............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 08:01, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Аз не виждам тъга. Паднало сухо сърво.
Но моите асоциации са за нещо, което гледах наскоро - снимки от птичи поглед :
http://fishki.net/comment.php?id=16762
ПП Хе, май твоята я открих и там
Re: Асоциация...
Тъга, в която има много красота. Бих казала, нещата от живота...[unknown] написа:
Аз казвам: Тъга, а вие...
Може и да не сте еднословни като мен.
Ей сега ако знайш как ми се слуша и една тиха китара с насядали около бавен огън приятели:)))ех...
супер
Супер много ми хареса тази с многото гроздове. Не знам защо, но винаги си представям сцената от филма "Разходка в облаците", където малдите момичета танцуваха боси върху чепките с грозде. Малееееееееееееееее каква магия имаше и усещане за живот.vyara написа:Аз не виждам тъга. Паднало сухо сърво.
Допадна ми и изображението с малката бяла платноходка, която едва се промушва през тесничкия речен тунел, обгърнат от огромната, всепоглъщаша и някакак странно спокойна и сочна зеленина. Тозаг се събужда у мен цялата ми прилкюченско-изследователска същност, нооооо, има време за всичко:))) Сега само ще си помечтая:)
Пускал съм я и преди... но не мога да се стърпя просто 

Ето в това се вгледайте

и ако се чудите какво се вижда може да си припомните ето това...

Ето в това се вгледайте

и ако се чудите какво се вижда може да си припомните ето това...
Асоциация- тази песен...Глен написа:
Ей сега ако знайш как ми се слуша и една тиха китара с насядали около бавен огън приятели:)))ех...

Хаха, сега пък се сетих за един филм- "Коса":)[unknown] написа:Асоциация- тази песен...Глен написа:
http://www.youtube.com/watch?v=EhbxI5eVnM4Глен написа:Хаха, сега пък се сетих за един филм- "Коса":)
И си закичам една китка в косите ..

Заповядай, седниГлен написа:Ей сега ако знайш как ми се слуша и една тиха китара с насядали около бавен огън приятели:)))ех...
И чуй това ... http://www.youtube.com/watch?v=EgHced1hpBk

СърДце, такова като на Дженис Джоплин, раздадено, на парченца.[unknown] написа:Аз казвам: Тъга, а вие...
Но, незнам защо, си мисля, че в следващия миг ще се възстанови, като един феникс и ще запулсира.
Сигурно щото съм една леко смахната басмяна кърпа и още вярвам в чудеса ...

Ехаааааааааа, че суперско около огъня.woman eur написа:Заповядай, седниГлен написа:Ей сега ако знайш как ми се слуша и една тиха китара с насядали около бавен огън приятели:)))ех...![]()
И чуй това ... http://www.youtube.com/watch?v=EgHced1hpBkНе е тихо, защото лятото идвааааа
![]()
![]()
Ай поразбутайте се малко да се наместя де;)
Ей от дами не разбирате ей:)))
Свобода.Глен написа:Хаха, сега пък се сетих за един филм- "Коса":)[unknown] написа:Асоциация- тази песен...Глен написа:

Вижда ми се окончателно счупено... Тъжно...woman eur написа:
СърДце, такова като на Дженис Джоплин, раздадено, на парченца.
Но, незнам защо, си мисля, че в следващия миг ще се възстанови, като един феникс и ще запулсира.
Ти затова си чудесна.woman eur написа: Сигурно щото съм една леко смахната басмяна кърпа и още вярвам в чудеса ...

Свободата е на върха на копието...Санчо:)[unknown] написа:Свобода.Глен написа:Хаха, сега пък се сетих за един филм- "Коса":)[unknown] написа:Асоциация- тази песен...Глен написа:
СаламГлен написа:Свободата е на върха на копието...Санчо:)[unknown] написа:Свобода.Глен написа:Хаха, сега пък се сетих за един филм- "Коса":)[unknown] написа:Асоциация- тази песен...Глен написа:
Или на мушката на края на цевта... Въпрос на гледна точка.Глен написа:Свободата е на върха на копието...Санчо:)[unknown] написа:Свобода.Глен написа:Хаха, сега пък се сетих за един филм- "Коса":)[unknown] написа:Асоциация- тази песен...Глен написа:
Последно промяна от Ън на 28.01.07, 12:45, променено общо 1 път.

vyara написа:СаламГлен написа:Свободата е на върха на копието...Санчо:)[unknown] написа:Свобода.Глен написа:Хаха, сега пък се сетих за един филм- "Коса":)[unknown] написа:Асоциация- тази песен...Глен написа:
Ей сега ако знайш как ми се слуша и една тиха китара с насядали около бавен огън приятели:)))ех...- пушен шпек..

