Предложение
- Глас в пустиня
Предложение
Поради голямата носталгия по соца и факта, че минизочовското ни общество е умален модел на бившата ни социалистическа държава и общество със всичките му салтанати - милицонер, доносник, парт сек,, пропагандатори, агитатори и прочие, предлагам - обръщението по между ни да става задължително с "другарю" и "другарко".
Re: Предложение
Талибан написа:Поради голямата носталгия по соца и факта, че минизочовското ни общество е умален модел на бившата ни социалистическа държава и общество със всичките му салтанати - милицонер, доносник, парт сек,, пропагандатори, агитатори и прочие, предлагам - обръщението по между ни да става задължително с "другарю" и "другарко".
Вуте пътува в автобуса. Идва неговата спирка, вратата се отваря и без да погледне, че е точно срещу един електрически стълб Вуте се втърва и си удря главата. Състрадателна софиянка го вижда и казва:
- Ауу, господине, колко лошо се ударихте!
Вуте я изгледал кръвнишки и и отговорил:
- Ми, те ти стълбо, удари се по-убаво.
- windcolours
в зората на демокрацията имахме учител по история, прегърнал синята идея, който ме гонеше от час, защото се обръщах към него с "другарю" , вместо "господине"и не му позволявах да ме нарича "млада госпожице", което използваше за ученичките.
Мисля да не рискувам отново.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Green Light
Абе, аре да ме преназначите от милиционер в доносник. Щото нали хубаво пиша.
Пък четох някъде беше в блог ли що ли че според въпросниците някъде 40ти или 50ти въпрос бил какви епитети ви идват наум когато описвате наблюдаваното лице. О, музо! (млък!)
Тука давам пример от колеги! Записал съм си го във Fun и не мога да цитирам изтОчник. Но си личи че е пионер.
„След 9 септември 1944 год. в него не настъпи ни каква промена. Той си остава буржуй по хърактер. Обича да носи бели убувки. Не много бели – поскоро цвйат на слама. Пие ракия но не отказва и на фносни питйета. Оче видно е женкар. Женал се два пъти, втората даже е бълерина. Лека жена имам напредвит.“
Бих го описал с епитетите преди всичко гладкост, но също така чугунена, бетонни и извинете ме - безкрай.
Пък четох някъде беше в блог ли що ли че според въпросниците някъде 40ти или 50ти въпрос бил какви епитети ви идват наум когато описвате наблюдаваното лице. О, музо! (млък!)
Тука давам пример от колеги! Записал съм си го във Fun и не мога да цитирам изтОчник. Но си личи че е пионер.
„След 9 септември 1944 год. в него не настъпи ни каква промена. Той си остава буржуй по хърактер. Обича да носи бели убувки. Не много бели – поскоро цвйат на слама. Пие ракия но не отказва и на фносни питйета. Оче видно е женкар. Женал се два пъти, втората даже е бълерина. Лека жена имам напредвит.“
Бих го описал с епитетите преди всичко гладкост, но също така чугунена, бетонни и извинете ме - безкрай.
не е искал да ти е другар простоwindcolours написа:в зората на демокрацията имахме учител по история, прегърнал синята идея, който ме гонеше от час, защото се обръщах към него с "другарю" , вместо "господине"и не му позволявах да ме нарича "млада госпожице", което използваше за ученичките.
впрочем редно е - господине, госпожо и прочее...
поляците и чехите си го запазиха
приятелките иприятелите на баба и дядо също:-)
дори и като на пионер не ми е правило особено впечатление
нито опелата нито венчавките нито каденето за коледа и молитвата
даже отвреме навреме я рецитирах аз
това си беше и е част от мен
понеже си бях пионер-християнин
нящо кат полските кройцери сигур:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Талибан написа:Поради голямата носталгия по соца и факта, че минизочовското ни общество е умален модел на бившата ни социалистическа държава и общество със всичките му салтанати - милицонер, доносник, парт сек,, пропагандатори, агитатори и прочие, предлагам - обръщението по между ни да става задължително с "другарю" и "другарко".
Дежа вю.
Засега ще ти спестя кога съм го виждала това.
Panta rhei...
"Оче видно" е страхотно!Green Light написа:Абе, аре да ме преназначите от милиционер в доносник. Щото нали хубаво пиша.
Panta rhei...
ти ли си и прочее или аз:lol:Поради голямата носталгия по соца и факта, че минизочовското ни общество е умален модел на бившата ни социалистическа държава и общество със всичките му салтанати - милицонер, доносник, парт сек,, пропагандатори, агитатори и прочие, предлагам - обръщението по между ни да става задължително с "другарю" и "другарко".
щот забрай дисидента
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Тъкмо това щях да питам.Kent написа:ти ли си и прочее или аз:lol:Поради голямата носталгия по соца и факта, че минизочовското ни общество е умален модел на бившата ни социалистическа държава и общество със всичките му салтанати - милицонер, доносник, парт сек,, пропагандатори, агитатори и прочие, предлагам - обръщението по между ни да става задължително с "другарю" и "другарко".
щот забрай дисидента
Той в ролята на бунтуващия се интелектуалец ли ще дойде или как.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Мисля че си объркал темата. Вицовете са на друго място. Между другото Шопите са наследници на печенегите.Панчев написа:Талибан написа:Поради голямата носталгия по соца и факта, че минизочовското ни общество е умален модел на бившата ни социалистическа държава и общество със всичките му салтанати - милицонер, доносник, парт сек,, пропагандатори, агитатори и прочие, предлагам - обръщението по между ни да става задължително с "другарю" и "другарко".
Вуте пътува в автобуса. Идва неговата спирка, вратата се отваря и без да погледне, че е точно срещу един електрически стълб Вуте се втърва и си удря главата. Състрадателна софиянка го вижда и казва:
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Само така Другарко! Ше им се не види и реакционните елементи...едно време за такова отношение до стената и разстрел...windcolours написа:в зората на демокрацията имахме учител по история, прегърнал синята идея, който ме гонеше от час, защото се обръщах към него с "другарю" , вместо "господине"и не му позволявах да ме нарича "млада госпожице", което използваше за ученичките.
Всъщност ти наистина ли не си била госпожица тогава?
Благодаря, другарю!Талибан написа:Мисля че си объркал темата. Вицовете са на друго място. Между другото Шопите са наследници на печенегите.Панчев написа:Талибан написа:Поради голямата носталгия по соца и факта, че минизочовското ни общество е умален модел на бившата ни социалистическа държава и общество със всичките му салтанати - милицонер, доносник, парт сек,, пропагандатори, агитатори и прочие, предлагам - обръщението по между ни да става задължително с "другарю" и "другарко".
- Глас в пустиня
Green Light написа:Абе, аре да ме преназначите от милиционер в доносник. Щото нали хубаво пиша.

