Чета ви....чета...:-)
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Чета ви....чета...:-)
- snowprincess
Re: Чета ви....чета...:-)
парен каша духа, беFairy of the Flowers написа:не ми се пише, ама си чета.... Какви ли не драми сме нищили тука - лични, любовни и от всякакъв род...Тъй като гледам, нещо сме се поуморили и помъдрели - вече за любов и от любоф не ревем, за секс май хич не се приказва, за разлика от преди, а скоро ще вземем да си приказваме и как си дундуркаме внуците
![]()
тук четат на всички половинките и всеки си мери приказките
малко ли изгоряха
за секс и любов - само като излизаме по женски

Fairy of the Flowers написа:не ми се пише, ама си чета.... Какви ли не драми сме нищили тука - лични, любовни и от всякакъв род...Тъй като гледам, нещо сме се поуморили и помъдрели - вече за любов и от любоф не ревем, за секс май хич не се приказва, за разлика от преди, а скоро ще вземем да си приказваме и как си дундуркаме внуците
![]()
и анкетите ще бъдат: ревалид или артростоп?
just perfect
Fairy of the Flowers написа:не ми се пише, ама си чета.... Какви ли не драми сме нищили тука - лични, любовни и от всякакъв род...Тъй като гледам, нещо сме се поуморили и помъдрели - вече за любов и от любоф не ревем, за секс май хич не се приказва, за разлика от преди, а скоро ще вземем да си приказваме и как си дундуркаме внуците
![]()
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
и левитра и фемагра чадо
fuklioKent написа:и левитра и фемагра чадо
just perfect