Шафиьорската книжка е ли дукимент?

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Шафиьорската книжка е ли дукимент?

Мнение от Gaspode »

Питам, щото преди няколко дни отново играх едно етюдче в пощата.
Трябваше да взема некво препоръчано писмо за жена ми. Тя ми написа пълномощно на бланката, спицялно за туй предвидена. И отивам аз в пощата и се почва:
Дайте ми личната карта.
Давам моята.
Не, дайте ми нейната.
Викам - вий акъл имате ли? Преотстъпването на дукимент е наказуемо по закон.
Ми аз как да сверя данните.
Викам - свери моите, нали аз го вземам.
Тц, трябва нейните да сверя.
Викам - ОК, имам нейна шафиьорска книжка...
Оназ - тя не е документ.
Аз- ??? По закон е!
Тя - да, ама за нас не е.
И аз вече пубеснях. Баси пощата тъпа. Те са над закона, разбираш ли начи... Не можело книжката, щото тям нямало постоянен адрес. Ми ако ми пратят писмо не на постоянния адрес не мога да го взема и с лична карта ли? Трябва са си нося нотариалния акт ли? Баси идиотщината...
И не ми го даде писмото.
Аз бая бях се навил да взема всички документи, които успея да събера - брачно свидетелство, акт за раждане мой, неин и на децата, кръщелни свидетелства и прочие... обаче без лична карта... и да опитам пак :grin::grin:

Обаче жена ми ме прецака - отиде в събота и си го взе лично... Пак след разправия де, щото първо и казали, че са го върнали като непотърсено...

Да живеят пощите :grin:

ПП. Обаче наистине - е ли книжката дукимент или да?
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Според мен - закона е кофти. Трябва да имаме право да даваме документите си при определени случаи. Затва ще ни е на помощ шофьорската книжка или международния паспорт. Взимаш личната карта на баба си за да можеш да получиш пенсията и та да не се разкарва. А ако междувременно тя си купува карта за ски с намаление, се легитимира с шофьорската си книжка
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа:Според мен - закона е кофти. Трябва да имаме право да даваме документите си при определени случаи. Затва ще ни е на помощ шофьорската книжка или международния паспорт. Взимаш личната карта на баба си за да можеш да получиш пенсията и та да не се разкарва. А ако междувременно тя си купува карта за ски с намаление, се легитимира с шофьорската си книжка
Кеф Кеф
От кога не бях го казвал :grin::grin::grin:

НЕ СИ ПРАВ, ПИЧ :grin:

Личните документи удостоверяват твоята самоличност. Ако ги дадеш на някото какво удостоверяваш? Че този някой те е набил и ти ги е взел? Докумен без собственика си е пцулютно безсмислен.
Само си представи ако е достатъчно да занесеш на баба си ЛК за да и вземеш пенсията, колко внучета изведнъж ще се присетят за бабите си... и не само за своите? И колко баби ще останат лез пенсия?
Тва твойто го има само в парламента... гласуване с чужда карта... :blum:

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Ский ся кво казва Законът
:pray:

"Съгласно действащия в Република България Закон за българските документи за самоличност (ЗБДС), българските документи за самоличност (БДС) - паспорти, лични карти и свидетелства за управление на моторни превозни средства (СУМПС) се издават от Министерството на вътрешните работи, дипломатическите и служебните паспорти - от Министерството на външните работи, моряшките паспорти - от Министерството на транспорта, а дипломатическите и консулските представителства издават временни паспорти за завръщане в Република България на български граждани без валидни паспорти.....

- СУМПС е индивидуален удостоверителен документ за правоспособност за управление на моторно превозно средство. Служи като идентификационен документ за самоличност на територията на Република България, когато лицето не може да представи друг документ за самоличност."

И още..

ЗАКОН
за българските документи за самоличност

Раздел II
Видове български документи за самоличност
Чл. 13. (1) На българските граждани се издават следните документи за самоличност:
1. лична карта;
2. (доп., ДВ, бр. 108 от 2000 г., бр. 29 от 2003 г.; изм. и доп., бр. 111 от 2004 г.) паспорт, дипломатически паспорт, служебен паспорт, моряшки паспорт, военна карта за самоличност;
3. свидетелство за управление на моторно превозно средство.

