Дядо ми навремето ми каза: "Сине, със стари курви нов бардак не става!"
Дядо ми тогава поясни и допълни: "Сине, бъди мъдър-не чети буквално текста, а размисли за Принципът, който носи в себе си този текст, не позволявай на емоциите ти да прикрият смисълът на принципите!"
Така и направих.
Сега по темата и предложението ми, моля за вашето мнение по темата?
ХАЙДЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ?
Тук дойдох, по преценка, че е по- добро от там в дира, прецених и съм убеден, че е така....и надничам само тук, когато ми залипсва там!
Видно, освен мен, то и други потребители от там, търсят място тук...и темата е как да го направим същото, но да е по добро от унизителното онова там?!
Аз за тук и нас виждам проблем за да го направим заедно!
ПРЕДЛАГАМ:
1. Да се свързваме индивидуално с тукашната администрация, да ни помага да влизаме тук със старите си никове от там 40-50.
2. Докато това се случи, то всеки с пишещ ник от тук да добави към мненията си никът си от там 40-50.
Това не пречи на анонимността ни, но ни помага тук в зочо, да превърнем в ново и удобно 40-50 от там.
Нали това искаме всички, нали точно това ни свързва! Това е единственият начин да пренесем тук онова от там.
Защото интересът ни от там само така може да бъде преместен тук-старите от там да сме явни тук.
Различните ни никове от там и тук, прави зочо безсмислена игра за нас старите потребители на 40-50...а новите са добре дошли....
3. При условие , че всички там стари тук сме други, се губи интересът ни от там, така зочо няма шанс, ние също!
Добре ще е да има мнение по темата ми като за обща тема.
Какво мислите по предложението ми и какви са вашите предложения по темата?
ХАЙДЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ?
- ПЪТник две
ХАЙДЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ?
Мнението е позиционирано и няма общо!