............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 08:14, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Цирк...
купувам нещо в бенетон.[unknown] написа:Пазарувам в Кауфланд и стигайки до касата виждам на земята два лева...
Навеждам се и ги вдигам. Подавам ги на касиерката. Тя...СПИРА РАБОТАТА СИ! Вдига телефона и звъни... ПРИТИЧВА някаква нейна колежка... Касиерката ОКОНЧАТЕЛНО спира да работи, затваря касата... Говори още малко по телефона, след което го подава на дотичалата колежка... Тя потвърждава, че на еди коя си каса са намерени ДВА ЛЕВА!... Застава на пост до касата докато пристигне НЯКОЙ, който да прибере намерените два лева... Касиерката продължава работата си...
Аз изсумтявам нещо от рода на "Боже, Божеееее" и си тръгвам...
А, ако не бяха два лева, а 200? Или 2000? Или 20 000? Как би реагирала касиерката? А, АЗ???
връщат ми 2 лева повече..
аз и ги подавам обратно .
"благодаря,ама тези са ми в повече"-на шега го казвам.
тя загуби ума и дума.
девойката до нея казва:"ние трябва да кажем благодаря"
ясен ми е цирка...
doktorka написа:купувам нещо в бенетон.[unknown] написа:Пазарувам в Кауфланд и стигайки до касата виждам на земята два лева...
Навеждам се и ги вдигам. Подавам ги на касиерката. Тя...СПИРА РАБОТАТА СИ! Вдига телефона и звъни... ПРИТИЧВА някаква нейна колежка... Касиерката ОКОНЧАТЕЛНО спира да работи, затваря касата... Говори още малко по телефона, след което го подава на дотичалата колежка... Тя потвърждава, че на еди коя си каса са намерени ДВА ЛЕВА!... Застава на пост до касата докато пристигне НЯКОЙ, който да прибере намерените два лева... Касиерката продължава работата си...
А, ако не бяха два лева, а 200? Или 2000? Или 20 000? Как би реагирала касиерката? А, АЗ???
връщат ми 2 лева повече..
аз и ги подавам обратно .
"благодаря,ама тези са ми в повече"-на шега го казвам.
тя загуби ума и дума.
девойката до нея казва:"ние трябва да кажем благодаря"
ха това и тук се е случвало:lol:
ясен ми е цирка...
дид
[unknown] написа:Пазарувам в Кауфланд и стигайки до касата виждам на земята два лева...
тези са мойте 2 кинта
заклевам се
caliostro написа:
тези са мойте 2 кинта
заклевам се
вземат им страха на девойките по тия уж големи и специални хипермаркети
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.