Нека е все така усмихната, весела, грижовна и... (няма да кажа какво
Честито и на всички други именници, ако има такива!
А ти, палавнико, бЭгай да насочваш прахосмукачката !Wishes_ написа:...(няма да кажа какво)(не оспамвайте темата)
Палавника написа:...(няма да кажа къде)
ЧЕСТИТО мило другарче Latrevw:-):winkw:Wishes_ написа:На Latrevw!!!
Нека е все така усмихната, весела, грижовна и... (няма да кажа какво) (не оспамвайте темата)
![]()
![]()
![]()
![]()

сега е момента да ви кажа пка на всички, че ви обичам

Гленка написа:Честит празник и от мен:)
Изпращам ти нещо любимо.
--------------------------------------------------
РЕЦЕПТА ЗА КОНСЕРВИРАНЕ НА ЩАСТИЕ
на Жо /пак/
Една препълнена шепа
с ръката ти,
време на вкус,
емоция, колкото поеме,
щипка нещо неопитвано,
и едно огледало -
да попие лицето ми,
когато ме изяждаш
с поглед.
Мария Сердарева
На мен това канибалско малко ми идеГленка написа: и едно огледало -
да попие лицето ми,
когато ме изяждаш
с поглед.
Аз бих го сменил с "изпиваш". Тамън и за двойния празник се връзва повече.4avdar4e написа:На мен това канибалско малко ми идеГленка написа: и едно огледало -
да попие лицето ми,
когато ме изяждаш
с поглед.
това е страст, бе хорааааа4avdar4e написа:На мен това канибалско малко ми идеГленка написа: и едно огледало -
да попие лицето ми,
когато ме изяждаш
с поглед.
СТига си ми взимал думите, ейRemmivs написа: Аз бих го сменил с "изпиваш". Тамън и за двойния празник се връзва повече.
Нищъ аз да мъ ядът от страстlatrevw написа: това е страст, бе хорааааа
На-на-на на-на! На-на-на на-на! [happy dance]4avdar4e написа:СТига си ми взимал думите, ейRemmivs написа: Аз бих го сменил с "изпиваш". Тамън и за двойния празник се връзва повече.
Жива и здрава да е винаги, а днес - влюбена и пияна.Wishes_ написа:На Latrevw!!!
Нека е все така усмихната, весела, грижовна и... (няма да кажа какво) (не оспамвайте темата)
![]()
![]()
![]()
![]()

Е че то, ако ще спи, има ли значение къде?esti написа:Честит имен ден!
И довечера да спиш в легло от рози
Бъди здрава и много щастлива.
Честит (троен) празник!Wishes_ написа:На Latrevw!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега са пуснали, специално за празника, едни такива специални рози с меки бодли, по-скоро като пъпкиGaspode написа:Е че то, ако ще спи, има ли значение къде?esti написа:Честит имен ден!
И довечера да спиш в легло от рози
Бъди здрава и много щастлива.:blum:
ПП. Тва с розите ми стана интересно... с всичките тези бодили...
баси, това някак много еротично беwishes написа: Сега са пуснали, специално за празника, едни такива специални рози с меки бодли, по-скоро като пъпки
Само ти ме разбирашDark написа:баси, това някак много еротично беwishes написа: Сега са пуснали, специално за празника, едни такива специални рози с меки бодли, по-скоро като пъпки
уджас, откачам, трябва да ходя на работна среща, а в главата ми ще са едни мисли......
ама молим ти се, как не, нали ти бях казала, че с мъж ми си приличатеwishes написа: Само ти ме разбираш
И по това лиDark написа:ама молим ти се, как не, нали ти бях казала, че с мъж ми си приличатеwishes написа: Само ти ме разбираш
часът е точно толкова колкото Ви трябваwishes написа:И по това ли
Dark написа:часът е точно толкова колкото Ви трябваwishes написа:И по това ли
по кое??