шоколад по време на скука

Все същите
Аватар
Piqndurnik

Re: шоколад по време на скука

Мнение от Piqndurnik »

Мнемозина написа:
holi_day написа:
bead_ написа:събудих се, обхваната от рядко спокойствие. незнам защо го споделям с вас. предложения?
хех! шоколад - скучен е той :lol:
виж лъжичка от шоколад - заела първо място
www.regal.bg/onshelf/
иначе моят фаворит е "Наши" - круши с вид на ябълки :shocked: :rotfl24:
Скучен е, щото не му слагаш люта чушка. :blum:

Чакам Пияндурника да се произнесе за бирите - дали с грейпфрут или с текила. :grin:

Иначе съм съгласна с твоя избор, когато постигнат и същия вкус, вече ще е върхът. :lol:
Чак сега видях, че се чакало моето компетентно мнение.
Винаги съм казвал, че шоколадът е чудесно мезе за бира. Ако, обаче, човек реши да ограничава калориите, по-добре мезето за бирата да е още една бира.
Колкото до наши-те, стават за ядене, но не са нищо особено. В последно време съм си паднал по помело - идеално мезе за грапа (или мускатова ракия).
Наздраве :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Моля ви се бе хора! Някои хора живеят целесъобразло, не, не беше тва ами природосъобразно... или... изобщо полезно живеят, искам да кажа. Без вредни неща да ядат, освен като са с Елби.
Стига с тези шоколади! От мисълта за шоколад качвам, като е написано и чета качвам двойно. Само заради това мнение сега трябва да ходя на фитнес три пъти допълнително
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Piqndurnik написа: В последно време съм си паднал по помело - идеално мезе за грапа (или мускатова ракия).
абсолютно! комбинира се идеално с прошуто и узо също така.
just perfect
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Piqndurnik написа:В последно време съм си паднал по помело - идеално мезе за грапа (или мускатова ракия).
за този плод втори път чета суперлативи, но ме е страх да пробвам
хубу че вкъщи само аз съм капризна, моите всичко ядат - ще купя, все някой от тях ще го изяде ако не ми допадне
днес за първи път вкусих фъстъчено масло, гррррр не ми хареса
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа: започнах тази тема така:
bead_ написа:събудих се, обхваната от рядко спокойствие. незнам защо го споделям с вас. предложения?

вече знам. елби, ти си причината!
да - напоследък в свободното си време бдя над съня на готини хора. Събуждат се спокойни. Понякога и рядко спокойни ... :winkw:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Piqndurnik написа:. В последно време съм си паднал по помело - идеално мезе за грапа (или мускатова ракия).
като няма туршийка и помело може. Но аз го хапвам само с конячето накрая... или с шери...

ей, как забравих снощи да извадя по едно шери/порт...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Често хапвам коняче за десерт.
Наздраве :cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Piqndurnik написа:Често хапвам коняче за десерт.
да, това си е класика!!!
Публикувай отговор