBI написа:
Remmivs написа:Бе те ще "угаснат", но ако спукат ГЦТ зоната вероятно ще се стопи. Ама и това е предвидено. Знам ги тези ВВЭР-е. Колко съм ги учил. Колко съм ги смятал. Направо ми е криво, че по разни Еуропейски страни още бачкат газови и прочее кретенизми, дето са доста по-несигурни от нашите I-IV ама ние ще си ги спрем. Щото слушкаме. Щото някой е платил за това.
Не е въпрос на слушкане или не. Понякога по-силният взима неправилни решения, но като цяло файдата на по-слабия е по-голяма от това да се загърби едно неправилно нещо. Освен нас, шведите и немците (ако се не лъжа или беше някой друг) затварят по политически причини доста реактори, които иначе са си надеждни. Но е взето политическо решение и не може (и не е възможно) по-слабия/малкия/искащия да налага своята воля, а и като цяло, ползата от останалото ще е доста по-голяма. Иначе и до сега земята щеше да се продава за жълти стотинки, нямаше да се строят пътища (друг е въпросът, че много от парите за пътища потъват в джобове, а не по трасета), курорти (то и там се получи оливане...) и страната да е сравнително добра за инвестиции.

Никой не е платил - не се залъгвай. Просто се следва едно неправилно полит. решение, от което след време и З. Европа ще се откаже - особено с постоянното покачване на цената на петрола. От едни иначе хубави платформи за редица екологични проблеми, т.нар. Зелени се оляха и с политическите си възможности в страни като Германия оплескаха много икономически и природни (щото де факто ядрената енергия помага за ред екологични проблеми) въпроси.

Такива ми ти работи.
Предната немска управляваща коалиция взе решение за отказ от ядрената енергия. Това понеже зелените бяха в коалицията. Сега Шрьодер е на заплата в Газпром.
Наздраве :cool:
Аватар
Глас в пустиня

caliostro написа:
Те скочиха вече, почти са сравними с Русе/В. Търново.:-)
Аватар
Глас в пустиня

caliostro написа:какви звезди
у белене ли
А Плевен д`ъге, броишли го.:-) Има-няма 60км, а през Никопол май е и по-кратко.
Публикувай отговор