Сестрите - евродепутати?
- Green Light
Сестрите - евродепутати?
Има ли хляб в тая работа? От една страна като видях снощи кой лансира(или поддържа не знам) идеята- ми те само кукувци, егати, идея лансирана от кукувци не е ли равно на тъпизъм? А от друга - всички пък дупетати, като един- против, значи, мисля си, мож да има нещо ценно?
Което не знам, не знам. Светнете ме, кво мислите по тоз въпроз!
Re: Сестрите - евродепутати?
Какъв смисъл ще има ако продължават да стоят в затвора...Green Light написа:Има ли хляб в тая работа? От една страна като видях снощи кой лансира(или поддържа не знам) идеята- ми те само кукувци, егати, идея лансирана от кукувци не е ли равно на тъпизъм? А от друга - всички пък дупетати, като един- против, значи, мисля си, мож да има нещо ценно?
Най-важното е да ги освободят, а не знам какво реално се прави то този въпрос... Не ги разбирам много
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
идеята ми се вижда безумнаGreen Light написа: А от друга - всички пък дупетати, като един- против, значи, мисля си, мож да има нещо ценно?
но и мен ме мъчи същия този въпрос, който си задал по-горе
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Като един са против щото квотата за евродепутати няма да я увеличат заради сестрите...latrevw написа:идеята ми се вижда безумнаGreen Light написа: А от друга - всички пък дупетати, като един- против, значи, мисля си, мож да има нещо ценно?
но и мен ме мъчи същия този въпрос, който си задал по-горе
Ааааааааа!Wishes написа:Като един са против щото квотата за евродепутати няма да я увеличат заради сестрите...
АААААААА!
Ясно
здрав популизъм значиWishes написа:
Като един са против щото квотата за евродепутати няма да я увеличат заради сестрите...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз мислим, че не пречи да опитаме и този вариант. Удавника, както е известно се лови и за сламка....Не е ясно доколко това, че евентуално ще станат евродепутати ще повлияе на отношението към тях, но наистина си струва да опитамеGreen Light написа:Има ли хляб в тая работа? От една страна като видях снощи кой лансира(или поддържа не знам) идеята- ми те само кукувци, егати, идея лансирана от кукувци не е ли равно на тъпизъм? А от друга - всички пък дупетати, като един- против, значи, мисля си, мож да има нещо ценно?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Да и на мене ми се додрайфа. Драйфа ми се и от това което ще кажа по- долу но такъв е модела на обществото, не съм го аз измислил. Само съобщавам: Ако с нищо няма да помогне, тогава само ще попречи. Включително и на хора, които са работили и градили кариери с години. Може тва да е целта на живота им и да са полезни с нещичко там. Професия, кво да праиш. Тва го казвам атход(не знам как се пише на латински) Искам да кажа, че не е обмислено мнение, наистина нямам мнение по въпроса. Чудя се. Фриски пише че няма да попречи. Фриски, защо да не попречи? Европейците си мислят, че тоя парламент е важен. Дали няма да тръгнат вицове за българската палячовщина? И дали няма да са прави?Remmivs написа:Ааааааааа!Wishes написа:Като един са против щото квотата за евродепутати няма да я увеличат заради сестрите...
АААААААА!
Ясно
Ad hocGreen Light написа:Да и на мене ми се додрайфа. Драйфа ми се и от това което ще кажа по- долу но такъв е модела на обществото, не съм го аз измислил. Само съобщавам: Ако с нищо няма да помогне, тогава само ще попречи. Включително и на хора, които са работили и градили кариери с години. Може тва да е целта на живота им и да са полезни с нещичко там. Професия, кво да праиш. Тва го казвам атход(не знам как се пише на латински) Искам да кажа, че не е обмислено мнение, наистина нямам мнение по въпроса. Чудя се. Фриски пише че няма да попречи. Фриски, защо да не попречи? Европейците си мислят, че тоя парламент е важен. Дали няма да тръгнат вицове за българската палячовщина? И дали няма да са прави?
