Изтрих приятелка от фейсбук

Все същите
Аватар
shshtt

Изтрих приятелка от фейсбук

Мнение от shshtt »

Не и вярвам и я подозирам в недобронамереност и завист вече 14 години.
Няколко пъти вече сме се карали и не сме се виждали по 2-3 години, все след нейни предателства. Днес ми е критичен ден и тънката и усмивчица по телефона, когато съм слаба и паднала преля чашата. Не ми трябват хора, на които нямам доверие, да си чешат егото на мой гръб, когато съм зле.
+ Това съм сигурна, че ми създава погрешен и отрицателен имидж при хора важни за мен.
С открити карти по-лесно ще го преживея, и дано съм си научила урока и най-после успея да зачеркна хора от миналото си завинаги.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

ти за сефте ли игнорваш някого бе чоджум:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

не, ама това е старо и болезнено, а и трябва още няколко човека да махна, защото са свързани и ще се дразня
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Я па ти! Аз директно ги трия от живота.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Притеснявам се да не греша. Обаче всички най-най-близки хора ми го казват от години.
Само другите ми 3 и общи приятелки от едно време не мислят така или пък се скатават - не знам.
Обаче днес реших, че щом аз се чувствам дискомфортно и не ми е добре от този контакт, гризат ме съмнения, дори и да си въобразявам и да съм параноична, за мое добро е да не си го причинявам. Това не е приятелство в такъв случай, дори и в мен да е причината.
Публикувай отговор