Тъй че пощаджийката да си гледа марките и печатите, тъй де, да не кажа нещо по-грубо:grin:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

4avdar4e написа:
Тъй че пощаджийката да си гледа марките и печатите, тъй де, да не кажа нещо по-грубо:grin:
Именно де
Затуй се вбесих
Щото не за първи път ми се случва с пощите.
"За нас не е документ"...
Бе кви сте вие бе? Отменят закон с вътрешно ведомствено разпореждане...
Ще взема да си принтна закона... и часта за глобите:

Чл. 80. Наказва се с глоба от 50 до 300 лв. лице, което:
1. използва подправени или чужди документи за самоличност, ако не подлежи на по-тежко наказание;
2. отнеме, задържи без съгласие на притежателя, укрие или унищожи документ за самоличност на друго лице;
3. приеме или даде в залог или преотстъпи български документ за самоличност;

Начи ако и занеса ЛК ще отнесем две глоби - тя, че ми я е дала и аз, че съм я приел. Баси.

Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Не съм толкова запозната със гореспоменатия закон, но си мисля,че това с пощите е пълен абсурд наистина. Нали за такива точно случаи са предвидили въпросното пълномощно, а не за да вземаш на човека личната карта - ми представи си през това време да го спрат чишковците полицаи за проверка на документите за самоличност - няма значение дали е пешеходеш или шифьор - той ко ши кажи - ми дадох го щото едно писмо трябва да се вземе - тъпичко, а!?
Колкото до шофьорската книжка - ДА тя Е документ официален и може да служи за идентификация и легитимация също. На запад на нея има адрес, при нас това не е много доизмислено явно, но си спомням през годините, когато работех като администратор в хотел нямаше никакъв проблем да регистрирам хора с шофьорска книжка, тъй че в крайна сметка мисля,че това е или недомислица на пощите или просто некадърна служителка....:blink:
Аватар
doktorka

Re: Шафиьорската книжка е ли дукимент?

Мнение от doktorka »

:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

при нас е документ
както и свидетелството за раждане
jazz

Мнение от jazz »

тук на почти всичко вярват
медицинска, кредитна карта на дама каро,купа... :lol:
обърках се;на дамите само аз вярвам :lol:
Аватар
doktorka

Змеююююю

Мнение от doktorka »

тук на почти всичко вярват
медицинска, кредитна карта на дама каро,купа... :lol:
обърках се;на дамите само аз вярвам :lol:[/quote]

:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

а ние получихме писмо от НАП, че дължим някакви 261лв. + лихви 59лв. от 2003г. и щели да ни съдят, занесохме данъчната декларация, за да видят, че такава сума не съществува в докимента, а кво остава да не е платена
оказа се тяхна грешка
когато ние грешим - има глоби
а когато те грешат - нищо
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Документ е, но това още много хора не го знаят.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

snowprincess написа:а ние получихме писмо от НАП, че дължим някакви 261лв. + лихви 59лв. от 2003г. и щели да ни съдят, занесохме данъчната декларация, за да видят, че такава сума не съществува в докимента, а кво остава да не е платена
оказа се тяхна грешка
когато ние грешим - има глоби
а когато те грешат - нищо
НАП-а съм ги признал.:lol: Миналата година за малко инфаркт да ми докарат, получавам писмо от съдия изпълнител, последно предупреждение за започване на процедура по опис и разпродажба на имущество...за невнесени патенти...оказа се, че НАП действат ей така профилактично, сроковете за патентните вноски не са изтекли, но те за всеки случай...да не би някой нещо да забрави...била практика да шашкат хората така:blink:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
Кеф Кеф
От кога не бях го казвал :grin::grin::grin:

НЕ СИ ПРАВ, ПИЧ :grin:
Хехехе!
Добре, де! Дай да загубя малко време, та да ти покажа кой прав, кой крив. Айде сега- аз съм тоя пощенски началник, който се смята за страж на тайната на кореспонденцията и жадувам някой да ми поиска да отворя нечие писмо та да мога да му кажа "Не, само през трупа ми! Гадове!" Кво си мисля докато пиша правилника? "Ако има случай в който нечий ревнив съпруг иска да вземе препоръчана пратка за жена си, аз как мога да изпълня съвестно мойта длъжност? Значи: рогоносеца взима съобщението, попълва обратната страна и ми се изтърсва тука. Бих могъл да звънна на гаджето и да я питам дали да му го дам, ама не и знам телефона. На него не му вярвам. Какво да му поискам та да съм сигурен че жена му знае за това че той ще получи писмото и? Кое е това нещо, което със сигурност ще разпозная като нейно?"

П.П. " и с голяма сигурност да знам че това нещо тя си го носи със себе си" - Така наблягам на личната карта vs шофьорската книжка. Книжка не всеки има- по- кофти е да я пиша нея в правилника
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Gaspode написа:Личните документи удостоверяват твоята самоличност. Ако ги дадеш на някото какво удостоверяваш?
С лични документи/данни можеш при добра организация да вътриш притежателят им сериозно и задълго.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Хехехе!
Добре, де! Дай да загубя малко време, та да ти покажа кой прав, кой крив. Айде сега- аз съм тоя пощенски началник, който се смята за страж на тайната на кореспонденцията и жадувам някой да ми поиска да отворя нечие писмо та да мога да му кажа "Не, само през трупа ми! Гадове!" Кво си мисля докато пиша правилника? "Ако има случай в който нечий ревнив съпруг иска да вземе препоръчана пратка за жена си, аз как мога да изпълня съвестно мойта длъжност? Значи: рогоносеца взима съобщението, попълва обратната страна и ми се изтърсва тука. Бих могъл да звънна на гаджето и да я питам дали да му го дам, ама не и знам телефона. На него не му вярвам. Какво да му поискам та да съм сигурен че жена му знае за това че той ще получи писмото и? Кое е това нещо, което със сигурност ще разпозная като нейно?"

П.П. " и с голяма сигурност да знам че това нещо тя си го носи със себе си" - Така наблягам на личната карта vs шофьорската книжка. Книжка не всеки има- по- кофти е да я пиша нея в правилника
Кат` сме почнали да си губим времето да кажа - МИ НЕ СИ ПРАВ БЕ :blum::blum:
По-добре некое бижу поискай да и донесе.
Или ГеСеМе-то - ако е рогоносец няма да му даде ГеСеМето си 150% :grin::grin:
А може да поискаш и секрет от влагалището... щом до ТАМ го пуска начи и да едно писмо няма да се разсърди :grin::grin:

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
Кат` сме почнали да си губим времето да кажа - МИ НЕ СИ ПРАВ БЕ :blum::blum:
По-добре некое бижу поискай да и донесе.
Или ГеСеМе-то - ако е рогоносец няма да му даде ГеСеМето си 150% :grin::grin:
А може да поискаш и секрет от влагалището... щом до ТАМ го пуска начи и да едно писмо няма да се разсърди :grin::grin:
Прав съм! Аз, началника на пощите трябва да мисля за нещо, за което със сигурност знам че жената
1) Има
2) Знае какво е

GSM - може да няма
бижу - тоже. Представи си че мацето е от факултето! Аз съм пощначалник на всички българи без разлика на пол, етнос и състояние
влагалище - може да има(ако не е Азис, а не забравяй че съм и негов пощначалник) обаче може да не знае, че така се казва. Не мога(не че не мога, де ама ще предизвикам постоянни опашки) да напиша путка в скоби.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Прав съм! Аз, началника на пощите трябва да мисля за нещо, за което със сигурност знам че жената
1) Има
2) Знае какво е

GSM - може да няма
бижу - тоже. Представи си че мацето е от факултето! Аз съм пощначалник на всички българи без разлика на пол, етнос и състояние
влагалище - може да има(ако не е Азис, а не забравяй че съм и негов пощначалник) обаче може да не знае, че така се казва. Не мога(не че не мога, де ама ще предизвикам постоянни опашки) да напиша путка в скоби.
Е те тава вече си е твой проблем. Както искаш го пиши, баси :blum: Ако искаш го нарисувай :grin:

