абрамович - нашата гордост
абрамович - нашата гордост
5,5 милиарда долара му струва развода
е това е мъж
мъж та дрънка
да и беше дал и челси
е това са мъжете
е това е мъж
мъж та дрънка
да и беше дал и челси
е това са мъжете
-
почти безобидна
Re: абрамович - нашата гордост
Развежда се?! Абрамович се развежда?????caliostro написа:5,5 милиарда долара му струва развода
е това е мъж
мъж та дрънка
да и беше дал и челси
е това са мъжете
Ола, ола! Газ да утешим нещастния човек!
ПС. Аз ще се разведа само за 1-2 млрд.
Дори няма да имам пертенции дали да са в евро или USD!
Вервай ми - с такава оферта няма да си в топ 10 списъка на желаните...почти безобидна написа:Развежда се?! Абрамович се развежда?????caliostro написа:5,5 милиарда долара му струва развода
е това е мъж
мъж та дрънка
да и беше дал и челси
е това са мъжете
Ола, ола! Газ да утешим нещастния човек!
ПС. Аз ще се разведа само за 1-2 млрд.
Дори няма да имам пертенции дали да са в евро или USD!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
Важното е, че вече е свободен!caliostro написа:5,5 милиарда долара му струва развода
е това е мъж
мъж та дрънка
да и беше дал и челси
е това са мъжете
И "Челси" съм си го харесала аз, как ще го дава на Ирина! На нея децата и стигат!
Челси не може да се носи по време на шопинг или пък да се показва на приятелки.caliostro написа:5,5 милиарда долара му струва развода
е това е мъж
мъж та дрънка
да и беше дал и челси
е това са мъжете
Моят развод струваше повече.
Умрели нервни клетки.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Точно се чудех какво точно ме спира да избързам да се запозная с нея...caliostro написа:5,5 милиарда долара му струва развода
е това е мъж
мъж та дрънка
да и беше дал и челси
- Dark Angel
- Dark Angel
Ами сигурно
е успяла да го квалифицира като мъж с еректилна дисфункция (пустата му ПК) и съдът е трябвало да я утеши някак горката марципанка
О, не...на светлинни години съм от тази мисъл. Просто защото ти изрази притеснения за нея - аз изразявам искрена, непосредствена и гореща готовност да я утешавам...Water написа:Що го признаваш на мен?ELBI написа: Да ти призная - на мен пък тя ми стана интересна...Да не искаш 3-ка?
- Dark Angel
самолетни билети он-лайн ТУКELBI написа: О, не...на светлинни години съм от тази мисъл. Просто защото ти изрази притеснения за нея - аз изразявам искрена, непосредствена и гореща готовност да я утешавам...
и лек път
мислех, че ще ми дадеш поне един предплатенWater написа:самолетни билети он-лайн ТУКELBI написа: О, не...на светлинни години съм от тази мисъл. Просто защото ти изрази притеснения за нея - аз изразявам искрена, непосредствена и гореща готовност да я утешавам...
и лек път
- Dark Angel
Ако бъда перфектен, след твоето осребряване, ще ти подаря Шевченко или ДрогбаWater написа:Ако бъдеш перфектен утешител ще ти осребрят билета за отиванеELBI написа: мислех, че ще ми дадеш поне един предплатен
- Dark Angel
ти луд ли си?ELBI написа:Ако бъда перфектен, след твоето осребряване, ще ти подаря Шевченко или ДрогбаWater написа:Ако бъдеш перфектен утешител ще ти осребрят билета за отиванеELBI написа: мислех, че ще ми дадеш поне един предплатенА по желание - може и Берби...
утешената да осребрява
ПП/ немам место за повече подаръци. зела съм един контейнер под наем на Хладилника и там тъпча палтата от норки и диамантите
Нещо не се разбираме май. Няма тебе да утешавам. Ти ни ривеш. А ако утешавайки Ирина тя се утеши перфектно, ще ти взема още един контейнер да не врънкаш, че нямаш място за подаръци...Water написа:ти луд ли си?ELBI написа:Ако бъда перфектен, след твоето осребряване, ще ти подаря Шевченко или ДрогбаWater написа:Ако бъдеш перфектен утешител ще ти осребрят билета за отиванеELBI написа: мислех, че ще ми дадеш поне един предплатенА по желание - може и Берби...
утешената да осребрява
ПП/ немам место за повече подаръци. зела съм един контейнер под наем на Хладилника и там тъпча палтата от норки и дамантите
Re: Ами сигурно
Да, бе, да. Не стига че му е родила четири (май толку бяха) деца, че е готина и, казват, умна, ами и ще го фаща с разни млади манекенки. Хак да му е!!! Ще си плаща като поп!!!!Remmivs написа:е успяла да го квалифицира като мъж с еректилна дисфункция (пустата му ПК) и съдът е трябвало да я утеши някак горката марципанка
П.П. Децата са 5
Последно промяна от 4avdar4e на 14.03.07, 14:11, променено общо 1 път.
ELBI написа:Челси не може да се носи по време на шопинг или пък да се показва на приятелки.caliostro написа:5,5 милиарда долара му струва развода
е това е мъж
мъж та дрънка
да и беше дал и челси
е това са мъжете
Моят развод струваше повече.
Умрели нервни клетки.
ELBI написа:Нещо не се разбираме май. Няма тебе да утешавам. Ти ни ривеш. А ако утешавайки Ирина тя се утеши перфектно, ще ти взема още един контейнер да не врънкаш, че нямаш място за подаръци...Water написа:ти луд ли си?ELBI написа:Ако бъда перфектен, след твоето осребряване, ще ти подаря Шевченко или ДрогбаWater написа:Ако бъдеш перфектен утешител ще ти осребрят билета за отиванеELBI написа: мислех, че ще ми дадеш поне един предплатенА по желание - може и Берби...
утешената да осребрява
ПП/ немам место за повече подаръци. зела съм един контейнер под наем на Хладилника и там тъпча палтата от норки и дамантите
ако беше казал, че ще вкараш повече капитали в родната икономика ... да ти бях казала за една билетопродавачка готина ....
нали сме ти приятели..какъв е тоя контейнер сега!