Добро утро...
- Green Light
Изцяло бих се съгласил с Вас за часа на визитата... но все пак - какво им давате на тези деца, за да не се събудят от 5.8 по Рихтер?Мнемозина написа:Видя ми се ужасно неподходящо време за земетресение. Някак невъзпитано беше - в три през нощта...
Едва отворих очи, а децата изобщо не можахме да ги събудим. Сега се сърдят, че са пропуснали купона.
Пък аз реших, че щом котката не е тръгнала да си изнася котенцата, няма страшно.
Кърти, чисти, извозва...
itcome написа:Изцяло бих се съгласил с Вас за часа на визитата... но все пак - какво им давате на тези деца, за да не се събудят от 5.8 по Рихтер?Мнемозина написа:Видя ми се ужасно неподходящо време за земетресение. Някак невъзпитано беше - в три през нощта...
Едва отворих очи, а децата изобщо не можахме да ги събудим. Сега се сърдят, че са пропуснали купона.
Пък аз реших, че щом котката не е тръгнала да си изнася котенцата, няма страшно.
Умора в големи дози. Сигурно - пролетна.
За котките що не питаш?
Panta rhei...
- Green Light
- Green Light
Назгули. Ама не съм ги аз дал, те самички си ги взимат от гаража.itcome написа:Изцяло бих се съгласил с Вас за часа на визитата... но все пак - какво им давате на тези деца, за да не се събудят от 5.8 по Рихтер?
И ти да превземеш Мордор като се превръщаш поетапно в Хълк, Железния човек и 10те от часовника на Бен Тен, и тебе няма да те събуди.
- windcolours
наистина първото, което направиха доста хора беше да си сменят статуса във Фейсбука:lol:
мноу ме мързеше и бях твърде сънена, за да се паникьосам. Малкия го грабнах и завлякох под касата на външната врата, ама големия даде отпор и се сърдеше,че не го оставям да спи. Точно бях изгасила компа, когато удари труса в 4ч, ма ме домързя да го включвам отново, а онова в 5ч само го регистрирах в полудрямка и толку.
Аре бе, свърши ли купона? Тамън беше станало весело!
мноу ме мързеше и бях твърде сънена, за да се паникьосам. Малкия го грабнах и завлякох под касата на външната врата, ама големия даде отпор и се сърдеше,че не го оставям да спи. Точно бях изгасила компа, когато удари труса в 4ч, ма ме домързя да го включвам отново, а онова в 5ч само го регистрирах в полудрямка и толку.
Аре бе, свърши ли купона? Тамън беше станало весело!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- windcolours
Котарака го събудихме също насила, за да го проверим дали не е притеснен нещо. Той помърка учтиво и отиде да провери дали пък не е поникнало нещо за ядене в купичката му в кухнята. Изобщо паника отвсякъде.windcolours написа:на майка ми мацата била насила завлечена долу на тротоара, където прекарала остатъка от нощтаМнемозина написа: За котките що не питаш?:lol::lol:
Panta rhei...
Това за часа го установихме и ние. Голямото природно бедствие нищо не помни от земетресението. Хем успяхме да го събудим, да го накараме да се облече и го ситуирахме до вратата да чака по-нататъшни нареждания. След това го върнахме да си доспива с дрехите джъст ин кейс. А втория трус го регистрих в полусън...
Та за часа - ако може след сутришното кафе и преди тръгване за работа...
Та за часа - ако може след сутришното кафе и преди тръгване за работа...
Пресцентърът на Народното събрание изпрати съобщение до медиите във връзка с редица спекулации в относно земетресенията в София. В съобщението официално се отричат информациите, че трусовете са били предизвикани от председателката на правната комисия Искра Фидосова, която скачала на въже.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
maggot написа:Пресцентърът на Народното събрание изпрати съобщение до медиите във връзка с редица спекулации в относно земетресенията в София. В съобщението официално се отричат информациите, че трусовете са били предизвикани от председателката на правната комисия Искра Фидосова, която скачала на въже.
Пу, пу пу, бе. Да не вземе да се спъне...
То нейното не е леко, определено! И в двата смисъла.Green Light написа:maggot написа:Пресцентърът на Народното събрание изпрати съобщение до медиите във връзка с редица спекулации в относно земетресенията в София. В съобщението официално се отричат информациите, че трусовете са били предизвикани от председателката на правната комисия Искра Фидосова, която скачала на въже.))))))))). Горката жена. На въже!
Пу, пу пу, бе. Да не вземе да се спъне...
))))))
Явно си е болна жената, а ние само я подбъзикваме за дебелината й, ама така да й тича... просто не ме сдържа
Верно. Пу-пу! Да не вземе да се спъне!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Piqndurnik
- windcolours
ама като се замислиш, добре че стана посред нощ...инак при всичките тия изпопадали керемиди и комини, сещаш ли се колко счупени глави щеше да има...пу пу....веднъж и на нас да ни провърви!Мнемозина написа:Видя ми се ужасно неподходящо време за земетресение. Някак невъзпитано беше - в три през нощта...
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Недей да ги оправдаваш.windcolours написа:ама като се замислиш, добре че стана посред нощ...инак при всичките тия изпопадали керемиди и комини, сещаш ли се колко счупени глави щеше да има...пу пу....веднъж и на нас да ни провърви!Мнемозина написа:Видя ми се ужасно неподходящо време за земетресение. Някак невъзпитано беше - в три през нощта...
Редното е просто да предупредят, като ще правят такива неща. Предварително.
Panta rhei...
Има врачки, бре! Има!
Глей тука. Почва към минута 08:15.
Глей тука. Почва към минута 08:15.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
5.8?!!!!itcome написа:Изцяло бих се съгласил с Вас за часа на визитата... но все пак - какво им давате на тези деца, за да не се събудят от 5.8 по Рихтер?Мнемозина написа:Видя ми се ужасно неподходящо време за земетресение. Някак невъзпитано беше - в три през нощта...
обаче пък как всички сте си изполвали запасите от чувството за хумор в тези постинги, евала
Блажени са бедните духом
ми аз ползвам
geofon.gfz-potsdam.de/eqinfo/list.php
щото за разлика от сайта на бан или секви други бан-ове
или сайта на emsc-csem
имат онлайн-достъп у първите секунди
сигурно не се хостват на пентиум 2 с линукс и оперативна среда от WWII
като съвременната ни администрация и получилото ни кат нарицателно
"електронно правителство"
п.п. ако си научите бабите да ползват мобилки или банкомат.. те тогава ще ви призная!

или сайта на emsc-csem
п.п. ако си научите бабите да ползват мобилки или банкомат.. те тогава ще ви призная!

Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
WALL-E написа:ми аз ползвам
или сайта на emsc-csem
хм... първия линк стряска нещо. Пише 4,5 вместо 3,8 за това одевешното.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
по да те стряска че кат тресне у италско, ние сме след 20-ина минути.Semiramis написа: хм... първия линк стряска нещо. Пише 4,5 вместо 3,8 за това одевешното.
а инач скалите са шпонски и рихтерски
12/9
плюс това са от автоматичната система или прегледани и потвирдени после от геофоновик
но разликите са горе доле в рамките на 0,2 и наи вече в предполагаемата дълбочина,
която леко лъже автоматичната
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...