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа: Е те тава вече си е твой проблем. Както искаш го пиши, баси :blum: Ако искаш го нарисувай :grin:
Ама аз не се майтапя. Прав съм си съвсем сериозно. Пощенския шеф няма друг избор освен да изиска лк на получателя за да е сигурен че нещата отиват там за където са предназначени(поне с голяма вероятност). Закона му пречи, закона е лош
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Ама аз не се майтапя. Прав съм си съвсем сериозно. Пощенския шеф няма друг избор освен да изиска лк на получателя за да е сигурен че нещата отиват там за където са предназначени(поне с голяма вероятност). Закона му пречи, закона е лош
Ай стига бе
Ако иска нейна лична карта за кво е това пълномощно? Там е писано кого упълномощава. Значи само упълномощения трябва да се идентифицира. Другото не е работа на пощенците, нали?
Освен това са ми правили същата сценка на мен лично - за нас не е документ - и тогава се вбесих страшно. Щото се мислят над закона. Бтв, всеки администратор смята, че законите са пожелателни само... виж колко подзаконови и прочие наредбички има, които ти вменяват куп отговорности допълнителпо... някои от тях дори и противозаконни.
Та затуй се ядосах.

ПП. За пореден път не си прав. Само да подчертая :blum::blum:

jazz

Re: Змеююююю

Мнение от jazz »

doktorka написа: :rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
какво се хилиш бре, така е

дето вика един приятел: "кълват на бастун" :lol:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Gaspode написа:
Green Light написа: Ама аз не се майтапя. Прав съм си съвсем сериозно. Пощенския шеф няма друг избор освен да изиска лк на получателя за да е сигурен че нещата отиват там за където са предназначени(поне с голяма вероятност). Закона му пречи, закона е лош
Ай стига бе
Ако иска нейна лична карта за кво е това пълномощно? Там е писано кого упълномощава. Значи само упълномощения трябва да се идентифицира. Другото не е работа на пощенците, нали?
Освен това са ми правили същата сценка на мен лично - за нас не е документ - и тогава се вбесих страшно. Щото се мислят над закона. Бтв, всеки администратор смята, че законите са пожелателни само... виж колко подзаконови и прочие наредбички има, които ти вменяват куп отговорности допълнителпо... някои от тях дори и противозаконни.
Та затуй се ядосах.

ПП. За пореден път не си прав. Само да подчертая :blum::blum:
нали не искаш да ходим и тези пълномощни да заверяваме нотариално?
Голяма глупост е това с пощите. Минала съм го това да се карам по гишетата дали е законно. И пет документа да въведат като удостоверяващи самоличността пак ако някой не е оставил в бланката място за № на шоф. книжка ... пак ще е същото.
така де.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Semiramis написа:
Голяма глупост е това с пощите. Минала съм го това да се карам по гишетата дали е законно. И пет документа да въведат като удостоверяващи самоличността пак ако някой не е оставил в бланката място за № на шоф. книжка ... пак ще е същото.
така де.
Тва към мен или към Грийна, че не разбрах :grin:
Според мен си търсят начин да си придават важност... Ква нотариална заверка кви пет лева? Идиотщини :grin:

Аватар
Quid

Мнение от Quid »

мисля че съвсем правилно не са ти дали кореспонденцията на жена ти.
щом е препоръчано си е препоръчано.
така е редно да бъде.
има си правила.
шоф. книжка си е шоф. книжка
тва не е америчко са :rotfl24:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Gaspode написа:
Semiramis написа:
така де.
Тва към мен или към Грийна, че не разбрах :grin:
Според мен си търсят начин да си придават важност... Ква нотариална заверка кви пет лева? Идиотщини :grin:
хехехе...
всъщност към който ще оцени блестящите ми идеи :connie:
евентуално нотариусите ...

малко се притеснявам от финансово изгодните си идеи за решаване на казуси :dance: ..но да не ви пука - пиша си тука в девета глуха само
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

:rotfl24: Грийне, ша ме скъсаш от смях. :cool:
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа::rotfl24: Грийне, ша ме скъсаш от смях. :cool:
Досега си го представях като директор на водопад, но от днес - само на поща. Не на клон, на Централна такава, на стъргалото :rotfl24::rotfl24:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа:
vyara написа::rotfl24: Грийне, ша ме скъсаш от смях. :cool:
Досега си го представях като директор на водопад, но от днес - само на поща. Не на клон, на Централна такава, на стъргалото :rotfl24::rotfl24:
С фуражка, нали? Синя. И с мустак (що пък? :roll:). И серьозен взгляд. Като на Сталин, мислещ усилено за добрините на човечеството! :rotfl24:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа: Ай стига бе
Освен това са ми правили същата сценка на мен лично - за нас не е документ - и тогава се вбесих страшно. Щото се мислят над закона......
Ами като им пречи, те се мъчат да го заобиколят. Показателно е, че когато искат чуждата лична карта и ти се оплачеш от това, никой не ги наказва. То не че е показателно тва баш, ама виж- и правилника не променят. Правилниците са по- подробни защото се отнасят за конкретната ситуация и в крайна сметка те движат машината. Нямаш нужда от адвокат, който да ти разяснява правилник, нали?
Пълномощното е за да те упълномощи тебе, не се прави че не разбираш! Заради него се легитимираш ти. Ако не се изисква нейната лк препоръчаната поща става прекалено леснодостъпна, а не и това идеята

