никове
Това е вторият (словом: вторият) мач, който успях да гледам.Remmivs написа: 3:0
Чуден мач беше.
После казаха, че бил скучен. Пък на мен много ми хареса, без да разбирам нищо от футбол.
Бразилците - не знам как го правят - но си остават аристократи и имат много хубаво излъчване. На сила, увереност, и поради тези двете - спокойствие. И лекота, те наистина играят, просто играят, дори и в детския смисъл на думата. Или онзи на Хьойзинха.
И умеят да печелят неистерично и с уважение.
Panta rhei...
Александр Розенбаум - Мужчины не плачутRemmivs написа:Добре, че се обади. Щото се чудех кой е па тоя.
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
на мен пък не ми харесаха бразилците. това е първи техен мач, който гледам. добри са, много, но гледах два мача на Аржентина и въпреки че не бях за тях, много по-приятно ми беше да ги гледам.Мнемозина написа:Това е вторият (словом: вторият) мач, който успях да гледам.Remmivs написа: 3:0
Чуден мач беше.
После казаха, че бил скучен. Пък на мен много ми хареса, без да разбирам нищо от футбол.
Бразилците - не знам как го правят - но си остават аристократи и имат много хубаво излъчване. На сила, увереност, и поради тези двете - спокойствие. И лекота, те наистина играят, просто играят, дори и в детския смисъл на думата. Или онзи на Хьойзинха.
И умеят да печелят неистерично и с уважение.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Еее, чакай де, ще опитам да гледам и аржентинците.latrevw написа:
на мен пък не ми харесаха бразилците. това е първи техен мач, който гледам. добри са, много, но гледах два мача на Аржентина и въпреки че не бях за тях, много по-приятно ми беше да ги гледам.
Обаче като се замисля.... нямат големи шансове да изместят в сърцето ми отбор, чийто вратар се казва Юлий Цезар.
Panta rhei...
Мнемозина написа: Еее, чакай де, ще опитам да гледам и аржентинците.
Обаче като се замисля.... нямат големи шансове да изместят в сърцето ми отбор, чийто вратар се казва Юлий Цезар.
хахахахаха
аз пък да си призная безнадеждно се влюбих в един грък (естествено
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Що пък "естествено"?latrevw написа:хахахахахаМнемозина написа: Еее, чакай де, ще опитам да гледам и аржентинците.
аз пък да си призная безнадеждно се влюбих в един грък (естествено), обаче не му запомних името. нападател е в гръцкия отбор, един младичък и много способен. както и във вратаря на гърците. в мача с аржентина, гръцкия вратар беше невероятен.
ПП. Чух снощи в движение за Джулио Цезар
Кви хора...да се заглеждат по мъже...Пфуууу...
При положение, че има толкова много жени
Последно промяна от Ън на 29.06.10, 08:56, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ти ме втрещи направо.vyara написа: Не е същото. Аз например съм се регистрирала във форум и със собственото си име. За децата си съм ги мислила много тези имена и до последно съм премисляла как да се казват. Включително съм се замисляла за хора с такива имена, защото нали и името влияе и т.н.
Дори си мисля, че е важно дали ника ти е с голяма или малка буква. Това означава и каква важност си придаваш. За мен например ника ми трябва да е с малки букви. Хората, които си придават по-голяма важност и тежест си пишат ника с голяма буква отпред.
Никове с големи букви отпред, не ме бийте.
Никога не съм се хвърляла в толкова тежки разсъждения за ника си във форум.
малката буква в случая е граматически правилна, тъй като ако Вяра е име, то почти безобидна е определение (по-скоро). Или пък не съм натиснала клавиша достатъчно силно
С личното си име не съм се регистрирала (освен може би във фейса).
Имам разни регистрации правени тук-там по прагматични съображения (нямам право да пиша, ако не съм регистрирана, а пък имам въпрос), но някои от тях дори не помня - като ника си за lex.bg например.
Много разврат, много лиготия, много алкохол...vyara написа: Джордж Бест. Ирландец. Но той даже не е между живите вече. Велик футболист и сладур. Много готин.
Накрая казал- "Не правете като мен" и...умрял...
Последно промяна от Ън на 29.06.10, 08:54, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Това е било по-късно. На по-късен етап от живота му.Ън написа:Много разврат, много лиготия, много алкохол...vyara написа: Джордж Бест. Ирландец. Но той даже не е между живите вече. Велик футболист и сладур. Много готин.