Задаваш уместни въпроси. Т.е. моите. Всъщност, трябва да кажа нашите (3о4о).
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Казах, че не пречи да опитаме, а не ако станат евродепутати, това не би попречило...И да попречи на какво питам аз? Не мислиш ли, че така или иначе вицове за българската палячовщина няма да тръгнат и ако депутатите са други (ако вече не са тръгнали, де):-)Green Light написа: Чудя се. Фриски пише че няма да попречи. Фриски, защо да не попречи? Европейците си мислят, че тоя парламент е важен. Дали няма да тръгнат вицове за българската палячовщина? И дали няма да са прави?
Ти лично имаш ли изградено мнение и трезв поглед върху това, за кого да гласуваш? Аз нямам
Ако това е начина да бъдат спасени.....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Евентуалното избиране на сестрите като евродепутати не би трябвало да попречи на нечия кариера, защото изборите са пропорционални и след оттеглянето на първите в листите местата се заемат от следващите.Green Light написа:Ако с нищо няма да помогне, тогава само ще попречи. Включително и на хора, които са работили и градили кариери с години. Може тва да е целта на живота им и да са полезни с нещичко там. Професия, кво да праиш. Тва го казвам атход(не знам как се пише на латински) Искам да кажа, че не е обмислено мнение, наистина нямам мнение по въпроса. Чудя се. Фриски пише че няма да попречи. Фриски, защо да не попречи? Европейците си мислят, че тоя парламент е важен. Дали няма да тръгнат вицове за българската палячовщина? И дали няма да са прави?
Иначе и аз нямам мнение - не ми е ясно доколко е реална възможността такъв избор действително да ангажира Евросъюза повече от това, нито пък са ми ясни неговите възможности да въздейства върху Либия.
Panta rhei...
Сега ще посоча един пример, който ми направи силно впечатление и даже беше слашдотнат преди време (2 седмици). Не че тя ми е любимка, но явно можем и да бъдем умни макар и еврокомисари (или депутати). Всъщност ние сме умни наистина. Може да е средата ми, може да е клубът ми, може да е всичко, но за мен българите сме умни. Далеч не толкова обаче сме културни камо ли пък благородни. Това ни е проблема ИМХО.frisky lioness написа:Казах, че не пречи да опитаме, а не ако станат евродепутати, това не би попречило...И да попречи на какво питам аз? Не мислиш ли, че така или иначе вицове за българската палячовщина няма да тръгнат и ако депутатите са други (ако вече не са тръгнали, де):-)
Ти лично имаш ли изградено мнение и трезв поглед върху това, за кого да гласуваш? Аз нямам
PS
Да бях дал и линка, къвто съм умен - цена нямаше да имам
http://arstechnica.com/news.ars/post/20 ... ie-in.html
Последно промяна от Remmivs на 29.03.07, 14:08, променено общо 1 път.
аз пък не мога да разбера как точно ще ги спасят, ще му пука ли на Кадафи, че са евродепутатиfrisky lioness написа:
Ако ще му пука, ще е с обратен знак, ще има още една възможност за шантажиlatrevw написа: аз пък не мога да разбера как точно ще ги спасят, ще му пука ли на Кадафи, че са евродепутати
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Таман щях да попитам къде е примерчето:-):winkw:Remmivs написа:
PS
Да бях дал и линка, къвто съм умен - цена нямаше да имам![]()
http://arstechnica.com/news.ars/post/20 ... ie-in.html
Интересно. Това не го бях чувала/чела:-)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Един Господ Бог знае...Аз лично не мисля, че би променил по някакъв начин поведението си, но.....Никога не се знае. Какви ли бръмбари шъкат из главата му... Той си има негови игрички и личното ми мнение е, че така както и нашите политици, така и той изпуснаха моментаlatrevw написа:
аз пък не мога да разбера как точно ще ги спасят, ще му пука ли на Кадафи, че са евродепутати

