декември

Все същите
Аватар
Green Light

декември

Мнение от Green Light »

През декември човек трябва да се освободи от ангажименти за да поработи малко.
Аватар
itcome

Re: декември

Мнение от itcome »

Green Light написа:През декември човек трябва да се освободи от ангажименти за да поработи малко.
Това продължение на темата с мързела ли е :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

itcome написа:
Green Light написа:През декември човек трябва да се освободи от ангажименти за да поработи малко.
Това продължение на темата с мързела ли е :)
Контра тема. Оправям си имиджа.
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Извинявам се, за неуместния коментар :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

itcome написа:Извинявам се, за неуместния коментар :)
През декември извиненията приемат малко по- течна форма. Но пък и неуместните неща също изведнъж стават уместни, така че всичко взаимно се унищожава.
Готин месец.

Купихте ли риба?
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

еее аз напуснах едната работа. ся като проевропеец работя само на една:grin:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Аз сигурно вече съвсем съм се смахнала, щом не мога да разбера какво се крие зад "ангажименти". :shy:

Та?
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Kent написа:еее аз напуснах едната работа. ся като проевропеец работя само на една:grin:
Работи двойно да не губиш форма! Българи сме все пак. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

чудя се дали да не се отдам на някоя. на науката примерно. ся пия хапчета за кръвно, те намаляват и тонуса тъй че ще има да се чудя още поне две-три години.
хахахаха живот на 33 оборота не е лошо.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
Аз сигурно вече съвсем съм се смахнала, щом не мога да разбера какво се крие зад "ангажименти". :shy:

Та?
Ами думи. Празни чаши за въображение.
Вчера сутринта рано рано хванах проектния ръководител на тая програма за саниране на сгради, сещаш ли се. Бързах защото изтича 2013та (програмата на ЕС е 2007-2013, а промяната, която направи нещата изгодни за нашата кооперация е от края на октомври) и исках да ми обясни какво трябва да направя. Оказа се, че няма страшно, но откарах до 11. После направих промяна в календарите. Можело, не било късно макар и часове преди печата. После едни клиенти честват 6 години и аз отидох да им честитя, защото вечерта не ми се ходи. После до банката и ето ти 4 часа следобед сядам за да започна работа.
:-)
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа:
Мнемозина написа:

Та?
Ами думи. Празни чаши за въображение.
Вчера сутринта рано рано хванах проектния ръководител на тая програма за саниране на сгради, сещаш ли се. Бързах защото изтича 2013та (програмата на ЕС е 2007-2013, а промяната, която направи нещата изгодни за нашата кооперация е от края на октомври) и исках да ми обясни какво трябва да направя. Оказа се, че няма страшно, но откарах до 11. После направих промяна в календарите. Можело, не било късно макар и часове преди печата. После едни клиенти честват 6 години и аз отидох да им честитя, защото вечерта не ми се ходи. После до банката и ето ти 4 часа следобед сядам за да започна работа.
:-)
Най-много работа си свършвам след 17:30 - клиентите спират да звънят, в офиса всичко е ясно, всички пожари са загасени (или поне локализирани и с ограничен растеж :lol:). Обаче пък тогава не ми се работи. А и се чуствам уморен. От що ли, като грам работа не съм свършил? Чудна работа :huhthink: И пак де - гова ако нещо свърша... иначе няма кога...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Green Light написа:
itcome написа:Извинявам се, за неуместния коментар :)
През декември извиненията приемат малко по- течна форма. Но пък и неуместните неща също изведнъж стават уместни, така че всичко взаимно се унищожава.
Готин месец.

Купихте ли риба?
Не! Плана е да се присламчим към Кольо... един от всички... ако ли не - ще си вземем в 18 - 18 и 30 :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа: Най-много работа си свършвам след 17:30 - клиентите спират да звънят, в офиса всичко е ясно, всички пожари са загасени (или поне локализирани и с ограничен растеж :lol:). Обаче пък тогава не ми се работи. А и се чуствам уморен. От що ли, като грам работа не съм свършил? Чудна работа :huhthink: И пак де - гова ако нещо свърша... иначе няма кога...
Две такива вечери до десет току що отидоха в коша за боклук. Е не току що, вчера отидоха. Като прочетох тва за след пет и половина и от мисъл на мисъл и пак се фитилдосах.
Което е губене на ресурс. Вчеращният работен ден свърши с "няма да се ядосвам повече, ще пия една ракия ей сега и стига толкова" Пък сега пак.
Еми така ли се хаби ракия? Троянска впрочем, отлежала. С туршия. Мамина.
Аааа.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

взела съм си почивен следобед :grin::grin:
ще предоставя кухнята си на др.лице да пълни шаран и тр. да съм наблизо

ама пък през декември - именни дни, коледа... трапези

супер е когато кипи работа, лошо е като няма
през април 2012 затворих магазина, който имах за детски играчки и сувенири
онази празнична преумора мин. година ми липсваше
да видим тази как ще е
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

holi_day написа:...
през април 2012 затворих магазина, който имах за детски играчки и сувенири...
Аз моето вече 5 месец го устисквам... за сега с обща загуба от около 400 лева... т.е. по по -80.
Това е добре на фона на едната заплата и осигуровките (което е и замисъла).
Декември - намаления :)))
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

чета декемврийска тема, вероятно това означава, че ми е скучно. аааа, няма да стане! тръгвам си от бачкането вед-на-га. не ми плащат достатъчно, че да им скучая....
just perfect
Публикувай отговор