Кой велик футболист не се е хързулвал, кажи ми? Многото пари и слава рядко щадят човека. Но той също е казал - хората един ден ще помнят как съм играл на терена, а не с кого съм се скарал. За него най-великите на века - Марадона и Пеле са казвали, че е най-добрия играч. Какво повече в това отношение да се каже?!
А аз го гледам като мъж, разбира се. Мммммммм.....
Дай снимка, Верче.vyara написа:Това е било по-късно. На по-късен етап от живота му.Ън написа:Много разврат, много лиготия, много алкохол...vyara написа: Джордж Бест. Ирландец. Но той даже не е между живите вече. Велик футболист и сладур. Много готин.
Кой велик футболист не се е хързулвал, кажи ми? Многото пари и слава рядко щадят човека. Но той също е казал - хората един ден ще помнят как съм играл на терена, а не с кого съм се скарал. За него най-великите на века - Марадона и Пеле са казвали, че е най-добрия играч. Какво повече в това отношение да се каже?!
Знам ли, това че е ирландец, може да компенсира факта, че е (бил) футболист
ами от години ми е фикс идея да науча гръцки и покрай това все ме влече към гръцко. не че ги познавам и разбирам гърците.pocti_bezobidna написа: Що пък "естествено"?По гърци ли си падаш?
ПП. Чух снощи в движение за Джулио Цезар, но не разбрах, че е вратар. Коментираха и нечии прически по Дарик, както и ръкавиците на някой си, на които пишело "Браво".
Ама ние не сме хора, а жени.Ън написа:Кви хора...да се заглеждат по мъже...Пфуууу...
Че какво, време беше да се подхване някакъв по-задълбочен разговор около първенството, а не както досега - залагания само, пфу. Като че ли има някакво значение кой ще бие.
Panta rhei...
Не си права сега!latrevw написа:Мнемозина написа: Еее, чакай де, ще опитам да гледам и аржентинците.
хахахахаха
аз пък да си призная безнадеждно се влюбих в един грък (естествено), обаче не му запомних името. нападател е в гръцкия отбор, един младичък и много способен. както и във вратаря на гърците. в мача с аржентина, гръцкия вратар беше невероятен.
Говори за нещо, дето мога тепърва да го гледам, иначе няма смисъл...
Panta rhei...
Малко изместваш разговора, но важното е, че посоката е правилна.Remmivs написа:аржентинците играят и меси е гений
но бразилците са просто родени за това
и таза лекота тяхната никой не я притежава
мисля че харесвам и бразилките
едно момичетата по стадионите които попадат от време на време в кадър
другото е че пак ми се ходи в рио
на карнавала
;-}
бразилия рулира
Panta rhei...
- snowprincess
ама това показва само какво си мислиш/предполагаш за хората, които стоят зад никовете и по никакъв начин не може да е валидно за всичкиvyara написа: Не е същото. Аз например съм се регистрирала във форум и със собственото си име. За децата си съм ги мислила много тези имена и до последно съм премисляла как да се казват. Включително съм се замисляла за хора с такива имена, защото нали и името влияе и т.н.
Дори си мисля, че е важно дали ника ти е с голяма или малка буква. Това означава и каква важност си придаваш. За мен например ника ми трябва да е с малки букви. Хората, които си придават по-голяма важност и тежест си пишат ника с голяма буква отпред.

в смисъл към южна америка, илиМнемозина написа:Малко изместваш разговора, но важното е, че посоката е правилна.
знаеш ли какво се чудех тези дни
индианците или както ги наричат там онези за да ги различават от индийците (дето са ги объркали с тях момчетата на кулъмбъс) нейтив американс
имали ли са пари
концепцията за пари съществувала ли е в северна (дивашката) и южна (цивилизованата) америки
вероятно да, но нещо не си спомням да съм го чел
питам, защото съм сигурен, че е съществувала концепцията за изкуство или каквото е там това вътре в нас
всъщност, инките са нямали пари, ацтеките са ползвали златен прах, а в северна америка са ползвали вапум, което е било украшение отначало
та, някъде сред звездите със сигурност има цивилизации без концепция за пари
но едва ли има такива без жажда да изразят себе си
и единството си със звездите
ps
това май не беше за тази тема
И на мен ми харесва как звучи гръцкияlatrevw написа:ами от години ми е фикс идея да науча гръцки и покрай това все ме влече към гръцко. не че ги познавам и разбирам гърците.pocti_bezobidna написа: Що пък "естествено"?По гърци ли си падаш?
ПП. Чух снощи в движение за Джулио Цезар, но не разбрах, че е вратар. Коментираха и нечии прически по Дарик, както и ръкавиците на някой си, на които пишело "Браво".
