http://mike.newsvine.com/_news/2007/03/ ... ohn-mccain
Инглиш.
Е това е готин номер! :))
Re: Е това е готин номер! :))
ееееее.... така тънко го е ... разклатил ..хахахаааааааа
много сладък хумор.
ма да се научат!!!
ПП
Да не е намек, че ще ни врътнеш и ти нещо ...
Щото ..нали..не сме събрали пари още....
Първата част я приемам с истинско удоволствие усилено многократно от фактът, че вече се притеснявах за душевното си състояние, бидейки единствения, който се размаза от класата на този пранк.Semiramis написа:
много сладък хумор.
ма да се научат!!!
ПП
Втората част ще приема, че не съм я прочел, защото иначе трябва да приема, че е опит за обида.
И за да са ясни нещата до край с пари участват още и Питката и Beautiful Operator Of Heaven-a. Доколкото ми е известно, а това е съвсем и напълно, никой от нас не иска да събира членски внос. Дори и от тези, които ъ-ъ са с необходимите първични полови белези измежду вас.
еее.... не остава една тема без да се хване някой за ...белезите ...Remmivs написа:Първата част я приемам с истинско удоволствие усилено многократно от фактът, че вече се притеснявах за душевното си състояние, бидейки единствения, който се размаза от класата на този пранк.Semiramis написа:
много сладък хумор.
ма да се научат!!!
ПП
Втората част ще приема, че не съм я прочел, защото иначе трябва да приема, че е опит за обида.![]()
И за да са ясни нещата до край с пари участват още и Питката и Beautiful Operator Of Heaven-a. Доколкото ми е известно, а това е съвсем и напълно, никой от нас не иска да събира членски внос. Дори и от тези, които ъ-ъ са с необходимите първични полови белези измежду вас.
По първата част мога да кажа, сър, че просто проблемът е от езиково естество./къде е преводачката/ Също е въпрос на народопсихология /я си представи как ще изглежда същата шега към български политик/. То Волен ли не беше по бутилки, Костов ли не вися по..май не вися той, но нищо де. Също има връзка с Вип Брадър и гей браковете, ако трябва да сме изчерпателни. Въобще ... пиша си на посоки /почти
По въпроса с парите - пошегувах се само, щото с теб ми е спокойно да си го позволя, но ...като се намесиха други имена ще внимавам