Феята на зъбчетата...
Феята на зъбчетата...
Снощи хубостника се раздели с първото си млечно израстъче...
Беше мноо горд, че без кръв, сополи и други течности е "САМ ИЗВАДИЛ"
Дайте идея за изненадващо мероприятие.
-
Dark_
Re: Феята на зъбчетата...
щерката си ги вади сама, слага ги под възглавницата и сутрин намира разни работиЗвеневия написа:Снощи хубостника се раздели с първото си млечно израстъче...
ПП/ също без кръв и сополи, нищо че е мома
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нашата фея доскоро оставяше пари. Една сутрин ставам да будя хубосника за даскало, той си отваря очите и първата му работа беше да повдигне възгланицата.Звеневия написа:Снощи хубостника се раздели с първото си млечно израстъче...
"Феята я е домързяло да стане по-рано:mad::evil:"-като ме поглежда многозначително:mad:
"Кво ме гледаш така? Аз да не съм виновна"
"Виновна си. Ти си феята"
и т'ва беше съвсем до скоро....
По едно време имаше период, когато си вадеше по 2-3 зъба на седмица. Абе момче, ти да не искаш да разориш феята. Тя плаща само по един зъб на седмица
А, забравих да кажа...ЧЕСТИТО Представям си го какъв е зъбчо

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Помня, че зъбът трябва да се хвърли на покрив с думи от сорта на "На ти боже костен зъб, дай ми железен" нещо такова...Звеневия написа:Снощи хубостника се раздели с първото си млечно израстъче...
Хеееехеееее 
Да е жив и здрав! И зъбките му да са такива! Това с феята на зъбчетата мисля е достатъчно за изненада
Моята пък кифла има-няма седмица пък се сети че още не са опадали и писука дето не си личало че вече е голяма. Божкеее, що така искаме да порастнем бързо?
За това пък днес написах молбата за приемане в първи клас и се чувствам някак си много странно...
Да е жив и здрав! И зъбките му да са такива! Това с феята на зъбчетата мисля е достатъчно за изненада
Моята пък кифла има-няма седмица пък се сети че още не са опадали и писука дето не си личало че вече е голяма. Божкеее, що така искаме да порастнем бързо?
За това пък днес написах молбата за приемане в първи клас и се чувствам някак си много странно...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
За това пък днес написах молбата за приемане в първи клас и се чувствам някак си много странно...[/quote]
Хе..на 15 септември ще се чувстваш още по-странно. Щерката като тръгна в първи клас и накипрена и наконтена гато я водех към училището и тогава...мълча, мълча...та зе че изръси "Тате, кога ще е първата ваканция
? "..и плахо се исмихна...нещо я привличаше и малко плашеше в тайнствената дума УЧИЛИЩЕ май.
П.П. Ся само я привлича, ваканциите бързо и писват...от средата на лятото почва да дудне за съучиниците си и за Класната....
Хе..на 15 септември ще се чувстваш още по-странно. Щерката като тръгна в първи клас и накипрена и наконтена гато я водех към училището и тогава...мълча, мълча...та зе че изръси "Тате, кога ще е първата ваканция
П.П. Ся само я привлича, ваканциите бързо и писват...от средата на лятото почва да дудне за съучиниците си и за Класната....
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Абе и аз дуднех... Щото през лятото всеки заминаваше на село, дивееше с тубите по поляните и реките, а аз си оставах у дома и тегнеше една скука, скукааааа...Kent написа: П.П. Ся само я привлича, ваканциите бързо и писват...от средата на лятото почва да дудне за съучиниците си и за Класната....
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Piqndurnik
За метални, пласмасови, керамични и т. н. зъби - контакт [unknown] & колегиvyara написа:Помня, че зъбът трябва да се хвърли на покрив с думи от сорта на "На ти боже костен зъб, дай ми железен" нещо такова...Звеневия написа:Снощи хубостника се раздели с първото си млечно израстъче...
Наздраве 
А стига беЗвеневия написа:Снощи хубостника се раздели с първото си млечно израстъче...
А моя големия още си ги носи всичките млечни в устата
Кво да го правя? Да хващам ли клещите?
- Глас в пустиня
Браво на юначето!:-)Звеневия написа:Снощи хубостника се раздели с първото си млечно израстъче...
Нямам представа как се постъпва, извадил съм зъбите на щерката и всичките племенници, с конци, с хитринки, с шмекерии, после ги хвърлахме на покрива като казвахме заклинанието - на ти сварко костен зъб, дай ми сврако златен. След това женурята имаха грижа по "награждаването" и организиране на надпревара - кой е с по-по-най-рядка ограда.
Споко, бе, няма да стане като акула с два реда зъби:blum:Gaspode написа: А стига бе
На нашия батко по същото време като на Дребното почнаха да падат. Ген явно... Като се сетя - беззъб и със следи от шарка, така беше на 6
Децата са различни. Спомням си как на един наш познат зъболекар детето беше втори клас и с млечни зъби, а нашата в в 3 или 4-та група с 2-3 сменени. Голям майтап.Gaspode написа:А стига беЗвеневия написа:Снощи хубостника се раздели с първото си млечно израстъче...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
"
Ние правехме така като малки. Точно срещу нас има една къща. Мятахме зъбите и викахме"На ти бабо кокален зъб, дай ми железен". Т'ва от баба го знам....След години като се замислих и си викам "ми то как звучи дай ми железен"...много на чейне ми мязаше:lol::winkw: Знам, че е в смисъл на много здрави, ама пък железни:blink::?vyara написа:Помня, че зъбът трябва да се хвърли на покрив с думи от сорта на "На ти боже костен зъб, дай ми железен" нещо такова...Звеневия написа:Снощи хубостника се раздели с първото си млечно израстъче...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аз пък имам една позната, която е с първите си зъби, при това много хубави зъби. И майка й е била така, не е сменяла. Явно някои неща са до ген.Remmivs написа:Децата са различни. Спомням си как на един наш познат зъболекар детето беше втори клас и с млечни зъби, а нашата в в 3 или 4-та група с 2-3 сменени. Голям майтап.Gaspode написа:А стига беЗвеневия написа:Снощи хубостника се раздели с първото си млечно израстъче...
Това много странно звучи, защото млечните нямат корени:shocked:vyara написа: Аз пък имам една позната, която е с първите си зъби, при това много хубави зъби. И майка й е била така, не е сменяла. Явно някои неща са до ген.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Явно им никнат направо другите, обаче броят им е 24 вместо 32, ако не се лъжа.4avdar4e написа:Това много странно звучи, защото млечните нямат корени:shocked:vyara написа: Аз пък имам една позната, която е с първите си зъби, при това много хубави зъби. И майка й е била така, не е сменяла. Явно някои неща са до ген.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
По-малко зъби, по-малко развалени такиваvyara написа:Явно им никнат направо другите, обаче броят им е 24 вместо 32, ако не се лъжа.4avdar4e написа:Това много странно звучи, защото млечните нямат корени:shocked:vyara написа: Аз пък имам една позната, която е с първите си зъби, при това много хубави зъби. И майка й е била така, не е сменяла. Явно някои неща са до ген.