- Глас в пустиня
Мнемозина написа:Талибан написа:Поради голямата носталгия по соца и факта, че минизочовското ни общество е умален модел на бившата ни социалистическа държава и общество със всичките му салтанати - милицонер, доносник, парт сек,, пропагандатори, агитатори и прочие, предлагам - обръщението по между ни да става задължително с "другарю" и "другарко".:lol::lol:
Дежа вю.
Засега ще ти спестя кога съм го виждала това.

- Глас в пустиня
Kent написа:ти ли си и прочее или аз:lol:Поради голямата носталгия по соца и факта, че минизочовското ни общество е умален модел на бившата ни социалистическа държава и общество със всичките му салтанати - милицонер, доносник, парт сек,, пропагандатори, агитатори и прочие, предлагам - обръщението по между ни да става задължително с "другарю" и "другарко".
щот забрай дисидента

- Глас в пустиня
Панчев написа:Благодаря, другарю!Талибан написа:Мисля че си объркал темата. Вицовете са на друго място. Между другото Шопите са наследници на печенегите.Панчев написа:
- windcolours
звучеше ми като "млада капиталистке" и се дразнех. Сега се дразня, ако някой се обърне към мен с "леля". Кака съм.Талибан написа:Само така Другарко! Ше им се не види и реакционните елементи...едно време за такова отношение до стената и разстрел...windcolours написа:в зората на демокрацията имахме учител по история, прегърнал синята идея, който ме гонеше от час, защото се обръщах към него с "другарю" , вместо "господине"и не му позволявах да ме нарича "млада госпожице", което използваше за ученичките.
Всъщност ти наистина ли не си била госпожица тогава?
- Green Light
Последно промяна от Green Light на 29.11.11, 12:59, променено общо 1 път.
Боев, що ме игнорира тук, а?Мнемозина написа:
Тъкмо това щях да питам.
Той в ролята на бунтуващия се интелектуалец ли ще дойде или как.
Каква е твоята роля в нашето соцобщество?
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Що питаш?Мнемозина написа: Каква е твоята роля в нашето соцобщество?
- Глас в пустиня
сър Айвънхоу написа:
слушам другарю!
Любознателна съм.Талибан написа:Що питаш?Мнемозина написа: Каква е твоята роля в нашето соцобщество?
Та?
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Мнемозина написа:Любознателна съм.Талибан написа:
Що питаш?

- windcolours
Не се определям никак политически на този етап.Талибан написа:Лошо ли е да си капиталист? Пък и млад при това!windcolours написа:....
звучеше ми като "млада капиталистке" и се дразнех. ....
И ти ли бе, Уйнди си заклета левичарка и марксистка?
Това Й след У нарочно ли го написа?
- сър Айвънхоу
ский брато колко съм изпълнителен, а?! така сме ние комсомолците!Талибан написа:сър Айвънхоу написа:
слушам другарю!
Bella Ciao
Bella Ciao
Не, няма да ме умилостивиш така.Талибан написа:Мнемозина написа:Любознателна съм.Талибан написа:
Що питаш?
Ядосана съм ти.
Panta rhei...
за какво си ядосана?Мнемозина написа:Не, няма да ме умилостивиш така.Талибан написа:Мнемозина написа: Любознателна съм.
Ядосана съм ти.
...
я, виж какво сладко котенце има на тая картинка
Блажени са бедните духом
Ми ей така, от нищо. Обичам да се ядосвам.Sweety написа: за какво си ядосана?
...
я, виж какво сладко котенце има на тая картинка
![]()
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа: Ми ей така, от нищо. Обичам да се ядосвам.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня