Ела, приседни до мен и ми разкажи - как изпрати старата година, какви са плановете ти за новата?
Как намираш протестите на Зет-четата?
А влизането на България в Еврозоната?
Сподели, как си? Разкажи ми, пиши.
Уни ми седна на коляното и ми каза да та кажа че, протестите на Зет-четата е стар филм, който тя го играла и знае резултата че ще е същият.Cookie написа:Пожелавам ти успешна и щастлива Нова Година!
Ела, приседни до мен и ми разкажи - как изпрати старата година, какви са плановете ти за новата?
Целият ти живот премине през униженията ЕВРОЗОНАТА да те навре в чакалнята, да ти определя скорости, използвай момента и влез...ако е нужно и валутата си им предай, вече няма какво да губиш....всъщност имаш, но вече е загубено...Важното е че вече са те, са ни интегрирали!ПЪТник две написа:Уни си има адвокат, и няма намерения да отговаря на всяка , която и се е дописало да и пише!nakibest написа:Уни е ~~обидена~~, едва ли ще пише...
А ти влизай в Еврозоната, сега ти се е паднало!:-)
Мда..nakibest написа:Уни е ~~обидена~~ , едва ли ще пише...
1) Да, презумпцията е погрешна.Cookie написа:Мда..nakibest написа:Уни е ~~обидена~~ , едва ли ще пише...
1) Мислех си да напиша послепис "Моля всички, които нямат ник "Уника", или нищо приятно за споделяне в темата, да не пишат", но водена от презумпцията, че тук пишем интелигентни хора, не го направих.
Silly me..
2) Какво означават тези знаци "~~" ??
Предимството на онлайн-общуването е, че можеш да избираш средата, в която общуваш.nakibest написа:
Остави място все пак и за наличие на аутисти, глупаци, дебили, идиоти.
(Добре, де, идиотите нека да са някакви части от промила - чак с толкова ниско IQ не сме - все пак "дебил" е нагоре от него.)
Не си ли чувала популярната фраза, че "Българските избиратели на 80% са дебили" - или нещо такова?
За да стартираш тренд, трябва да си тренд-сетър.nakibest написа:2) Имитация на кавички, но по-~изгъзена~.'
( С тилди - тилда да не се бърка с актрисата Тилда Суинтън, тя не е препинателен знак!)
Ай честита и от менCookie написа:Пожелавам ти успешна и щастлива Нова Година!
1) Права си, освен това сами си правим средата в която общуваме, т.е. средата се получава (и?) от усилията и участието на участващите.Cookie написа:1) Предимството на онлайн-общуването е, че можеш да избираш средата, в която общуваш.nakibest написа:
Остави място все пак и за наличие на аутисти, глупаци, дебили, идиоти.
(Добре, де, идиотите нека да са някакви части от промила - чак с толкова ниско IQ не сме - все пак "дебил" е нагоре от него.)
Не си ли чувала популярната фраза, че "Българските избиратели на 80% са дебили" - или нещо такова?
2) За да стартираш тренд, трябва да си тренд-сетър.nakibest написа:2) Имитация на кавички, но по-~изгъзена~.'
( С тилди - тилда да не се бърка с актрисата Тилда Суинтън, тя не е препинателен знак!)
Само казвам.
Уауу, привет, Тарти!tartarianeyes написа:Ай честита и от менCookie написа:Пожелавам ти успешна и щастлива Нова Година!
Ай честита и...добре дошла си ни...tartarianeyes написа:Ай честита и от менCookie написа:Пожелавам ти успешна и щастлива Нова Година!
Честита и на теб, Тартиtartarianeyes написа:Ай честита и от менCookie написа:Пожелавам ти успешна и щастлива Нова Година!
хъм .. лексика и орфография, казваш .. Не мисля, езикът е език точно затова, защото има някакви правила.nakibest написа:това е неформален форум и затова може да се ползват ненормативна лексика и орфография, мисля.
Да си жив и здрав, Накиnakibest написа:Уауу, привет, Тарти!tartarianeyes написа:Ай честита и от менCookie написа:Пожелавам ти успешна и щастлива Нова Година!
Честита новата '2026, радвам се да те видя и тук.
ЧеститаCookie написа:Честита и на теб, Тартиtartarianeyes написа:Ай честита и от менCookie написа:Пожелавам ти успешна и щастлива Нова Година!
Да си жива и здрава.
Не съм притеснен за разпознаването ти кои кои сме.tartarianeyes написа:ЧеститаCookie написа:Честита и на теб, Тартиtartarianeyes написа: Ай честита и от мен
Да си жива и здрава.
Голям майтап, не знам кой кой е
tartarianeyes написа:За много години, тарти!:-))Cookie написа:Пожелавам ти успешна и щастлива Нова Година!
