декември
- Green Light
декември
През декември човек трябва да се освободи от ангажименти за да поработи малко.
Re: декември
Това продължение на темата с мързела ли е :)Green Light написа:През декември човек трябва да се освободи от ангажименти за да поработи малко.
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
Контра тема. Оправям си имиджа.itcome написа:Това продължение на темата с мързела ли е :)Green Light написа:През декември човек трябва да се освободи от ангажименти за да поработи малко.
- Green Light
Аз сигурно вече съвсем съм се смахнала, щом не мога да разбера какво се крие зад "ангажименти".Green Light написа:През декември човек трябва да се освободи от ангажименти за да поработи малко.
Та?
Panta rhei...
- Green Light
Ами думи. Празни чаши за въображение.Мнемозина написа:Аз сигурно вече съвсем съм се смахнала, щом не мога да разбера какво се крие зад "ангажименти".Green Light написа:През декември човек трябва да се освободи от ангажименти за да поработи малко.![]()
Та?
Вчера сутринта рано рано хванах проектния ръководител на тая програма за саниране на сгради, сещаш ли се. Бързах защото изтича 2013та (програмата на ЕС е 2007-2013, а промяната, която направи нещата изгодни за нашата кооперация е от края на октомври) и исках да ми обясни какво трябва да направя. Оказа се, че няма страшно, но откарах до 11. После направих промяна в календарите. Можело, не било късно макар и часове преди печата. После едни клиенти честват 6 години и аз отидох да им честитя, защото вечерта не ми се ходи. После до банката и ето ти 4 часа следобед сядам за да започна работа.
Най-много работа си свършвам след 17:30 - клиентите спират да звънят, в офиса всичко е ясно, всички пожари са загасени (или поне локализирани и с ограничен растежGreen Light написа:Ами думи. Празни чаши за въображение.Мнемозина написа:Аз сигурно вече съвсем съм се смахнала, щом не мога да разбера какво се крие зад "ангажименти".Green Light написа:През декември човек трябва да се освободи от ангажименти за да поработи малко.![]()
Та?
Вчера сутринта рано рано хванах проектния ръководител на тая програма за саниране на сгради, сещаш ли се. Бързах защото изтича 2013та (програмата на ЕС е 2007-2013, а промяната, която направи нещата изгодни за нашата кооперация е от края на октомври) и исках да ми обясни какво трябва да направя. Оказа се, че няма страшно, но откарах до 11. После направих промяна в календарите. Можело, не било късно макар и часове преди печата. После едни клиенти честват 6 години и аз отидох да им честитя, защото вечерта не ми се ходи. После до банката и ето ти 4 часа следобед сядам за да започна работа.
Не! Плана е да се присламчим към Кольо... един от всички... ако ли не - ще си вземем в 18 - 18 и 30 :)Green Light написа:През декември извиненията приемат малко по- течна форма. Но пък и неуместните неща също изведнъж стават уместни, така че всичко взаимно се унищожава.itcome написа:Извинявам се, за неуместния коментар :)
Готин месец.
Купихте ли риба?
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
Две такива вечери до десет току що отидоха в коша за боклук. Е не току що, вчера отидоха. Като прочетох тва за след пет и половина и от мисъл на мисъл и пак се фитилдосах.Gaspode написа: Най-много работа си свършвам след 17:30 - клиентите спират да звънят, в офиса всичко е ясно, всички пожари са загасени (или поне локализирани и с ограничен растеж). Обаче пък тогава не ми се работи. А и се чуствам уморен. От що ли, като грам работа не съм свършил? Чудна работа
И пак де - гова ако нещо свърша... иначе няма кога...
Което е губене на ресурс. Вчеращният работен ден свърши с "няма да се ядосвам повече, ще пия една ракия ей сега и стига толкова" Пък сега пак.
Еми така ли се хаби ракия? Троянска впрочем, отлежала. С туршия. Мамина.
Аааа.
взела съм си почивен следобед 

ще предоставя кухнята си на др.лице да пълни шаран и тр. да съм наблизо
ама пък през декември - именни дни, коледа... трапези
супер е когато кипи работа, лошо е като няма
през април 2012 затворих магазина, който имах за детски играчки и сувенири
онази празнична преумора мин. година ми липсваше
да видим тази как ще е
ще предоставя кухнята си на др.лице да пълни шаран и тр. да съм наблизо
ама пък през декември - именни дни, коледа... трапези
супер е когато кипи работа, лошо е като няма
през април 2012 затворих магазина, който имах за детски играчки и сувенири
онази празнична преумора мин. година ми липсваше
да видим тази как ще е
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Аз моето вече 5 месец го устисквам... за сега с обща загуба от около 400 лева... т.е. по по -80.holi_day написа:...
през април 2012 затворих магазина, който имах за детски играчки и сувенири...
Това е добре на фона на едната заплата и осигуровките (което е и замисъла).
Декември - намаления :)))
Кърти, чисти, извозва...
чета декемврийска тема, вероятно това означава, че ми е скучно. аааа, няма да стане! тръгвам си от бачкането вед-на-га. не ми плащат достатъчно, че да им скучая....
just perfect