п.п. Ън, това, че не се включвам към коментарите по рисунките ти съвсем не значи, че не съм от почитателите ти. Просто не обичам шумните ръкоплескания. Предпочитам само да се усмихвам на резултата и да му се наслаждавам без шумотевици.
Днешната рисунка
А аз може ли също? 
п.п. Ън, това, че не се включвам към коментарите по рисунките ти съвсем не значи, че не съм от почитателите ти. Просто не обичам шумните ръкоплескания. Предпочитам само да се усмихвам на резултата и да му се наслаждавам без шумотевици.
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Ми казвай ги тия работи по-явно, бе човек! Къде ше ми хрумне да ти ровичкам из профила...Ън написа:
Благодаря ви, дами!Трогнат съм!
![]()
А блога ми е виден от всички.
Само вижте под мненията ми- PROFILE- PM-WWW
Току виж ми скочил някой, че влизам в лична територия
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Re: Днешната рисунка
Ън, толкова перфектно го правиш, че скоро ще спреш да ме изненадваш ...Ън написа:Планината
Ето я. Съсвсем случайно пап попаднах на нея Monte BiancoНеф написа:Не ми изглежда позната. Май не е в БГpocti_bezobidna написа:А къде е? Много е особена, нащърбена една такава...Ън написа:Даpocti_bezobidna написа:Хубаво е.Ън написа:Планината
Реална планина ли е това?

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Страххххотно!
Верно, че е тя!

поздрав
http://vbox7.com/play:866297b0&al=1&vid=
Ac/dc - Highway To Hell (Wangan MIdnight)
Верно, че е тя!
поздрав
http://vbox7.com/play:866297b0&al=1&vid=
Ac/dc - Highway To Hell (Wangan MIdnight)
"Спаси си деня!" - Green Light
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ън написа:Планината
Величествен е. Аз малко го подобрих....Stranniche написа:Студ лъха от това и някакво чувство за загубеност и самота.

Величествен е.Ън написа:Величествен е. Аз малко го подобрих....Stranniche написа:Студ лъха от това и някакво чувство за загубеност и самота.
като му изправих връхчето, че се беше леко килнало...
"Спаси си деня!" - Green Light
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ън написа: Величествен е. Аз малко го подобрих....като му изправих връхчето, че се беше леко килнало...
Ън написа: Аз малко го подобрих....като му изправих връхчето, че се беше леко килнало...
наеш на колко алпинисти им очерни живота с тва подобрение
just perfect
Stranniche написа:
:bigsmile:
Ми, естетически е по- завършен така. Кво, ся...bead_ написа:
![]()