Христос воскресе!
Христос воскресе!
Bъдете винаги здрави, щастливи и обичани. Честито Възкресение Христово!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
Ми така, бърз.maggot написа:Мнемозина написа:Тази година Великден ми е бърз.
Я дай подробности?
В други години имам повече време за приготвяне, а този път всичко беше вчера - и пазаруване, и боядисване, и козуначене - дето само то иначе ми изпълва Великата събота.
И от утре пак трябва да запразня празнуването и да се захващам за разни неща и аман вече.
Panta rhei...
Моят не беше толкова бърз. За сметка на това днес беше изтощителен.Мнемозина написа: Ми така, бърз.
В други години имам повече време за приготвяне, а този път всичко беше вчера - и пазаруване, и боядисване, и козуначене - дето само то иначе ми изпълва Великата събота.
И от утре пак трябва да запразня празнуването и да се захващам за разни неща и аман вече.
Кога ли децата ще израстнат, че ТЕ да идват на гости, вместо ние да обикаляме като луди калинки... И ще ги тъпча с яйца и козунаци до пръсване!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
ама пропускаш, че тогава ще си "под егидата" на пенсионната ни система...maggot написа: Кога ли децата ще израстнат, че ТЕ да идват на гости, вместо ние да обикаляме като луди калинки... И ще ги тъпча с яйца и козунаци до пръсване!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ми те и нашите родители и баби са под същата егида, пък пак ни натъпкаха с по едно-две яйца и козунаци навсякъде където бяхме... Какъв ти е проблема, не разбирам?сър Айвънхоу написа:ама пропускаш, че тогава ще си "под егидата" на пенсионната ни система...maggot написа: Кога ли децата ще израстнат, че ТЕ да идват на гости, вместо ние да обикаляме като луди калинки... И ще ги тъпча с яйца и козунаци до пръсване!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Piqndurnik
- Green Light