Бе аз за рицари говорех;)[unknown] написа:Или на мушката на края на цевта... Въпрос на гледна точка.Глен написа:Свободата е на върха на копието...Санчо:)[unknown] написа:Свобода.Глен написа:Хаха, сега пък се сетих за един филм- "Коса":)[unknown] написа:Асоциация- тази песен...Глен написа:
Женска му работа:))
Ко са хилиш, бре. Рекламата не си ли гледал[unknown] написа:vyara написа:СаламГлен написа:Свободата е на върха на копието...Санчо:)[unknown] написа:Свобода.Глен написа:Хаха, сега пък се сетих за един филм- "Коса":)[unknown] написа:Асоциация- тази песен...Глен написа:
Ей сега ако знайш как ми се слуша и една тиха китара с насядали около бавен огън приятели:)))ех...- пушен шпек..
![]()
![]()
Аз го модернизирах...Глен написа:Бе аз за рицари говорех;)[unknown] написа:Или на мушката на края на цевта... Въпрос на гледна точка.Глен написа:Свободата е на върха на копието...Санчо:)[unknown] написа:Свобода.Глен написа:Хаха, сега пък се сетих за един филм- "Коса":)[unknown] написа:Асоциация- тази песен...Глен написа:
Женска му работа:))

Гледал съм я. Много е тъпа, за т'ва се хиля.vyara написа:Ко са хилиш, бре. Рекламата не си ли гледал[unknown] написа:vyara написа:СаламГлен написа:Свободата е на върха на копието...Санчо:)[unknown] написа:Свобода.Глен написа:Хаха, сега пък се сетих за един филм- "Коса":)[unknown] написа:Асоциация- тази песен...Глен написа:
![]()
![]()

Тъпа я! Ама той мозъка като асоциира, пред нищо не се спира. (че даже и в рима го докарах).[unknown] написа:Гледал съм я. Много е тъпа, за т'ва се хиля.vyara написа:Ко са хилиш, бре. Рекламата не си ли гледал[unknown] написа:vyara написа:СаламГлен написа:Свободата е на върха на копието...Санчо:)[unknown] написа:Свобода.Глен написа:Хаха, сега пък се сетих за един филм- "Коса":)[unknown] написа:Асоциация- тази песен...Глен написа:
![]()
![]()
Айде - асоциация на салам?
Краставица.vyara написа:
Айде - асоциация на салам?:blum:

Измъкна се. Ако беше казал сандвич, щях да скокна, че лъжеш.[unknown] написа:Краставица.vyara написа:
![]()
![]()
Добре. Таратор.
Гладна Вяра. Иди да хапнеш и пак се върни...vyara написа:Измъкна се. Ако беше казал сандвич, щях да скокна, че лъжеш.[unknown] написа:Краставица.vyara написа:
![]()
![]()
Добре. Таратор.

Тя за мастичка те подсеща - ти я пращаш да плюска...[unknown] написа:Гладна Вяра. Иди да хапнеш и пак се върни...vyara написа:
Добре. Таратор.![]()
Аслъ. Аз за лято и мастика на кристали асоциирам, пък той...Звеневия написа:Тя за мастичка те подсеща - ти я пращаш да плюска...[unknown] написа:Гладна Вяра. Иди да хапнеш и пак се върни...vyara написа:
Добре. Таратор.![]()
Айде - асоциация на салам?
:blum:[/quote]
Рускиня
Рускиня
ОблЪкvyara написа:Аслъ. Аз за лято и мастика на кристали асоциирам, пък той...Звеневия написа:Тя за мастичка те подсеща - ти я пращаш да плюска...[unknown] написа:Гладна Вяра. Иди да хапнеш и пак се върни...vyara написа:
Добре. Таратор.![]()

РускиняГлен написа:Айде - асоциация на салам?:blum:
Аааааа...темата загрубя...

