загадки
загадки
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Green Light
Re: загадки
Има да ни липсва тва Зочо...holi_day написа:http://vbox7.com/play:8a9a370a3e&start=123
важното е да не липсваме на себе си, грийни
обикн. се тръшкаме за неща и хора, заети небивалици на себе си да доказваме
така и вестници не се четат вече
което е истинско, устоява на всичко
обикн. се тръшкаме за неща и хора, заети небивалици на себе си да доказваме
така и вестници не се четат вече
което е истинско, устоява на всичко
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Не знам как става.Green Light написа:Има да ни липсва тва Зочо...holi_day написа:http://vbox7.com/play:8a9a370a3e&start=123
С усещането съм, че току що съм писала, пък то минали седем-осем месеца от последния път.
И чета непрекъснато - всеки път като погледна, са се натрупали ехехеееееей, три-четири нови мнения.
Шантава работа.
Panta rhei...
- Green Light
При мен е точно обратното. Сякаш не влизам често, но колкото и пъти да погледна, промяна липсва.Мнемозина написа:Не знам как става.Green Light написа:Има да ни липсва тва Зочо...holi_day написа:http://vbox7.com/play:8a9a370a3e&start=123
С усещането съм, че току що съм писала, пък то минали седем-осем месеца от последния път.
И чета непрекъснато - всеки път като погледна, са се натрупали ехехеееееей, три-четири нови мнения.
Шантава работа.
Казвам "да ни липсва зочо" но то такава истинска липса няма. Човек си продължава и заменя нещата. Е, колко хубави неща ми се случиха. Не само хубави, разбира се, всякакви неща има. Всичко това около мен затрупа с шарени случки всякакви минали зочота, вече има хълмове, планини от случки. Не става въпрос за липси изобщо.
Не се и сещам да напиша, че Терминатор едно от дрънкане на китара премина вече на електрическа с усилвател, а усилвателя пее Дорс и Диси. Номер две не е никакъв Две, а е Великият манипулатор. Капо ди тути капи. Той направо на нас свири. Дърпа ни струните, колкото и както си иска.
...
Какви ти тук липси.
Да бе, тия по-малките са все такива, и вкъщи е така.Green Light написа: При мен е точно обратното. Сякаш не влизам често, но колкото и пъти да погледна, промяна липсва.
Казвам "да ни липсва зочо" но то такава истинска липса няма. Човек си продължава и заменя нещата. Е, колко хубави неща ми се случиха. Не само хубави, разбира се, всякакви неща има. Всичко това около мен затрупа с шарени случки всякакви минали зочота, вече има хълмове, планини от случки. Не става въпрос за липси изобщо.
Не се и сещам да напиша, че Терминатор едно от дрънкане на китара премина вече на електрическа с усилвател, а усилвателя пее Дорс и Диси. Номер две не е никакъв Две, а е Великият манипулатор. Капо ди тути капи. Той направо на нас свири. Дърпа ни струните, колкото и както си иска.
...
Какви ти тук липси.
При мен - многоработно. Ужасномного.
Пък така ми се дърдорят глупости...
Че то не ти ли е това работата, ще кажеш.
Panta rhei...
А на мен пък ми се четат глупости... Та ти пиши, пишиМнемозина написа: Да бе, тия по-малките са все такива, и вкъщи е така.:lol::lol:
При мен - многоработно. Ужасномного.
Пък така ми се дърдорят глупости...
Че то не ти ли е това работата, ще кажеш.
А тия малките са се наговорили нещо май :)
ае сега:blum:Мнемозина написа:
Добре де, поръсили са се тук едноклетъчни организми и после какво - еволюция?
Може да са топчета за билярд, останали от атлантидите.И други идеи имам, но ще се въздържа засега.
и ти като брат ми - той каза, че някой си е изсипал боклука,
пък сега се впечатляваме
Ф.Песоа
Ф.Песоа
влизамМнемозина написа:Не знам как става.
Шантава работа.
по 4 теми писано
не са малко
да видиш, че съм инат и аз
само тази ще отворя, другите - друг път
то пъ сте писали, та сте се уляли
малей 3 теми светят в червено,
няма да надникна
да има следващия път какво да се чете
Ф.Песоа
Ф.Песоа
от такова дрънкане на моя син, кучето ни пее само на 2 песниGreen Light написа:...че Терминатор едно от дрънкане на китара премина вече на електрическа с усилвател, а усилвателя пее Дорс и Диси. Номер две не е никакъв Две, а е Великият манипулатор. Капо ди тути капи. Той направо на нас свири. Дърпа ни струните, колкото и както си иска.
