Да знаете,
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
сигурен съм, че не можеш!глас в пустиня написа:Да ви размърдам малко?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
ц... изобщо НЕ-МО-ЖЕШ!!!глас в пустиня написа:Я пак?! ;))сър Айвънхоу написа:сигурен съм, че не можеш!глас в пустиня написа:Да ви размърдам малко?
п.п.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Бе, не е съвсем така...сър Айвънхоу написа:ц... изобщо НЕ-МО-ЖЕШ!!!глас в пустиня написа:Я пак?! ;))сър Айвънхоу написа: сигурен съм, че не можеш!
п.п.
Нема сми, ниски топки ми се подават.
Това чел ли си го? За робството в османската империя и имало ли е роби всъщност
www.nbuv.gov.ua/portal/Soc_Gum/drzb/2011_4/Kolev_V.pdf
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
благодаря! интересен документ!глас в пустиня написа:
Това чел ли си го? За робството в османската империя и имало ли е роби всъщност![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
А това къде е публикувано и как му е цялото име на автора?глас в пустиня написа: Това чел ли си го? За робството в османската империя и имало ли е роби всъщност![]()
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Няма защо! А за това ще кажеш ли нещо?сър Айвънхоу написа:благодаря! интересен документ!глас в пустиня написа:
Това чел ли си го? За робството в османската империя и имало ли е роби всъщност![]()
www.fakel.bg/index.php?t=2399
В България през 1945 г. управлява правителство, в което доминират комунистите, на практика то работи в условията на съветската военна окупация и приема това решение безпрекословно. По-късно, лично Георги Димитров се заема с прокарване на това „решение на Коминтерна” у нас.
В Пиринския край започва процес на насилствена денационализация чрез интернирания, терор и убийства на несъгласните българи. Така около 185 000 българи са заставени да се регистрират като „македонци”. За пръв път в българската национална история се среща подобно предателство. Този акт е неопровержимо доказателство, че БКП е антибългарска, антинационална партия и агентура на чужда държава.
- Глас в пустиня
Украински сайт ДРИНОВСЬКИЙ ЗБІРНИК>>> Има още куп интересни неща, но на теб, специално, бих ти показал това -> prarodinata.blog.bg/history/2012/05/25/smaivashtata-drevnost-na-bylgarskata-civilizaciia-chast-ii-n.958985 Някак си, така, доста лесно се вързва това откритие с твърдението на Раковски, а и куп други ентусиасти, за произхода на българите от кимерите живели в Анатолия тъкмо по това време, а по късно мигрирали отвъд Кавказ - е, разбира се, че по тези теории и твърдения няма да намериш и ред от ортодоксалната ни, обременена все още с коминтерновски комплекс, историография.Мнемозина написа:
А това къде е публикувано и как му е цялото име на автора?
- сър Айвънхоу
че какво да мога да кажа... то всичко е казано в статията...глас в пустиня написа:Няма защо! А за това ще кажеш ли нещо?сър Айвънхоу написа:благодаря! интересен документ!глас в пустиня написа:
www.fakel.bg/index.php?t=2399
В България през 1945 г. управлява правителство, в което доминират комунистите, на практика то работи в условията на съветската военна окупация и приема това решение безпрекословно. По-късно, лично Георги Димитров се заема с прокарване на това „решение на Коминтерна” у нас.
В Пиринския край започва процес на насилствена денационализация чрез интернирания, терор и убийства на несъгласните българи. Така около 185 000 българи са заставени да се регистрират като „македонци”. За пръв път в българската национална история се среща подобно предателство. Този акт е неопровержимо доказателство, че БКП е антибългарска, антинационална партия и агентура на чужда държава.
Bella Ciao
Bella Ciao
м та ткак да не боледуват /а и кои бяха в правителствата/ след като от четерите шефове на коминтерна за цялата му история - двама са българи. димитров и коларов. другите двама - евреин и руснак. и ние сме дали нещо на европа - тлъстата червена диря от 1890 май до 1990. че и още скачат като бълхи на кир:lol:Акад. Велев, защо в продължение на 67 години, т.е от 1944 г. до днес, българските правителства подминаваха с мълчания всички хули на скопските управляващи кръгове срещу България?
Причината е проста. Всички български правителства в посочения от вас период от време боледуваха и боледуват от т.нар. коминтерновски синдром.
- Green Light
Re: Да знаете,
Ех, да даде Господ така да съм и в работно време!Мнемозина написа:като дойдат празници, ставате ужасно скучни.
Стига си се фукал! Аз мога и в работно време да съм скучна. Пък.Green Light написа:Ех, да даде Господ така да съм и в работно време!Мнемозина написа:като дойдат празници, ставате ужасно скучни.
Panta rhei...
- Green Light
Аз много обичам да се фукам. Много трудно намирам защо напоследък и за това без никакъв спор е виновен Бойко Борисов и световната икономическа криза, обаче няма да спирам и за миг да се старая.Мнемозина написа:Стига си се фукал! Аз мога и в работно време да съм скучна. Пък.Green Light написа:Ех, да даде Господ така да съм и в работно време!Мнемозина написа:като дойдат празници, ставате ужасно скучни.
Но с какво се изфуках сега? Всъщност няма значение. Завиждаш ли, that is the question и колко. Не ми отговаряй- много е, точка, заключ!
Не мож ги проумя ти тия неща с фукането докрай и това е.Green Light написа:
Аз много обичам да се фукам. Много трудно намирам защо напоследък и за това без никакъв спор е виновен Бойко Борисов и световната икономическа криза, обаче няма да спирам и за миг да се старая.
Но с какво се изфуках сега? Всъщност няма значение. Завиждаш ли, that is the question и колко. Не ми отговаряй- много е, точка, заключ!
Ще трябва да ми се довериш.
Panta rhei...