Изплакнете очите

Все същите
Аватар
windcolours

Изплакнете очите

Мнение от windcolours »

"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ех, че свежо!... Точно за плакнене на очи.

Благодаря!
Panta rhei...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

оооо уенди благодаря - супер е
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Хубаво е, да. Даже има "зелен" бокс :-)

Аз зяпах преди малко фотогалерия на Софи Марсо. На 45 ставала. Затворих прозореца, намерете си я самички. Има физиономии(женски предимно. Бе не предимно, ами изключително са си женски физиономии) които са одухотворени някак. Може да е тъпа като гьон Софи Марсо, ама изглежда умна, готина, свежа... Много ми харесва.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Green Light написа:Хубаво е, да. Даже има "зелен" бокс :-)

Аз зяпах преди малко фотогалерия на Софи Марсо. На 45 ставала. Затворих прозореца, намерете си я самички. Има физиономии(женски предимно. Бе не предимно, ами изключително са си женски физиономии) които са одухотворени някак. Може да е тъпа като гьон Софи Марсо, ама изглежда умна, готина, свежа... Много ми харесва.
абе има такива жени и аз се учудвам
една от приятелките ми е направо същата, може да сложи в джоба си всяка 20 годишна а е шеф на клиника и тотално хармоничен човек - нищо общо с мене ама на - приятелки сме:lol:
имах един професор по полифония едно време който излизаше с крилатата фраза - там където природата е писала 6 аз не мога по малко
аз се явявах 11 пъти на тоз изпит, предполагам заради насладата от общуването с красотата:grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

shshtt написа:
Green Light написа:Хубаво е, да. Даже има "зелен" бокс :-)

абе има такива жени и аз се учудвам
една от приятелките ми е направо същата, може да сложи в джоба си всяка 20 годишна а е шеф на клиника и тотално хармоничен човек - нищо общо с мене ама на - приятелки сме:lol:
имах един професор по полифония едно време който излизаше с крилатата фраза - там където природата е писала 6 аз не мога по малко
аз се явявах 11 пъти на тоз изпит, предполагам заради насладата от общуването с красотата:grin:
Полифония учат моля ви се!
Ние в реалната икономика се борим със зъби и нокти за спасяването на еврото.... полифония, възмутен съм
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
Полифония учат моля ви се!
Ние в реалната икономика се борим със зъби и нокти за спасяването на еврото.... полифония, възмутен съм
11 пъти! тва не е ли със зъби и нокти?!
just perfect
Публикувай отговор