И аз хвърлях по покривите на къщите на село. И аз от баба ми го знам - на ти бабо костен зъб, дай ми ти железен...frisky lioness написа:Ние правехме така като малки. Точно срещу нас има една къща. Мятахме зъбите и викахме"На ти бабо кокален зъб, дай ми железен". Т'ва от баба го знам....След години като се замислих и си викам "ми то как звучи дай ми железен"...много на чейне ми мязаше:lol::winkw: Знам, че е в смисъл на много здрави, ама пък железни:blink::?
Бабини дивитини...
Ама готин спомен де.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Същото е и с месечния цикъл. Какво ли си вика тогава тялото:blink::shocked: и коса започва да им никнеRemmivs написа:А на някои столетници им никнат нови зъби. Явно тялото си вика бе ясно, че нема да се мре скоро дай поне да се храним както трябва.

Абе и аз дуднех... Щото през лятото всеки заминаваше на село, дивееше с тубите по поляните и реките, а аз си оставах у дома и тегнеше една скука, скукааааа...[/quote]
..ха-ха познато. Аз също "нямах" село
...то ми е като комплекс
затва се си мечтая да се изнесем за вечни времена в резиденцията...и с търпение и тва ще стане де 
..ха-ха познато. Аз също "нямах" село
Интересно, че зъбите й са много здрави. Може Ънноун да знае често ли се среща това да не сменяш зъби.frisky lioness написа:По-малко зъби, по-малко развалени такиваvyara написа:Явно им никнат направо другите, обаче броят им е 24 вместо 32, ако не се лъжа.4avdar4e написа:Това много странно звучи, защото млечните нямат корени:shocked:vyara написа: Аз пък имам една позната, която е с първите си зъби, при това много хубави зъби. И майка й е била така, не е сменяла. Явно някои неща са до ген.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
..ха-ха познато. Аз също "нямах" селоKent написа:Абе и аз дуднех... Щото през лятото всеки заминаваше на село, дивееше с тубите по поляните и реките, а аз си оставах у дома и тегнеше една скука, скукааааа...
А, още едни кандидат селяни. При вас поне има обект:-):winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Довечера кат се върне ще окне:-)vyara написа:
Интересно, че зъбите й са много здрави. Може Ънноун да знае често ли се среща това да не сменяш зъби.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това е в много редки случаи и едва ли може да се нарече тоно менструация, но за косата съм чела, че е доста по-често. Но и в единия, и в другия случай новопридобилите ги нямат много време, за да им се радватvyara написа:Това за цикъла не го вервам. Едва ли природата ще създаде такава майка. (макар, че като се замисля какви ги допуска:roll:)Remmivs написа:Верно ли?frisky lioness написа:Същото е и с месечния цикъл. Какво ли си вика тогава тялото:blink::shocked: и коса започва да им никне:blink:
Това не го знаех.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
..нищо мистично и тва не е цикъл, не сяко кръвотечение е цикъл щото, но в едно си права, не му се радват дълго.Kent написа:Същото е и с месечния цикъл. Какво ли си вика тогава тялото:blink::shocked: и коса започва да им никне
Ми кво точно е и какво го поражда. То верно, че ако на някоя бабичка и се случи едва ли ще тръгне по доктори, ама....

Ми кво точно е и какво го поражда. То верно, че ако на някоя бабичка и се случи едва ли ще тръгне по доктори, ама....[/quote]
верно не съм гинеколог, но не е цикъл определено... поражда го някво "образувание" обикновенно .... я доброкачествено , я не чак толкова
верно не съм гинеколог, но не е цикъл определено... поражда го някво "образувание" обикновенно .... я доброкачествено , я не чак толкова
- frisky lioness
- Обратна връзка:
верно не съм гинеколог, но не е цикъл определено... поражда го някво "образувание" обикновенно .... я доброкачествено , я не чак толковаKent написа:Ми кво точно е и какво го поражда. То верно, че ако на някоя бабичка и се случи едва ли ще тръгне по доктори, ама....
Мерси. Предполагах, че може да е нещо подобно. При повече свободно време ще се разровя, защото ми стана интересно:-)