Щом е с Ъ, начи "черен"[unknown] написа:ОблЪкvyara написа:Аслъ. Аз за лято и мастика на кристали асоциирам, пък той...Звеневия написа:Тя за мастичка те подсеща - ти я пращаш да плюска...[unknown] написа:Гладна Вяра. Иди да хапнеш и пак се върни...vyara написа:
Добре. Таратор.![]()
МЪ тва от мента и мастика, не от таратор...
Кво море насред зима. Снощи бях с 38 гадуса темп.Звеневия написа:Тя за мастичка те подсеща - ти я пращаш да плюска...[unknown] написа:Гладна Вяра. Иди да хапнеш и пак се върни...vyara написа:
Добре. Таратор.![]()

Искаш да кажеш ЦЪренvyara написа:Щом е с Ъ, начи "черен"[unknown] написа:ОблЪкvyara написа:Аслъ. Аз за лято и мастика на кристали асоциирам, пък той...Звеневия написа:Тя за мастичка те подсеща - ти я пращаш да плюска...[unknown] написа:Гладна Вяра. Иди да хапнеш и пак се върни...vyara написа:
Добре. Таратор.![]()
Последно промяна от Ън на 28.01.07, 13:19, променено общо 1 път.

РускиняГлен написа:Айде - асоциация на салам?:blum:
Ауууу, така асоциирано - направо кърти!
Аз: Салам - Октоберфест!
Щом е църен, казвам "маца"[unknown] написа:Искаш да кажеш ЦЪренvyara написа:Щом е с Ъ, начи "черен"[unknown] написа:ОблЪкvyara написа:Аслъ. Аз за лято и мастика на кристали асоциирам, пък той...Звеневия написа:Тя за мастичка те подсеща - ти я пращаш да плюска...[unknown] написа:Гладна Вяра. Иди да хапнеш и пак се върни...vyara написа:
Добре. Таратор.![]()
Ауууу, така асоциирано - направо кърти!Звеневия написа:РускиняГлен написа:Айде - асоциация на салам?:blum:
Аз: Салам - Октоберфест!
Бира! Я, я, гуууут...

Мацаvyara написа:Щом е църен, казвам "маца"[unknown] написа:Искаш да кажеш ЦЪренvyara написа:Щом е с Ъ, начи "черен"[unknown] написа:ОблЪкvyara написа:Аслъ. Аз за лято и мастика на кристали асоциирам, пък той...Звеневия написа:Тя за мастичка те подсеща - ти я пращаш да плюска...[unknown] написа:Гладна Вяра. Иди да хапнеш и пак се върни...vyara написа:
Добре. Таратор.![]()

спукан капиляр
на такова ми прилича...
на такова ми прилича...
Що пак са хилиш бре. Кво му е смешното[unknown] написа:Мацаvyara написа:Щом е църен, казвам "маца"[unknown] написа:Искаш да кажеш ЦЪренvyara написа:Щом е с Ъ, начи "черен"[unknown] написа:ОблЪкvyara написа:Аслъ. Аз за лято и мастика на кристали асоциирам, пък той...Звеневия написа:Тя за мастичка те подсеща - ти я пращаш да плюска...[unknown] написа:Гладна Вяра. Иди да хапнеш и пак се върни...vyara написа:
Добре. Таратор.![]()
Ми смешно ми е. Много.vyara написа:Що пак са хилиш бре. Кво му е смешното[unknown] написа:Мацаvyara написа:Щом е църен, казвам "маца"[unknown] написа:Искаш да кажеш ЦЪренvyara написа:Щом е с Ъ, начи "черен"[unknown] написа:ОблЪкvyara написа:Аслъ. Аз за лято и мастика на кристали асоциирам, пък той...Звеневия написа:Тя за мастичка те подсеща - ти я пращаш да плюска...[unknown] написа:Гладна Вяра. Иди да хапнеш и пак се върни...vyara написа:
Добре. Таратор.![]()