Ставам сутрин и обикалям де що има медия, за да се запозная с политическия живот в страната, койта е доста интензивен, напоследък. И има доста за писане. Представете си колко е обидена Уни, че да не пише тук. И колко съм аз ларж, че да я искам)), щото съм мързелива, нещо, което тя често казваше за себе си.
Днес даже гледах некъв боби ваклинов с иван бакалов, вчера две интервмюта с Цвъ Цвъ....да не изброявам. Абе, Борисов и Пеевски умиргат, ама Борисов бил по по най, надгиравал Пеевски. Ама кой да ми каже?!?!:shy:
И на мен ми залипсва Уникалната!
- ПЪТник две
Re: И на мен ми залипсва Уникалната!
И на мен ми липсва уника. Беше ни дала името на този форум за ако някой не се обади там, то нека да се обади тук, че е жив, здрав, добре.Селянка написа:Ставам сутрин и обикалям де що има медия, за да се запозная с политическия живот в страната, койта е доста интензивен, напоследък. И има доста за писане. Представете си колко е обидена Уни, че да не пише тук. И колко съм аз ларж, че да я искам)), щото съм мързелива, нещо, което тя често казваше за себе си.
Днес даже гледах некъв боби ваклинов с иван бакалов, вчера две интервмюта с Цвъ Цвъ....да не изброявам. Абе, Борисов и Пеевски умиргат, ама Борисов бил по по най, надгиравал Пеевски. Ама кой да ми каже?!?!:shy:
А то какво стана, тя не ни се обажда тук.
Кой е този Цвъ Цвъ, някой нов играч ли?
А мента кога ще слагаш?
Мнението е позиционирано и няма общо!