Ай честита и от мен
На пръстите на едната ръка ми се броят хората от умрелия клуб, на които спонтанно ми се приисква да честитя Новата година! Ти си едната от тях:-)) Да си ми жива и здрава!:-))
Здрасти, Тарти! Щастлива Нова гfдина на теб, близките ти хора и на всички клубари, настоящи и предишни. Аз си смених ника, но веднага всички ме познаха, такава ми беше и идеята. само Уни ме пита коя съм. Да те поздравяtartarianeyes написа:ЧеститаCookie написа:Честита и на теб, Тартиtartarianeyes написа: Ай честита и от мен
Да си жива и здрава.
Голям майтап, не знам кой кой е
Дали пък да не напишем общо писмо до Султанките Уни и Алиса? С молба и преклонение към великите им личности, да ни простят волни и неволни прегрешения, нищо че има време до прошки. пък да ни ощастливят с присъствието си!Cookie написа:Пожелавам ти успешна и щастлива Нова Година!
Селянка написа:Дали пък да не напишем общо писмо до Султанките Уни и Алиса? С молба и преклонение към великите им личности, да ни простят волни и неволни прегрешения, нищо че има време до прошки. пък да ни ощастливят с присъствието си!Cookie написа:Пожелавам ти успешна и щастлива Нова Година!
Ще пусна тема с честитка нова година на Алиса, така, да имат персонални поздрави!, щото са специални и за мен!:-)
Много глупава постъпка..Селянка написа:Дали пък да не напишем общо писмо до Султанките Уни и Алиса? С молба и преклонение към великите им личности, да ни простят волни и неволни прегрешения, нищо че има време до прошки. пък да ни ощастливят с присъствието си!Cookie написа:Пожелавам ти успешна и щастлива Нова Година!
Ще пусна тема с честитка нова година на Алиса, така, да имат персонални поздрави!, щото са специални и за мен!:-)
За мен Уни заслужава специален поздрави, защо не и Липари? Нут, Мила и други, които са били в годините с нас в другия клуб. Всеки е част от нашата клубна история. И това, че сме се сетили за всеки персонално, е най-малкото весело гъделичкане.Cookie написа:Много глупава постъпка..Селянка написа:Дали пък да не напишем общо писмо до Султанките Уни и Алиса? С молба и преклонение към великите им личности, да ни простят волни и неволни прегрешения, нищо че има време до прошки. пък да ни ощастливят с присъствието си!Cookie написа:Пожелавам ти успешна и щастлива Нова Година!
Мила е тук, можеш да я поздравиш, и тя е инкогнитоЗа мен Уни заслужава специален поздрави, защо не и Липари? Нут, Мила и други, които са били в годините с нас в другия клуб. Всеки е част от нашата клубна история. И това, че сме се сетили за всеки персонално, е най-малкото весело гъделичкане.

Това с "инкогнито" израз на личност или е на индивидуалност?snowprincess написа:Мила е тук, можеш да я поздравиш, и тя е инкогнитоЗа мен Уни заслужава специален поздрави, защо не и Липари? Нут, Мила и други, които са били в годините с нас в другия клуб. Всеки е част от нашата клубна история. И това, че сме се сетили за всеки персонално, е най-малкото весело гъделичкане.
различно е при всекиПЪТник две написа:Това с "инкогнито" израз на личност или е на индивидуалност?snowprincess написа:Мила е тук, можеш да я поздравиш, и тя е инкогнитоЗа мен Уни заслужава специален поздрави, защо не и Липари? Нут, Мила и други, които са били в годините с нас в другия клуб. Всеки е част от нашата клубна история. И това, че сме се сетили за всеки персонално, е най-малкото весело гъделичкане.

Поздравявам я инкогнито тогава, не я познавам с нов ник. Да е жива и здрава и да има успешна нова година.snowprincess написа:различно е при всекиПЪТник две написа:Това с "инкогнито" израз на личност или е на индивидуалност?snowprincess написа: Мила е тук, можеш да я поздравиш, и тя е инкогнито
един се крие заради някакъв страх, друг -за да бъде интересен, трети е решил да покаже друга част от личността си
харесва им да си играят на партизани
по ятаците ще ги познаеш, Пътник
Много любопитно, се появиха два въпроса за размисли.snowprincess написа: по ятаците ще ги познаеш, Пътник
Знам ли, и ти беше Самсон, и аз бях Ружа, но веднага се разкрихме. Анализирай повечко, ще бъде полезно, за мен.ПЪТник две написа:Много любопитно, се появиха два въпроса за размисли.snowprincess написа: по ятаците ще ги познаеш, Пътник
1. Личност ли е, този който се страхува-срамува от личността си и я подменя или крие. Такъв личност ли е или индивид?
2. Като ги разпозная по ятаците, личност или индивид са, въпросът е еднакво ли да се отнасям с тях, или?
