Боев, забравих да напиша какво видях освен многото соколи

Все същите
Аватар
Dark Angel

Боев, забравих да напиша какво видях освен многото соколи

Мнение от Dark Angel »

една лисица Боев

с тъмно кафява козинка :-)

не бях виждала в такава окраска, а само чела

представяш ли си колко съм изкрейзила :rotfl24: - като я видях и си казвам, баси, що Боев не е тук да я види
нда, :rotfl24:
Аватар
Глас в пустиня

Re: Боев, забравих да напиша какво видях освен многото сокол

Мнение от Глас в пустиня »

Dark(Angel) написа:една лисица Боев

Чудна нещо е природата. Виждал съм Дарки, и в гората и сред хората.:-)
Миналото лято, твърде често се засичахме с един лисик на горската пътека, аз се спирах и заставах неподвижен, а той ми хвърляше един бърз поглед и с грациозна походка се скриваше сред храстите. Първата ни среща беше инцидентна, дебнех в хастите един фазан, красива птица, промъкнах се тихо в края на храсталака, там където започва поляната, застанах тихо и зачаках, в един момен с периферното зрение забелязах леко развижване в дясно от мен, извърнах глава и видях лисика, погледите ни се срещнаха, не помръднах, а той се извърна бавно, така, че опашката му описа дъга във въздуха над тревата и изчезна.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

БоЕВ написа: Чудна нещо е природата. Виждал съм Дарки, и в гората и сред хората.:-)
Миналото лято, твърде често се засичахме с един лисик на горската пътека, аз се спирах и заставах неподвижен, а той ми хвърляше един бърз поглед и с грациозна походка се скриваше сред храстите. Първата ни среща беше инцидентна, дебнех в хастите един фазан, красива птица, промъкнах се тихо в края на храсталака, там където започва поляната, застанах тихо и зачаках, в един момен с периферното зрение забелязах леко развижване в дясно от мен, извърнах глава и видях лисика, погледите ни се срещнаха, не помръднах, а той се извърна бавно, така, че опашката му описа дъга във въздуха над тревата и изчезна.
Да, природата е вълшебница :-)
сякаш експериментира понякога

на връщане от Рилския Манастир една лисица премина бавно пътя. Опашката и се влачеше
Колкото тяло толкова и опашка
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

БоЕВ написа:
Dark(Angel) написа:една лисица Боев

Чудна нещо е природата. Виждал съм Дарки, и в гората и сред хората.:-)
Лисица и аз нямам в колекцията, срещал съм само вечер по пътищата, очите им светят зелено, нощем изглежда страхотно.....за да не праснем ена с линейката преди около две години...... така набихме кучките, че родилката дето я карахме а-ха да роди.../мразя да раждат в линейката/, Фазан имам...нъц-нъц ...ама е черно-бял:shy: и Мечка немам, а мина на метри от мен преди няколко години в Стара...и кат ме скива тъй са уплаши /бях тъй брадат, че приличах на Гевара, Фидел и брата Раул всеедновременно:twisted:/, че не успях да натисна спусъка:shy:
Последно промяна от Kent на 03.03.07, 12:49, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Миналата година често срещах една, като се прибирах от работа. Есента, обаче, там сякоха дърва и тая зима само веднъж съм я засичал. Дори сърните и зайците се ометоха. Само хищните пилци стоят по крайпътните колове.
Наздраве :cool:
Аватар
Глас в пустиня

Кент написа:
Нямам, нито лисица, нито фазани...абе срещам най-различни гадинки, ама времето не стига за реакция, то и не се и опитвам, просто се наслаждавам на срещата-момента. А като спомена раждане - днес съм акушер, съседите заминаха в Дупница на сватба и ме оставиха да им наглеждам къщата и стопанството...израждахме козичка...сега отивам да мъча козлетата да засучат, довечера когато имам повече време може и да метна някоя снимка...ама са малко гадни, натюр...може някой и да се погнуси...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

БоЕВ написа:
Кент написа:
Нямам, нито лисица, нито фазани...абе срещам най-различни гадинки, ама времето не стига за реакция, то и не се и опитвам, просто се наслаждавам на срещата-момента. А като спомена раждане - днес съм акушер, съседите заминаха в Дупница на сватба и ме оставиха да им наглеждам къщата и стопанството...израждахме козичка...сега отивам да мъча козлетата да засучат, довечера когато имам повече време може и да метна някоя снимка...ама са малко гадни, натюр...може някой и да се погнуси...
Метни, няма гадни Бебета натюр:-) освен тва ярета бързо възприемаха вид нормален за логаритмуване, мисля...в смисъл за гледане:-):lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Глас в пустиня

Кент написа: Метни, няма гадни Бебета натюр:-) освен тва ярета бързо възприемаха вид нормален за логаритмуване, мисля...в смисъл за гледане:-):lol:
Готов съм.:grin:

Минути след раждането

Изображение

Изображение

Няколко часа по-късно, първи опити за ставане...завършващи с несигурни крачки назад и...пльос...по тумбаче разперили крачета като жаби...шенкелите не държат...заветна цел е вимето на мама, а моцките са напращели и тооолкова големи, че самички не могат да ги лапнат...

Изображение

Изображение

Изображение

това е за сега, не смея да щракам много, за да не ги плаша и притеснявам...след два-три дни ще са снежно бели и много игриви...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа: Минути след раждането
Докато ги гледах, малкото изникна зад гърба ми. Та проведохме кратък курс по селско стопанство и зоология :grin: Интересно му беше, къде ще види такова чудо. Благодаря!
Публикувай отговор