Знам бъдещето
- Green Light
Знам бъдещето
Рошави вежди, плешиво теме и очила.
П.П. Но от друга страна- можеше да съм негър, дет казал Рей Чарлз.
- Green Light
има и друго anti aging бъдещеGreen Light написа:Проблема, обаче носи и решението. Ето затова трябва да се споделя, след време ти светва.
Мога да си реша веждите назад.
http://genesdev.cshlp.org/content/13/18/2353.long
just perfect
Re: Знам бъдещето
хаха...те и негрите носят очила и оплешивяват!Green Light написа:Рошави вежди, плешиво теме и очила.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Особено Рей Чарлз.ELBI написа:хаха...те и негрите носят очила и оплешивяват!Green Light написа:Рошави вежди, плешиво теме и очила.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- snowprincess
Кое определя мъжът като истински? Тестостеронът - мъжкият хормон, отговорен за половото влечение и ерекцията. Природата понякога е склонна към глупави шегички. Повишеното съдържание на мъжкия хормон в организма избива в един недостатък - плешивина. Или може би намерението ґ е било голото теме да е сигнал към жените, че наблизо се е появил мъжкар от класа.
На повечето мъже обаче олисяването не им е особено приятно и те от векове героично се сражават с него. Египтяните мажели главите си с гърмяща смес от мас на крокодил и на лъв и вярвали, че това подсилва оперението им. Китайците използвали за същата цел змийска отрова и отвара от женшен. Славяните си подлагали темето под кравешки език. Този древен обичай се е запазил и до днес и бе художествено претворен от Михалков в "Сибирският бръснар". Руснаците дори са склонни да се мажат с птича тор, с тайната надежда да спасят окосмяването на темето си.
Днес науката знае причината за мъжкия косопад. В 90 процента от случаите се касае за наследственост, предавана чрез майчиния ген, плюс действието на въпросния тестостерон. Ако всички мъже в рода ви са с буйни коси, а вие сте плешив - виновна е майка ви.
Успокоението е доста насърчително - знаете, че няма плешив евнух. Кастрацията на мъжа, преди да е почнала да му капе косата, му гарантира съхранение на прическата, защото именно излишеството от тестостерон избива на темето и не оставя място за коси. Страничното действие на хормона се ограничава до повърхността на скалпа и не засяга бради, мустаци и бакенбарди.
На повечето мъже обаче олисяването не им е особено приятно и те от векове героично се сражават с него. Египтяните мажели главите си с гърмяща смес от мас на крокодил и на лъв и вярвали, че това подсилва оперението им. Китайците използвали за същата цел змийска отрова и отвара от женшен. Славяните си подлагали темето под кравешки език. Този древен обичай се е запазил и до днес и бе художествено претворен от Михалков в "Сибирският бръснар". Руснаците дори са склонни да се мажат с птича тор, с тайната надежда да спасят окосмяването на темето си.
Днес науката знае причината за мъжкия косопад. В 90 процента от случаите се касае за наследственост, предавана чрез майчиния ген, плюс действието на въпросния тестостерон. Ако всички мъже в рода ви са с буйни коси, а вие сте плешив - виновна е майка ви.
Успокоението е доста насърчително - знаете, че няма плешив евнух. Кастрацията на мъжа, преди да е почнала да му капе косата, му гарантира съхранение на прическата, защото именно излишеството от тестостерон избива на темето и не оставя място за коси. Страничното действие на хормона се ограничава до повърхността на скалпа и не засяга бради, мустаци и бакенбарди.

и остаряват :)maggot написа:Особено Рей Чарлз.ELBI написа:хаха...те и негрите носят очила и оплешивяват!Green Light написа:Рошави вежди, плешиво теме и очила.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
продуктово позициониране:snowprincess написа:
.
http://hillclinic.com/mezoterapiya-elik ... il-klinik/
just perfect