- frisky lioness
- Обратна връзка:
За това не се бях замислялаWishes написа:Ако ще му пука, ще е с обратен знак, ще има още една възможност за шантажиlatrevw написа: аз пък не мога да разбера как точно ще ги спасят, ще му пука ли на Кадафи, че са евродепутати

Никога не можеш да знаеш какво щъка в една арабска кратуна...frisky lioness написа: Един Господ Бог знае...Аз лично не мисля, че би променил по някакъв начин поведението си, но.....Никога не се знае. Какви ли бръмбари шъкат из главата му... Той си има негови игрички и личното ми мнение е, че така както и нашите политици, така и той изпуснаха момента
Бе и е така, и не е така. То никога не можеш да знаеш какво щъка и в една православна кратуна ако е за въпрос.Wishes написа:Никога не можеш да знаеш какво щъка в една арабска кратуна...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Wishes написа:
Никога не можеш да знаеш какво щъка в една арабска кратуна...
.....освен тайни помисли за свински пържоли

Абе ония са луди беRemmivs написа: Бе и е така, и не е така. То никога не можеш да знаеш какво щъка и в една православна кратуна ако е за въпрос.
Расист съм аз
Че са луди - луди са! Ама и евреите не падат по-долу. А те пък са "каймака" на бялата раса. Въобще - обобщенията са като боба - газообразуващи. Това и аз не знам що го казах.Wishes написа:Абе ония са луди бе
Расист съм аз
Ааа, еврейте не ги числя аз към бялата расаRemmivs написа: Че са луди - луди са! Ама и евреите не падат по-долу. А те пък са "каймака" на бялата раса. Въобще - обобщенията са като боба - газообразуващи. Това и аз не знам що го казах.
еФтин популизъм
И освен това - изключително грозен.
Дори да станат евордепутати (за което трябва да се положи клетва, а познайте дали ще им позволят да го напарвят) делото няма да бъде прекратено. Да не говоирм, че евробюоркратите ще намерят вратичка да не ги допуснат в длъжност, щото така Кадафи няма да държи 6ма българи (макар и гражадни на ЕС), а 6-ма евродепутати и ще буни скандали.
Та така. Тези, дето лансират подобна идея, много добре съзнават, че народа като нищо ще се юрне да грасува, за да спасява сестрите и сметките на водещите партии. Мръсните политически игрички не ме вълнуват, но в случая става дума за хора, които се хващат като за сламка за всяка идея, дават им се фалшиви надежди и когато разберат, че това е напарзно, ще им се нанесат допълнителни рани. Намирам идеята крайно непочтена и лишена от всякакъв морал.
Дори да станат евордепутати (за което трябва да се положи клетва, а познайте дали ще им позволят да го напарвят) делото няма да бъде прекратено. Да не говоирм, че евробюоркратите ще намерят вратичка да не ги допуснат в длъжност, щото така Кадафи няма да държи 6ма българи (макар и гражадни на ЕС), а 6-ма евродепутати и ще буни скандали.
Та така. Тези, дето лансират подобна идея, много добре съзнават, че народа като нищо ще се юрне да грасува, за да спасява сестрите и сметките на водещите партии. Мръсните политически игрички не ме вълнуват, но в случая става дума за хора, които се хващат като за сламка за всяка идея, дават им се фалшиви надежди и когато разберат, че това е напарзно, ще им се нанесат допълнителни рани. Намирам идеята крайно непочтена и лишена от всякакъв морал.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щот си расист ли?:blum:Wishes написа:Ааа, еврейте не ги числя аз към бялата расаRemmivs написа: Че са луди - луди са! Ама и евреите не падат по-долу. А те пък са "каймака" на бялата раса. Въобще - обобщенията са като боба - газообразуващи. Това и аз не знам що го казах.

Квотата ни е 18. Оперделя се на база население. Ако ни се увеличи населението - ще ни се увеличи и квотата. Но нито ние можем да си я увеличим, нито ЕС може да ни я увеличи.Wishes написа:
Като един са против щото квотата за евродепутати няма да я увеличат заради сестрите...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Защото си толерантен:-)Remmivs написа:Това и аз не знам що го казах.

Ми генотипа им е над 50% идентичен с арабите беfrisky lioness написа: Щот си расист ли?:blum:
Според мен бая повече. Всъщност, ти уточняваш само долната граница.Wishes написа:Ми генотипа им е над 50% идентичен с арабите бе
Ми да де, нали затуй депутатите са като ужилени от идеята...pocti_bezobidna написа: Квотата ни е 18. Оперделя се на база население. Ако ни се увеличи населението - ще ни се увеличи и квотата. Но нито ние можем да си я увеличим, нито ЕС може да ни я увеличи.
Намеква той, че имам газовеfrisky lioness написа:Защото си толерантен:-)Remmivs написа:Това и аз не знам що го казах.
Езика им и той... абе кво да говоримRemmivs написа:Според мен бая повече. Всъщност, ти уточняваш само долната граница.Wishes написа:Ми генотипа им е над 50% идентичен с арабите бе
Извод: САПУУУУН!Wishes написа:Езика им и той... абе кво да говорим
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Зиг Хайл!maggot написа:Извод: САПУУУУН!Wishes написа:Езика им и той... абе кво да говорим
- Green Light
Re: еФтин популизъм
Поогледах го твойто мнение, повъртях го малко насам- натам. И понеже е първото стройно изложение по темата, без въпросителен знак, и понеже установих че ми харесва- става и мое мнениеpocti_bezobidna написа:И освен това - изключително грозен.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Що? Евросъюза не може ли да ни увеличи населението? Сега кат почнат активно да ни "любят", както казва Рем:winkw::lol:.....pocti_bezobidna написа:
Квотата ни е 18. Оперделя се на база население. Ако ни се увеличи населението - ще ни се увеличи и квотата. Но нито ние можем да си я увеличим, нито ЕС може да ни я увеличи.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
То, така погладнато нали знаеш, че всики сме братя и сестри и тръгваме от...Африка (ако се не лъжа)Wishes написа:Ми генотипа им е над 50% идентичен с арабите беfrisky lioness написа: Щот си расист ли?:blum:

Бе то зависи къде точно ще е любенето, щото аз подозирам, че няма да е точно у детеродните органи (аууууу, туй аз ли го казах?!?:shy:)frisky lioness написа: Що? Евросъюза не може ли да ни увеличи населението? Сега кат почнат активно да ни "любят", както казва Рем:winkw::lol:.....