Remmivs написа:в смисъл към южна америка, илиМнемозина написа:Малко изместваш разговора, но важното е, че посоката е правилна.
знаеш ли какво се чудех тези дни
индианците или както ги наричат там онези за да ги различават от индийците (дето са ги объркали с тях момчетата на кулъмбъс) нейтив американс
имали ли са пари
концепцията за пари съществувала ли е в северна (дивашката) и южна (цивилизованата) америки
вероятно да, но нещо не си спомням да съм го чел
питам, защото съм сигурен, че е съществувала концепцията за изкуство или каквото е там това вътре в нас
всъщност, инките са нямали пари, ацтеките са ползвали златен прах, а в северна америка са ползвали вапум, което е било украшение отначало
та, някъде сред звездите със сигурност има цивилизации без концепция за пари
но едва ли има такива без жажда да изразят себе си
и единството си със звездите
ps
Минути за внезапно мечтаене.
Да, по другата тема беше, но искаш от мен да събера няколко вселени в един постинг. Няма да стане толкова бързо...
Засега ще подходя по-аналитично и ще опитам да обясня: идеята за изкуство е всъщност стеснен вариант на онова другото - за изразяването на себе си и единството със звездите.
Иначе казано, второто също го има в първото, но първото не е цялото второ.
Хм, посегнах да го обяснявам с множества и това ми напомни за един дъъъълъг някогашен спор с Елби, който беше май за нещо подобно.
Panta rhei...
http://republiquedesign.files.wordpress ... =480&h=272pocti_bezobidna написа:Дай снимка, Верче.vyara написа:Това е било по-късно. На по-късен етап от живота му.Ън написа:Много разврат, много лиготия, много алкохол...vyara написа: Джордж Бест. Ирландец. Но той даже не е между живите вече. Велик футболист и сладур. Много готин.
Знам ли, това че е ирландец, може да компенсира факта, че е (бил) футболист

Ами да. Аз казвам "мисля...", "обикновено"... и т.н.snowprincess написа:ама това показва само какво си мислиш/предполагаш за хората, които стоят зад никовете и по никакъв начин не може да е валидно за всичкиvyara написа: Не е същото. Аз например съм се регистрирала във форум и със собственото си име. За децата си съм ги мислила много тези имена и до последно съм премисляла как да се казват. Включително съм се замисляла за хора с такива имена, защото нали и името влияе и т.н.
Няма нужда да търсиш сред звездите.Remmivs написа: та, някъде сред звездите със сигурност има цивилизации без концепция за пари
ps
Има, съвсем наблизо - в Полша.
само кажи и уреждам да те вземат.
И си говорят на "братко" и "сестро".
готов ли си да живееш без удобствата, на които си свикнал?
Елементарните неща - ток, течаща вода, пължолка, червено вино?
ееее, как беpocti_bezobidna написа:ооо... не ми харесва...vyara написа:
таковата де, на мен...
аз дето не харесвам разни сини очи и тем подобни класики в жанра, тоя е готин
хахахаGaspode написа:Подлъгах се по името, че все още приказвате за никове.
А тя, темата, си влезнала в обичайното русло :)
Та малко оф топик - за мойто ник да обяснявам ли или айде нема нужда?
Или пък вие да ми обясните?
абе важното е, че си с главна буква, т.е. разбрахме те що за човек си
Гаспода май трябва да си сложи бележка под линия за никаlatrevw написа:хахахаGaspode написа:Подлъгах се по името, че все още приказвате за никове.
ще си спести да го питат периодически и той периодически да обяснява, че нее това, което си мислят.
Ми то аз съм писал в профила си, ама тук сме все чукчаписатели а не чукчачитатели :)pocti_bezobidna написа:Гаспода май трябва да си сложи бележка под линия за никаlatrevw написа:хахахаGaspode написа:Подлъгах се по името, че все още приказвате за никове.
ще си спести да го питат периодически и той периодически да обяснява, че нее това, което си мислят.
Gaspode написа:Така добре ли е?pocti_bezobidna написа:Аз профили не гледам - не ми се занимава.Gaspode написа:
Ми то аз съм писал в профила си, ама тук сме все чукчаписатели а не чукчачитатели :)
Ако искаш да го видят всички - най добре подпис или нещо такова. От гледна точка на видимост точно де.
Абе Лат, гледам ти ника, гледам това мнение... ми права е Верчето за липсите. Има недостиг на гърци около теб. Мда.latrevw написа:Мнемозина написа: Еее, чакай де, ще опитам да гледам и аржентинците.
хахахахаха
Panta rhei...