...
Какви ти тук липси.
на други не реагира
най-вече на deep purple soldier of fortune
моето влияние бе за кратко с ахel rudi pell - oceans of time
баладично му едно такова
очаквам и да затанцува и тогава почваме участия в "Б-я търси талант", после турнета...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
има виц последно от пияндурник,Gaspode написа:А на мен пък ми се четат глупости... Та ти пиши, пиши
А тия малките са се наговорили нещо май :)
ама ще устоя да прочета поне утре
сигурно е интересен, ама... дума дадох да не надничам
Ф.Песоа
Ф.Песоа
аз пък като почна писане и като изскочи надпис:Green Light написа:Сякаш не влизам често, но колкото и пъти да погледна, промяна липсва.
"Не можете да пуснете съобщение, толкова скоро след предишното. Моля изчакайте и опитайте отново след малко"
ногу съ възмущавам,
че писането ми по-бързо от мисленето
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Мнемозина написа: Шантава работа.
глей каква активност в моята тема
от последните 3 най-актуална
е, малко манипулирам хахааха с писане само в нея
ама направо шъ реша сега - глей кви интересни теми пускам и кви интересни хора пишат в нея
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Iron Maiden - Fear of The Dark
https://www.youtube.com/watch?v=v5EDTJmOpF8
https://www.youtube.com/watch?v=v5EDTJmOpF8
Ф.Песоа
Ф.Песоа
И като каза така, и почнаха само умни неща да ми идват на ум.Gaspode написа:
А на мен пък ми се четат глупости... Та ти пиши, пиши
Panta rhei...
Холи!holi_day написа:Мнемозина написа: Шантава работа.![]()
глей каква активност в моята тема
от последните 3 най-актуална
е, малко манипулирам хахааха с писане само в нея
ама направо шъ реша сега - глей кви интересни теми пускам и кви интересни хора пишат в нея
Ами днес къде си?
Гледах някакво смъртоносно оръжие.
Ми не мога да го приема Мел Гибсън сериозно като екшън герой. Докато виж, Брус Уилис съвсем сериозно го приемам.
Panta rhei...
тууукМнемозина написа: Холи!
Ами днес къде си?
Ми не мога да го приема Мел Гибсън сериозно като екшън герой. Докато виж, Брус Уилис съвсем сериозно го приемам.
напоследък гледам само руски мелодрами
никакви трилъри и екшъни американски
https://www.youtube.com/watch?v=zIIREPm-jrs
някак ми харесват в момента земни сюжети
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Пък аз съм на скандинавска вълна. Некъф мост, написан на два езика, нещо като български и македонски :)holi_day написа:тууукМнемозина написа: Холи!
Ами днес къде си?
напоследък гледам само руски мелодрами
никакви трилъри и екшъни американски
https://www.youtube.com/watch?v=zIIREPm-jrs
някак ми харесват в момента земни сюжети
Обаче ужасно подтискащ за мен - в няколко часа филм има секунди слънце. Всичко останало е някакво облачно едно такова, ветровито и неприятно. За чий ми е къща до море, ако влизането във водата е само със скафандър и локално отопление :).
И проблемите нещо не им ги разбирам. Търкалят се из главата ми разни откъслечни изречения. И много поразии правят, щото в главата ми място за търкаляне мноооого :). "Детска градина за полово неутрални деца" - това е едно такова откъслече, дето не го вдявам никъкси... Уджаст.
А, да, и шведките нещо ич не ми ловят УкотУ - сигур с конкурс са ги избирали, ама няма ни една, дето да не ме е страх да срещна в тъмна нощ :). Уждаст, уждаст направо. :)
- Piqndurnik
Викингите не умеели да плуват. Сигурно, понеже по тяхно време неопрена още не бил изобретенGaspode написа:...За чий ми е къща до море, ако влизането във водата е само със скафандър и локално отопление :)
Наздраве 
Gaspode написа: А, да, и шведките нещо ич не ми ловят УкотУ - сигур с конкурс са ги избирали, ама няма ни една, дето да не ме е страх да срещна в тъмна нощ :). Уждаст, уждаст направо. :)
гуууулям!
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Творение на торен бръмбар, някакъв, си мислям аз...holi_day написа:http://vbox7.com/play:8a9a370a3e&start=123
Привет!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.