Светла памет на Чочо Попйорданов

Все същите
Аватар
Мнемозина

Светла памет на Чочо Попйорданов

Мнение от Мнемозина »

Много жалко. Ама много.

Беше ми симпатичен, сигурно защото така и не влезе в шоумелачката. В живота, знам, е бил доста необуздан, но пък много почтен към изкуството.
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Светла памет на Чочо Попйорданов

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:Много жалко. Ама много.

Беше ми симпатичен, сигурно защото така и не влезе в шоумелачката. В живота, знам, е бил доста необуздан, но пък много почтен към изкуството.
RIP

не мога да си представя мъката на Иван Попйорданов, който почти едновременно загуби съпруга и син... съдбата е особено жестока към някои хора...
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Бог да го прости!

Какво имаш предвид с това, че е бил почтен към изкуството? Отказвал е роли в халтури ли?
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:

Бог да го прости!

Какво имаш предвид с това, че е бил почтен към изкуството? Отказвал е роли в халтури ли?
Не, нямам представа какво е приемал и какво е отказвал. Не знам, сега като погледнеш към, уви, вече завършената картина на ролите му, остава такова усещане.

Вечерта в неделя пуснаха първия епизод на "Хъшове" и ми стана толкова тъжно... няма празно в тоя спектакъл.
И те всичките играят сякаш себе си и това далеч не е само заради добър подбор или добра режисура или защото просто са добри актьори.
В душите им е хъшовското - на това поколение. Цялото това люшкане между пиянство, бабаитлък, смешно хитруване и някакъв безумен идеализъм. Страхотна жизненост.
И изведнъж...
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

В Буря го помня аз, тогава много го харесвах, но последно го гледах в Под прикритие и хич не ми хареса. Направо ми беше мъка да го гледам. Точно на пропаднал имаше излъчване.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Почивай в мир!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:В Буря го помня аз, тогава много го харесвах, но последно го гледах в Под прикритие и хич не ми хареса. Направо ми беше мъка да го гледам. Точно на пропаднал имаше излъчване.
Не съм гледала "Под прикритие" и не знам какво имаш предвид, а няма смисъл да спекулирам. Със все пропаданията - талантлив човек. Пък и кризите в такива случаи говорят за чувствителност и почтеност.

Светла му памет...
Panta rhei...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Светла му памет!
Харесвах го много, три дена се каня да пиша в темата, жегна ме това.
Публикувай отговор