Психологията-науката за душата дава ли ни някакви отговори на тези два въпроса?
Знам ли? Ти беше Самсон, аз бях Ружа, но веднага се разкрихме.ПЪТник две написа:Много любопитно, се появиха два въпроса за размисли.snowprincess написа: по ятаците ще ги познаеш, Пътник
1. Личност ли е, този който се страхува-срамува от личността си и я подменя или крие. Такъв личност ли е или индивид?
2. Като ги разпозная по ятаците, личност или индивид са, въпросът е еднакво ли да се отнасям с тях, или?
Така е, но нали и аз питам същото Защо!Селянка написа:Знам ли? Ти беше Самсон, аз бях Ружа, но веднага се разкрихме.ПЪТник две написа:Много любопитно, се появиха два въпроса за размисли.snowprincess написа: по ятаците ще ги познаеш, Пътник
кой кой е защо е?!!
Мога да отговоря за себе си! Смених ника си, за да мога спокойно да кажа на някои персони, да го четат и да знаят : ами да, селянка съм. Като се обърнат към мен със Селянко, да нямат нещо, с което да смятат, че ме обиждат. По тези географски шириниПЪТник две написа:Така е, но нали и аз питам същото Защо!Селянка написа:Знам ли? Ти беше Самсон, аз бях Ружа, но веднага се разкрихме.ПЪТник две написа: Много любопитно, се появиха два въпроса за размисли.
кой кой е защо е?!!
Защо?
Селянка написа:Мога да отговоря за себе си! Смених ника си, за да мога спокойно да кажа на някои персони, да го четат и да знаят : ами да, селянка съм. Като се обърнат към мен със Селянко, да нямат нещо, с което да смятат, че ме обиждат. По тези географски шириниПЪТник две написа:Така е, но нали и аз питам същото Защо!Селянка написа: Знам ли? Ти беше Самсон, аз бях Ружа, но веднага се разкрихме.
кой кой е защо е?!!
Защо?радвам се, че доживях до Селянка! Това е емоционален статус, душевен/ мирови усет. Колко хора вече драпат, а ще стават все повече, да стават Селяни!
разбери го така : пак се фукам: СЕЛЯНКА СЪМ!:blum::lol:
тук вече отговори и ти : индивидуалност, коя личност. замислям се, май имаше и друг ник?!? Самсоное, той си ти! не и напомняй за дивачето, сменен поради тенхически причини на дира, не по мое желание!ПЪТник две написа:Селянка написа:Мога да отговоря за себе си! Смених ника си, за да мога спокойно да кажа на някои персони, да го четат и да знаят : ами да, селянка съм. Като се обърнат към мен със Селянко, да нямат нещо, с което да смятат, че ме обиждат. По тези географски шириниПЪТник две написа: Така е, но нали и аз питам същото Защо!
Защо?радвам се, че доживях до Селянка! Това е емоционален статус, душевен/ мирови усет. Колко хора вече драпат, а ще стават все повече, да стават Селяни!
Ахаааа...разбирам, ти си изключение, сменила си личността за да ни покажеш индивидуалността си!
Индивидуалност с много личности?????? Как ти звучи това?
Печелиш или губиш от това...или не ти пука?
Коя си ти -последно питане?:rotfl24:
И това е вярно, не само с теб, и с други е така от там. И аз винаги съм се представял като ПЪТник, и при мен като при някои други "Технически" причини, действително ни прекръстиха няколко пъти, принудени за друго име.Селянка написа:тук вече отговори и ти : индивидуалност, коя личност. замислям се, май имаше и друг ник?!? Самсоное, той си ти! не и напомняй за дивачето, сменен поради тенхически причини на дира, не по мое желание!ПЪТник две написа:Селянка написа: Мога да отговоря за себе си! Смених ника си, за да мога спокойно да кажа на някои персони, да го четат и да знаят : ами да, селянка съм. Като се обърнат към мен със Селянко, да нямат нещо, с което да смятат, че ме обиждат. По тези географски ширинирадвам се, че доживях до Селянка! Това е емоционален статус, душевен/ мирови усет. Колко хора вече драпат, а ще стават все повече, да стават Селяни!
Ахаааа...разбирам, ти си изключение, сменила си личността за да ни покажеш индивидуалността си!
Индивидуалност с много личности?????? Как ти звучи това?
Печелиш или губиш от това...или не ти пука?
Коя си ти -последно питане?:rotfl24:
nakibest написа:Ти лъжеш! ПУТник си беше, не Пътник.
Дирът НЕ даваше надеждно да се ползват прякори на кирилица.
Малко след слагането им се "прецакваха".
Затова Ъ-то в Пътник няма как да се използва, за разлика от тука.
Та, недей моля те ЛЪГА така нагло, ДЕ!:lol: