52-3 дни вече
Такива ми ти работи, Зочо.
Защо? Войни е имало е и ще има, докато има мъже и тестостерон. Защо трябва да броим нашите си дни, определени за нашето си щастие, по това летоброене?Амаранта написа:А днес е ден 290-ти.
Не съм на себе си, откакто започна тази война. Преобърна ми представите за много неща и хора. Има и таква, с които прекратих отношенията си завинаги.
Точно заради себеусещането. За да се усещам емоционален и ангажиран човек, което за мен е основно качество на интелигентността. Сантиментален дори ако щеш. Когато някой ден вляза напълно в ролята на вечно знаещият по силата на опита си дърт циник, тогава ще започне ново мое летоброене - като поредния нещастник.Fairy of the Flowers написа:Защо? Войни е имало е и ще има, докато има мъже и тестостерон. Защо трябва да броим нашите си дни, определени за нашето си щастие, по това летоброене?Амаранта написа:А днес е ден 290-ти.
Не съм на себе си, откакто започна тази война. Преобърна ми представите за много неща и хора. Има и таква, с които прекратих отношенията си завинаги.
Грийн, на младите не им пука. Те се сгодяват, купуват апартаменти, вземат ипотеки, раждат деца, правят планове за завладяването на света... и това е нормално. Не им дреме ни от карантина, ни от коронавирус, ни от война. Спомни си нас какви бяхме. Това е признакът на младостта, според мен. Непреодолимата сила на живота, на хормоните, на продължаването на живота, на реализирането на себе си. Моите деца са на 26 и 22. Тях гледам и техните приятели. И се старая да съм като тях. Да не утежнявам живота с много размишления. Лекотата е качество на младостта. Така искам да се усещам. Ако ме разбираш. Усложняването на живота и размишляването е дърто, според мен. Съдейки по забележките, които ми правят, когато изпадам в такива настроения. :)Green Light написа:Точно заради себеусещането. За да се усещам емоционален и ангажиран човек, което за мен е основно качество на интелигентността. Сантиментален дори ако щеш. Когато някой ден вляза напълно в ролята на вечно знаещият по силата на опита си дърт циник, тогава ще започне ново мое летоброене - като поредния нещастник.Fairy of the Flowers написа:Защо? Войни е имало е и ще има, докато има мъже и тестостерон. Защо трябва да броим нашите си дни, определени за нашето си щастие, по това летоброене?Амаранта написа:А днес е ден 290-ти.
Честно казано, трудно ми е да си представя какви гадости трябва да е преживал един човек (изтърпял или причинил на друг),Green Light написа:Точно заради себеусещането. За да се усещам емоционален и ангажиран човек, което за мен е основно качество на интелигентността. Сантиментален дори ако щеш. Когато някой ден вляза напълно в ролята на вечно знаещият по силата на опита си дърт циник, тогава ще започне ново мое летоброене - като поредния нещастник.Fairy of the Flowers написа:Защо? Войни е имало е и ще има, докато има мъже и тестостерон. Защо трябва да броим нашите си дни, определени за нашето си щастие, по това летоброене?Амаранта написа:А днес е ден 290-ти.