не е за хора със слаби нерви. в никакъв случай не кликайте ако не сте поне леко не у ред. и не казвайте, че не съм ви предупредил!
Кликнете на картинката за още... ако това ви е малко
Сигурно ли е, че е детска? Може да е някакъв нагледен материал за студенти по медицинаGaspode написа:или тези, дето са измислили ето тази детска кукла:shocked::shocked:

Ти как мислиш,че се размножават Барбите
Като каза "девствен пояс". Представяш ли си едно време отива рицаря на война, заключва жена си, пък тя бременна в първия месец. Отива на фронта, мота се квот се мота и през това време ко прай булка му.anhela написа: Те тия гащи са като девствен пояс
... и лягат в осем, защото в десет трябва да се приберат?Remmivs написа:Щото е Барби, затова! Няма Барби, която да е без гащи, в каквото и да е положение, настроение или част от деня. Само име им е излязло. Те са супер послушни кукли.Мнемозина написа:Гледам, гледам... другото е ясно, но защо куклата е с гащи не можах да си обясня.
Може пък поясите да са имали пропускливост само отвътре навън, а в обратната посока - не.vyara написа:Като каза "девствен пояс". Представяш ли си едно време отива рицаря на война, заключва жена си, пък тя бременна в първия месец. Отива на фронта, мота се квот се мота и през това време ко прай булка му.anhela написа: Те тия гащи са като девствен пояс
Бе как са се подмивали тез принцеси, бе.Горките. Ми не ща да съм принцеса пък!
Отзад - напред.vyara написа:Като каза "девствен пояс". Представяш ли си едно време отива рицаря на война, заключва жена си, пък тя бременна в първия месец. Отива на фронта, мота се квот се мота и през това време ко прай булка му.
Ми слагала е рога принцесата!vyara написа:Като каза "девствен пояс". Представяш ли си едно време отива рицаря на война, заключва жена си, пък тя бременна в първия месец. Отива на фронта, мота се квот се мота и през това време ко прай булка му.anhela написа: Те тия гащи са като девствен пояс
То тогава не е ли било колкото по-мръсен, толкова по-убав?Мнемозина написа:Може пък поясите да са имали пропускливост само отвътре навън, а в обратната посока - не.vyara написа:Като каза "девствен пояс". Представяш ли си едно време отива рицаря на война, заключва жена си, пък тя бременна в първия месец. Отива на фронта, мота се квот се мота и през това време ко прай булка му.anhela написа: Те тия гащи са като девствен пояс
![]()
Но въпросът с миенето си остава...
Благодаря, сега разбрах.Remmivs написа:Девствен пояс (то дали е била девица еле пък ако е била бременна не е много ясно, но както и да е) -> катинар -> кози крак -> счупен катинар. Еументауно, Ватсон.Мнемозина написа:О, аз и това с козия крак не можах много да си го представя, но ти не се затормозявай...
Ами девицата нали е в пояса, това нещо ако се изметне...Remmivs написа:Мдаа. Ама туулът е за пояса, не за девицата в него. Освен ако не са нещо в С/М.Мнемозина написа:Благодаря, сега разбрах.Страшничко...
Май не си. Баси - да беше турил предупреждение някакво в заглавието на темата...Gaspode написа:или тези, дето са измислили ето тази детска кукла:shocked::shocked:
освен това не е естествена, тва "бебе" ако е с такова предлежание Барбата да са е цепнала до ушите вече:twisted:[/quote]Кент написа:Кликнете на картинката за още... ако това ви е малко

Сориpocti_bezobidna написа: Май не си. Баси - да беше турил предупреждение някакво в заглавието на темата...
Ха-ха-ха... Разсмя ме!Gaspode написа:или тези, дето са измислили ето тази детска кукла:shocked::shocked:
не е за хора със слаби нерви. в никакъв случай не кликайте ако не сте поне леко не у ред. и не казвайте, че не съм ви предупредил!

Бе тя, честно казано, имаше право.[unknown] написа: Ха-ха-ха... Разсмя ме!Ама предупреждението трябваше да е с още по- големи букви написано. И ярко червени
П.П. Кво ги слушаш всякакви мърморани...
Е, сега имаше или нямаше право? А? Щото тва е пластмаса с малко червена боя.. все пак...Gaspode написа:Бе тя, честно казано, имаше право.[unknown] написа: Ха-ха-ха... Разсмя ме!Ама предупреждението трябваше да е с още по- големи букви написано. И ярко червени
П.П. Кво ги слушаш всякакви мърморани...
От друга страна това е детска играчка, ебаси. Ако почнем и играчките да цензурираме...

Имаше[unknown] написа: Е, сега имаше или нямаше право? А? Щото тва е пластмаса с малко червена боя.. все пак...:winkw:
И аз не съм казвал наздраве отдавна... Сигурно затова съм в перманентно гадно настроение...Gaspode написа:
ПП. Наздраве не съм казвал отдавна май![]()

Ти па[unknown] написа: И аз не съм казвал наздраве отдавна... Сигурно затова съм в перманентно гадно настроение...
Наздраве!
Малки дертчета. Не е нещо кой знае кво, че да се размрънкам много.Gaspode написа:

Ми ОК[unknown] написа: Малки дертчета. Не е нещо кой знае кво, че да се размрънкам много.
И малко нИщЪGaspode написа:Ми ОК[unknown] написа: Малки дертчета. Не е нещо кой знае кво, че да се размрънкам много.
Мрънкай малко
Все е разтоварване

и аз нищъ, мразим да мрънкам[unknown] написа: И малко нИщЪ