Няма да го видим днес Щрунца, щото много пиян, но важното е да му честитим!
а това за жена му -

Ура - много здрави и щастливи да са!latrevw написа:Да му е жив и здрав малкия Мартин!
и аз...Мнемозина написа:Обичам такива новини!
Живи и здрави да са!
Преди два дена гледах изписването на малката. Наистина са вълшебни тези моменти.latrevw написа:в такива моменти, всичко минава на заден план, човек изпада в една еуфория, едно вълшебство, става щедър и великодушен и разбира прозаичноста на глупостите, които до преди час е смятал за жизнено важни - момента, в който ти подадат малкото вързопче е май най-хубавия, че после става трудно...
Е тва се казва подходящо поднесена новина.latrevw написа:и аз...Мнемозина написа:Обичам такива новини!
Живи и здрави да са!
в такива моменти, всичко минава на заден план, човек изпада в една еуфория, едно вълшебство, става щедър и великодушен и разбира прозаичноста на глупостите, които до преди час е смятал за жизнено важни - момента, в който ти подадат малкото вързопче е май най-хубавия, че после става трудно...
много им се радвам, защото тази сутрин ги чух и двамата и усетих прекрасното вълнение в гласовете им - прекрасен е живота да знаете (ако не знаете:winkw:)
и въобще всички ви обичам много![]()
още не съм пила, обаче съм пияна от любов!
Страхотно.....latrevw написа:Да му е жив и здрав малкия Мартин!
- това за него,
а това за жена му -

Грийне, и без това малко ми трябваше, ама ти сега окончателно ме разрева... ще ме изгонят днес от работаGreen Light написа: Таткото говори на новородения си син."Ти можеш всичко. Можеш да бъдеш всякакъв. Можеш да видиш всичко. Можеш да разбереш всички тайни. Да решиш всички задачи. Пред теб е целият свят. ТИ можеш всичко!"
Честито, ние имаме една мома за женене, днес става на месец!latrevw написа:Да му е жив и здрав малкия Мартин!
- това за него,
а това за жена му -
Не си се похвалила...anhela написа: Честито, ние имаме една мома за женене, днес става на месец!
nazdrawe Щрунце,Gaspode написа:Не си се похвалила...anhela написа: Честито, ние имаме една мома за женене, днес става на месец!
А трябва
Знайш ли колко са малко момите в тоз форум? А?
Аз като един мъжки татко как веднага се заинтересувах, начи
Мойта мома е на 6, на мъж ми племенничката става на месец!Gaspode написа:Не си се похвалила...anhela написа: Честито, ние имаме една мома за женене, днес става на месец!
А трябва
Мчи то и 6 е тама добра възраст... аз ги имам двама :)anhela написа:Мойта мома е на 6, на мъж ми племенничката става на месец!Gaspode написа:Не си се похвалила...anhela написа: Честито, ние имаме една мома за женене, днес става на месец!
А трябва

Браво на тях. Честито и от менlatrevw написа:Да му е жив и здрав малкия Мартин!
- това за него,
а това за жена му -
Работил е човекът, как няма да пие! Да му е живо и здраво бебето!latrevw написа:Да му е жив и здрав малкия Мартин!
- това за него,
а това за жена му -
Желая му много здраве и късмет!latrevw написа:Да му е жив и здрав малкия Мартин!
- това за него,
а това за жена му -