Според вас?
- ПЪТник две
Re: Според вас?
ПЪТник две написа:Да бъде или да не бъде?
да бъде светлина
- Житената Питка
- BOFH
- ПЪТник две
Думите имат своята тежест — каквото изричаме, се връща при нас.Житената Питка написа:https://www.youtube.com/shorts/4uWyX27Y4YM
В началото бе Словото… и всичко от него стана.
Аз избирам Светлина!
Мнението е позиционирано и няма общо!
Кое точно да бъде или да не бъде!?ПЪТник две написа:Да бъде или да не бъде?
- ПЪТник две
Точно може и да си ти, и аз и те...nakibest написа:Кое точно да бъде или да не бъде!?ПЪТник две написа:Да бъде или да не бъде?![]()
А иначе въпросът ми в темата е от преди 400г- вечност и валиден и днес за нас.:
"Да бъдеш или не - това е въпросът. Дали е по-достойно за душата да понесеш камшиците, стрелите на бясната съдба, или да се опълчиш сам срещу море от мъки и да им туриш край? Умри, заспи - не повече. И знай, че твоя сън е краят на сърдечна скръб и хиляди жестоки удари - дял на плътта!".
Това са първите редове от известния монолог на Хамлет от едноименната трагедия на Уилям Шекспир, написана преди повече от 400 години.
В този завладяващ, брилянтен текст унилият принц Хамлет разсъждава върху смъртта. Оплаква болките си и несправедливостта в живота. "
- ПЪТник две
Рано или късно всеки умира.ПЪТник две написа:Да бъде или да не бъде?
Всъщност, въпрсът е.... кога?
- ПЪТник две
В такъв случай вече въпросът е друг: Питието ли определя Съзнанието или Съзнанието определя Питието?Tanya написа:Рано или късно всеки умира.ПЪТник две написа:Да бъде или да не бъде?
Всъщност, въпрсът е.... кога?
Питието има ефент, съзнанието - реакция.ПЪТник две написа: Питието ли определя Съзнанието или Съзнанието определя Питието?
- ПЪТник две
Не съм в тази игра...
Последно промяна от ПЪТник две на 04.03.26, 20:38, променено общо 4 пъти.
- ПЪТник две
Не е.ПЪТник две написа:А ефеkт реакция ли е?Tanya написа:Питието има ефеkт, съзнанието - реакция.ПЪТник две написа: Питието ли определя Съзнанието или Съзнанието определя Питието?
Афектът - е.
- ПЪТник две
Tanya написа:Не е.ПЪТник две написа:А ефеkт реакция ли е?Tanya написа: Питието има ефеkт, съзнанието - реакция.
Афектът - е.
Айде без такива.... поне помежду ни...
Аз не съм написал това което ти показваш че съм го написал, и го цитираш....
Но ако така искаш мога и така да се окалям, че и повече...
Показваш нещо, което не съм казал, като ползваш недостатъците на ефектите, за цитати в този форум...
Не не съм го казал това което се опитваш да покажеш че съм казал.
То е видно за всеки, който желае да го види какво съм написал: "А ефент реакция ли е?"
Също така за всички е видно, как си го намъкнала, и модерирала, че да изглежда истина че съм го написал....
Или е нещо друго а??????
Но, за мен ми е достатъчно това което правиш!
Ще ме кефи ако е недоразумение и то по вина на създателите на форума....те са, не си ти!
Да ефент си написал, като си цитирал написаната от мене дума....То е видно за всеки, който желае да го види какво съм написал: "А ефент реакция ли е?"
Ама аз съм я написала грешно ефент, вместо ефект.
Затова поправих, но за да е видима поправката -
написах ефеkт .... с "k" на латиница.... а не с "к" на кирилица.
Системата на форума е невинна.
Афект обаче съм изписала пра-вил-но.
Нямам проблем съссс самоконтрола.
- ПЪТник две
Писала си в цитата, грешка, и после си го цитирала в системата като че аз съм го написал?Tanya написа:Да ефент си написал, като си цитирал написаната от мене дума....То е видно за всеки, който желае да го види какво съм написал: "А ефент реакция ли е?"
Ама аз съм я написала грешно ефент, вместо ефект.
Затова поправих, но за да е видима поправката -
написах ефеkт .... с "k" на латиница.... а не с "к" на кирилица.
Системата на форума е невинна.
Афект обаче съм изписала пра-вил-но.![]()
Нямам проблем съссс самоконтрола.
Или само така изглежда на вид?
Лесно те разбирам. Нямаш вина и системата е невинна.
А горното ти "съссс" как да го разбирам, като змийско съскане ли или неволна грешка на ръката?
Родена съм в годината на змията.... отива ми да съскам казват.ПЪТник две написа: Лесно те разбирам. Нямаш вина и системата е невинна.
А горното ти "съссс" как да го разбирам, като змийско съскане ли или неволна грешка на ръката?
Виновност не търся... щото който каквото търси - това намира.
Сега с горивата следва екзистенциЯлният въпрос -- В туби, или нот в Туби!?ПЪТник две написа:Да бъде или да не бъде?
( Бензина, дизела, газа - горивото - де! )
Едно е да идеш с колата до бензиностанцията и да напълниш догоре резервоара, съвсем друго е да го напълниш догоре, след което да добавиш още 80-100+ литра в багажника, нал' така!?!
( Хмм, а пък 80+ литра газ в багажника май не звучи добре, а взривоопасно!? )
Наки, мишко, май си въртял напоследък волана до бензиностанцията и обратно...nakibest написа:Сега с горивата следва екзистенциЯлният въпрос -- В туби, или нот в Туби!?ПЪТник две написа:Да бъде или да не бъде?![]()
![]()
![]()
![]()
Едно е да идеш с колата до бензиностанцията и да напълниш догоре резервоара, съвсем друго е да го напълниш догоре, след което да добавиш още 80-100+ литра в багажника, нал' така!?!![]()
![]()
А бай ти Мъск щял да строи фабрики на Луната!
https://finance.yahoo.com/news/elon-mus ... 07724.html
ГлупостЕ, надценяваш ме, баце!Nuke написа:Наки, мишко, май си въртял напоследък волана до бензиностанцията и обратно...nakibest написа:Сега с горивата следва екзистенциЯлният въпрос -- В туби, или нот в Туби!?ПЪТник две написа:Да бъде или да не бъде?![]()
![]()
![]()
![]()
Едно е да идеш с колата до бензиностанцията и да напълниш догоре резервоара, съвсем друго е да го напълниш догоре, след което да добавиш още 80-100+ литра в багажника, нал' така!?!![]()
![]()
А бай ти Мъск щял да строи фабрики на Луната!![]()
https://finance.yahoo.com/news/elon-mus ... 07724.html
Не съм ходил до бензиностанции - пеша, на колелото, с автомобил или другояче.
По ТВто гледах за това...
Ей такъв багажник имам на Кията, цяло куче транспортирам надлъж и нашир из страната, обаче не съм сигурен дали 5 двайселюни ще влязат, без да свалям задните седалки. 100 л е много бе!nakibest написа:ГлупостЕ, надценяваш ме, баце!Nuke написа:Наки, мишко, май си въртял напоследък волана до бензиностанцията и обратно...nakibest написа: Сега с горивата следва екзистенциЯлният въпрос -- В туби, или нот в Туби!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А бай ти Мъск щял да строи фабрики на Луната!![]()
https://finance.yahoo.com/news/elon-mus ... 07724.html![]()
![]()
![]()
Не съм ходил до бензиностанции - пеша, на колелото, с автомобил или другояче.
По ТВто гледах за това...
А Мъск е поредното д-во, че няма значение каква глупост ти излиза от устата, стига за изписването на банковата ти сметка да не са достатъчни дори 9 цифри!
- ПЪТник две
Астрологията освен времето иска и мястото?:bigsmile:Tanya написа:Родена съм в годината на змията.... отива ми да съскам казват.ПЪТник две написа: Лесно те разбирам. Нямаш вина и системата е невинна.
Сетих се за вица -->ПЪТник две написа:Астрологията освен времето иска и мястото?:bigsmile:Tanya написа:Родена съм в годината на змията.... отива ми да съскам казват.ПЪТник две написа: Лесно те разбирам. Нямаш вина и системата е невинна.
Семейство при астролог:
- Под какъв знак беше заченато детето ви?
- Амии, под един знак "Спирането Забранено"!
- ПЪТник две
Значи е невинна, почти Светица!nakibest написа:Сетих се за вица -->ПЪТник две написа:Астрологията освен времето иска и мястото?:bigsmile:Tanya написа: Родена съм в годината на змията.... отива ми да съскам казват.
Семейство при астролог:
- Амии, под един знак "Спирането Забранено"!![]()
![]()

Ами, да - като са сложили знак "Спирането Забранено", а са забравили за "Ебането Забранено" - тогава да.ПЪТник две написа:Значи е невинна, почти Светица!nakibest написа:Сетих се за вица -->ПЪТник две написа: Астрологията освен времето иска и мястото?:bigsmile:
Семейство при астролог:
![]()
(От друга пък страна, сексът на публично място се води забранен по принцип, демек все пак има мааалко нарушенийценце...
- ПЪТник две
А пък ние привържениците на квантовата физика, че сексът ни е квантово задължение, и човешките закони не са над квантовите.nakibest написа:Ами, да - като са сложили знак "Спирането Забранено", а са забравили за "Ебането Забранено" - тогава да.ПЪТник две написа:Значи е невинна, почти Светица!nakibest написа:Сетих се за вица -->
Семейство при астролог:
![]()
![]()
(От друга пък страна, сексът на публично място се води забранен по принцип, демек все пак има мааалко нарушенийценце...![]()
)
В момента квантовата физика се опитва да открие какво се случва с човек който не изпълнява задълженията си и ги нарича нарушение??