2 ОКТОМВРИ-Международен ден на усмивката! :))
- сър Айвънхоу
Re: 2 ОКТОМВРИ-Международен ден на усмивката! :))
Благодаря!
Изключително сладка снимка,
търсих я за аватар в един момент...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Green Light
Айде добре! Днеска ще се усмихвам.
Впрочем на рождения ми ден много често чувах "и повече усмивки". Замислих се съвсем сериозно и взех да разпитвам хората "Бе викам аз намръщен ли ти се струвам?" Тва на колегите, на децата, във фитнеса, навсякъде питах. Във фитнеса питах един съвсем непознат човек, той се стресна малко, не си измислям.
Аами не точно
Ееми, не чак намръщен
Ами то ти си сериозен човек, не може все да се хилиш
Пък Милко от фитнеса направо вика не намръщен ами нещастен вика изглеждаш. От сума време ти личи че са ти потънали вика гемиите.
Пък аз нямам гемии.
И сега тренирам. Решил съм да намалявам въглеродните емисии в атмосферата и ползвам метро. Гледам се в прозореца и тренирам лека усмивка. Така само ъгълчетата, или пък на една страна. На една страна не ми се получава, но пък има положителен страничен ефект. Каквато и блъсканица да е, около мен има място.
Впрочем на рождения ми ден много често чувах "и повече усмивки". Замислих се съвсем сериозно и взех да разпитвам хората "Бе викам аз намръщен ли ти се струвам?" Тва на колегите, на децата, във фитнеса, навсякъде питах. Във фитнеса питах един съвсем непознат човек, той се стресна малко, не си измислям.
Аами не точно
Ееми, не чак намръщен
Ами то ти си сериозен човек, не може все да се хилиш
Пък Милко от фитнеса направо вика не намръщен ами нещастен вика изглеждаш. От сума време ти личи че са ти потънали вика гемиите.
Пък аз нямам гемии.
И сега тренирам. Решил съм да намалявам въглеродните емисии в атмосферата и ползвам метро. Гледам се в прозореца и тренирам лека усмивка. Така само ъгълчетата, или пък на една страна. На една страна не ми се получава, но пък има положителен страничен ефект. Каквато и блъсканица да е, около мен има място.
радвам се да Ви видя усмихнати 
Грийне, само при теб липсва такава?! а си обещал/написал ( документирано е), че днес ще се усмихваш
глобен си
(казваш, че си започнал тренировки) та от днес 03.10.2012г. до 02.10 2013 год. ще се усмихваш поне веднъж на ден 
шътче, а ти никога не се разделяй с подписа си
за всички 3о4о - ци :)
Грийне, само при теб липсва такава?! а си обещал/написал ( документирано е), че днес ще се усмихваш
глобен си
шътче, а ти никога не се разделяй с подписа си
за всички 3о4о - ци :)
Re: 2 ОКТОМВРИ-Международен ден на усмивката! :))
мине- не мине и пак е _ _ _ _ _ априлfuego написа:Честит празник! :)
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Нека за трета поредна година да не забравяме 2 - ри октомври 
Усмивката стопля сърцето!
Бъдете усмихнати и позитивни!
Пожелавам ви усмихната вечер 3о4о-ци
http://www.youtube.com/watch?v=ZPDxH6fj9eM
Усмивката стопля сърцето!
Бъдете усмихнати и позитивни!