............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 08:02, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

:)
Aх, колко са му красиви перцата:)))
Ама душичката му е сладка:)
-
Ржевски
Re: В душата си съм птичка :))
Хе,хе, сетих се за оная планета с летящите крави на К.Буличов.[unknown] написа:
...хехе... което доказва, че макар и не всеки да може, нищо не пречи да опитва[unknown] написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Снимката страхотна....[unknown] написа:
Ама, нали вече всички тук сме дефектни, та аз чета темата така..."В душата си съм пичка":blink::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Май е време да забършеш АНТИ-плюнч-екранчето пред мАнитора!frisky lioness написа: Ама, нали вече всички тук сме дефектни, та аз чета темата така..."В душата си съм пичка":blink::winkw:
А си ли в душата(пък и не само!!!) си *ичка? СИ! СИ!
Щом за някого твърдят, че е пич, що пък да няма и *ичка, като еквивалент за вървежност?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Звеневия написа:Май е време да забършеш АНТИ-плюнч-екранчето пред мАнитора!frisky lioness написа: Ама, нали вече всички тук сме дефектни, та аз чета темата така..."В душата си съм пичка":blink::winkw:![]()
А си ли в душата(пък и не само!!!) си *ичка? СИ! СИ!
Щом за някого твърдят, че е пич, що пък да няма и *ичка, като еквивалент за вървежност?![]()
Кво общо има екрана, не разбрах
Да ти кажа аз така викам на пиците. Т'ва ми е умалителното за пица
Освен това не влагам никакъв ...."грозен", "мръсен" смисъл в думата...За мен е нещо като ....гърла

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Фриски, къде отиваш МЪ?frisky lioness написа: Да ти кажа аз така викам на пиците. Т'ва ми е умалителното за пица
- Отивам да изпапкам една пичка!
-
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мммм, Да.Звеневия написа:- Фриски, къде отиваш МЪ?frisky lioness написа: Да ти кажа аз така викам на пиците. Т'ва ми е умалителното за пица
- Отивам да изпапкам една пичка!
-![]()
![]()
![]()
Ти кво ще си помислиш ако така ти отговоря?

- Глас в пустиня
Мамо, искам аз,vyara написа:Това май е малко носорогче, а всички животни - бебета са игриви.То още не знае, че е тромав носорог, който трябва да се държи подобаващо
като слончето да съм голямо.
...
...
...
А слончето за какво копнее,
иска то на клончето да се полюлее.
пп Това беше някакво стихче за мъничко врабченце, но за съжаление не си го спомням цялото.
- Глас в пустиня
Страхотна снимка, страхотен момент![unknown] написа:
Обаче....налисъм си с развинтено въображение...така "подреден" постинга ми заприлича...асоциирах аватарати с ловец, миг след като е стрелял, отваря окото и гледа поразеното в челото животно как пада...
Врабче и слончеБоЕВ написа:Мамо, искам аз,vyara написа:Това май е малко носорогче, а всички животни - бебета са игриви.То още не знае, че е тромав носорог, който трябва да се държи подобаващо
като слончето да съм голямо.
...
...
...
А слончето за какво копнее,
иска то на клончето да се полюлее.
пп Това беше някакво стихче за мъничко врабченце, но за съжаление не си го спомням цялото.
Кой цвърчи на клончето?
Врабчо плаче:
- Мамо,
искам като слончето
аз да съм голямо!
Гледай ти!
А слончето за какво копнее?
Иска то на клончето
да се полюлее!
Автор: Петко Колев
А аз на моите им казвам за носорога:
Носорог
Носорог, носорог,
нос ли имаш или рог.
Ако имаш само нос
ще се казваш носонос,
ако имаш само рог,
ще се казваш рогорог,
но ти имаш нос и рог
затова си носорог!
- Глас в пустиня
Точно! Четяхме и рецитирахме същите стихчета преди мнооого години с дъщеря ми.vyara написа:
Врабче и слонче
Кой цвърчи на клончето?
Врабчо плаче:
- Мамо,
искам като слончето
аз да съм голямо!
Гледай ти!
А слончето за какво копнее?
Иска то на клончето
да се полюлее!
Автор: Петко Колев
А аз на моите им казвам за носорога:
Носорог
Носорог, носорог,
нос ли имаш или рог.
Ако имаш само нос
ще се казваш носонос,
ако имаш само рог,
ще се казваш рогорог,
но ти имаш нос и рог
затова си носорог!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
frisky lioness написа:Тя е в душата и сърДцето на хипотоLenny написа:Аз пък не мога да я видя птичката:crying::crying:
Покажете ми я моля ви - нали съм птицелюбителка отявлена!. Погледни отново:-):winkw:
Ама аз и хипо не виждам
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Жалко....Успокоявай се с фтичката от твоя аватар.....Така е синя и прекрасна:-)Lenny написа:frisky lioness написа:Тя е в душата и сърДцето на хипотоLenny написа:Аз пък не мога да я видя птичката:crying::crying:
Покажете ми я моля ви - нали съм птицелюбителка отявлена!. Погледни отново:-):winkw:
Ама аз и хипо не виждам:shy::shy::crying::crying::crying: нещо май проблема е в моя телевизор

Хипо няма и да видиш :)Lenny написа:frisky lioness написа:Тя е в душата и сърДцето на хипотоLenny написа:Аз пък не мога да я видя птичката:crying::crying:
Ама аз и хипо не виждам:shy::shy::crying::crying::crying: нещо май проблема е в моя телевизор
Тва е носорог :))
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
Може Лени изобщо да не вижда картинка. Много странно, но от единия комп у нас нищо се не види, само текст, от другите - се вижда. А сме в мрежа. Та и тя може да не види нищичко...БоЕВ написа: Да, първата снимка е на носорог, хипотата са със сплескани и подути муцуни, а имат и по четири зъба като Алф.
Ни мъ шокирай, молъ ти съ! Ей ся са връщах към заглавието да гледам дали не съм изтървал без да ща "Т"-то. Пу-пу-пу... Не съм, слава богу...frisky lioness написа:Снимката страхотна....[unknown] написа:
Ама, нали вече всички тук сме дефектни, та аз чета темата така..."В душата си съм пичка":blink::winkw:

Хе- хе... Ще го сменя скоро аватара, че явно създава недоразумения.БоЕВ написа:Страхотна снимка, страхотен момент![unknown] написа:
Обаче....налисъм си с развинтено въображение...така "подреден" постинга ми заприлича...асоциирах аватарати с ловец, миг след като е стрелял, отваря окото и гледа поразеното в челото животно как пада...

Re: :)
Нали, нали...Глен написа:Aх, колко са му красиви перцата:)))
А душичката е най- сладка.

Май приказвам, не дъвча :)frisky lioness написа:Ти кво дъфчеш на аватара?:blink:B-52 написа:Бас хващам че снимката е правена точно след като е казал на жена си че е изпасал всичката храна - оттам и аеродинамичната стойка
Зависи за кое време от деня става въпрос де
всеки шут отзад - крачка напред :)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка: