пп. Как се подсушава лаптопска клавиатура?
Дарки, току сме щедри на кафе, че чак и ПК-ри се пристрастиха!
Ами ще ви върви "по кафе"...току виж ви излязъл късметя с една екскурзия до Бразилия...по карнавалено време.Звеневия написа:Б@@@си, нормално ли е в една къща за един ден две клавиатури да се напият с кафе?![]()
Няма време. Днес е женския четвъртък.БоЕВ написа:Ами ще ви върви "по кафе"...току виж ви излязъл късметя с една екскурзия до Бразилия...по карнавалено време.Звеневия написа:Б@@@си, нормално ли е в една къща за един ден две клавиатури да се напият с кафе?![]()
Требе си вземете от онези гумените, дето се навиват на руло и можеш да си ги държиш в леген с водаЗвеневия написа:Б@@@си, нормално ли е в една къща за един ден две клавиатури да се напият с кафе?![]()

Шефа каза..." с нова"Звеневия написа:
!

Е чак пък толкУз!frisky lioness написа: Требе си вземете от онези гумените, дето се навиват на руло и можеш да си ги държиш в леген с вода:winkw:
Здрава е! Тва е щото сме без захари, млЭка и други бльоджи!frisky lioness написа: Шефа каза..." с нова"
Аз отдавна си плача за една такава, ама има един проблем: не трака. А така народонаселението разбира га съм се качила на влака-стрела и ходи наоколо на пръстиfrisky lioness написа: Требе си вземете от онези гумените, дето се навиват на руло и можеш да си ги държиш в леген с вода:winkw:
Звеневия написа:frisky lioness написа: Шефа каза..." с нова"
Чудесно. Имал си късмет:-):winkw:

Можеш си боднеш звънчета по пръстите4avdar4e написа:
Аз отдавна си плача за една такава, ама има един проблем: не трака. А така народонаселението разбира га съм се качила на влака-стрела и ходи наоколо на пръсти

+ слушалкиfrisky lioness написа: Можеш си боднеш звънчета по пръстите