Е това е готин номер! :))

Все същите
Аватар
Semiramis

Re: Е това е готин номер! :))

Мнение от Semiramis »

:grin::grin::grin:

ееееее.... така тънко го е ... разклатил ..хахахаааааааа
много сладък хумор.
ма да се научат!!!

ПП
Да не е намек, че ще ни врътнеш и ти нещо ...
Щото ..нали..не сме събрали пари още....
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Semiramis написа: :grin::grin::grin:

много сладък хумор.
ма да се научат!!!

ПП
Първата част я приемам с истинско удоволствие усилено многократно от фактът, че вече се притеснявах за душевното си състояние, бидейки единствения, който се размаза от класата на този пранк.

Втората част ще приема, че не съм я прочел, защото иначе трябва да приема, че е опит за обида. :blum:

И за да са ясни нещата до край с пари участват още и Питката и Beautiful Operator Of Heaven-a. Доколкото ми е известно, а това е съвсем и напълно, никой от нас не иска да събира членски внос. Дори и от тези, които ъ-ъ са с необходимите първични полови белези измежду вас.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Remmivs написа:
Semiramis написа: :grin::grin::grin:

много сладък хумор.
ма да се научат!!!

ПП
Първата част я приемам с истинско удоволствие усилено многократно от фактът, че вече се притеснявах за душевното си състояние, бидейки единствения, който се размаза от класата на този пранк.

Втората част ще приема, че не съм я прочел, защото иначе трябва да приема, че е опит за обида. :blum:

И за да са ясни нещата до край с пари участват още и Питката и Beautiful Operator Of Heaven-a. Доколкото ми е известно, а това е съвсем и напълно, никой от нас не иска да събира членски внос. Дори и от тези, които ъ-ъ са с необходимите първични полови белези измежду вас.
еее.... не остава една тема без да се хване някой за ...белезите ... :blink:

По първата част мога да кажа, сър, че просто проблемът е от езиково естество./къде е преводачката/ Също е въпрос на народопсихология /я си представи как ще изглежда същата шега към български политик/. То Волен ли не беше по бутилки, Костов ли не вися по..май не вися той, но нищо де. Също има връзка с Вип Брадър и гей браковете, ако трябва да сме изчерпателни. Въобще ... пиша си на посоки /почти :winkw:/ не че казвам, че ние от форума нещо...нали... така...

По въпроса с парите - пошегувах се само, щото с теб ми е спокойно да си го позволя, но ...като се намесиха други имена ще внимавам :grin: повече.
Публикувай отговор