Gaspode написа: .... Бтв, всеки администратор смята, че законите са пожелателни само... виж колко подзаконови и прочие наредбички има, които ти вменяват куп отговорности допълнителпо... някои от тях дори и противозаконни.
Та затуй се ядосах.
Не нам тия. Всички хаха обобщения са порочни.

Gaspode написа: ПП. За пореден път не си прав. Само да подчертая :blum::blum:
Прав съм
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа: С фуражка, нали? Синя. И с мустак (що пък? :roll:). И серьозен взгляд. Като на Сталин, мислещ усилено за добрините на човечеството! :rotfl24:
Синята фуражка няма да ми отива на очите.
По принцип винаги съм се чудел как се е оправяло тва човечество без мене. Сигурно много му е олекнало сега
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Синята фуражка няма да ми отива на очите.
По принцип винаги съм се чудел как се е оправяло тва човечество без мене. Сигурно много му е олекнало сега
Ти ся фантазиите недей ми цензурира... Добре... и с вакла фуражка мога да си те представя, и със зелена, и с цвят каки даже. Виждаш ли колко съм добра. :-)
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Ти ся фантазиите недей ми цензурира... Добре... и с вакла фуражка мога да си те представя, и със зелена, и с цвят каки даже. Виждаш ли колко съм добра. :-)
Ми надолу как съм?
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

червена точка слагам за всеки случай:eek:
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:
УАУ!

Само да спомена, че имаше милиционери в залата на турнира по снукър в Китай. Същите фуражки като едно време. :blink: :shocked: :blink: И факта, за който баща ми (дървен философ нумеро преди мене) ме осведоми, че там за да си в офицерския състав избират 1 от 150 000. :shocked: :blink: :shocked:

А да, и много ме е яд, че никой не оцени жестокият ми виц за снукъра и секса. Обиден съм. Върло.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Ми надолу как съм?
:rotfl24:
:kiss:
:lol: Чакай да видя.... ммммда, надолу си като Пейо пощальона, строен, обаче без колелото. Панталони с остър ръб и лъснати черни обувки. Като ходиш и поскърцват. Бе готин си. Всички лели от пощата тайно мечтаят за тебе, а по-младите даже те сънуват. Мъжете ти завиждат, но те уважават, щото може да си строг, обаче си справедлив!
И само между другото да кажа - правилниците са поднормативни актове и не могат да противоречат на закона.:-)
ъъъъ, събудих ли те? :lol:
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: :lol: Чакай да видя.... ммммда, надолу си като Пейо пощальона, строен, обаче без колелото. Панталони с остър ръб и лъснати черни обувки. Като ходиш и поскърцват. Бе готин си. Всички лели от пощата тайно мечтаят за тебе, а по-младите даже те сънуват. Мъжете ти завиждат, но те уважават, щото може да си строг, обаче си справедлив!
И тук изневиделица изниква Тодор Колев :grin::grin:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа:
vyara написа: :lol: Чакай да видя.... ммммда, надолу си като Пейо пощальона, строен, обаче без колелото. Панталони с остър ръб и лъснати черни обувки. Като ходиш и поскърцват. Бе готин си. Всички лели от пощата тайно мечтаят за тебе, а по-младите даже те сънуват. Мъжете ти завиждат, но те уважават, щото може да си строг, обаче си справедлив!
И тук изневиделица изниква Тодор Колев :grin::grin:
Бе ти недей се бърка у чужди фантазии. Тодор Колев пък окъде накъде! Ама ха! :mad:
Изображение
esti

Мнение от esti »

vyara написа:
Green Light написа: Ми надолу как съм?
:rotfl24:
:kiss:
:lol: Чакай да видя.... ммммда, надолу си като Пейо пощальона, строен, обаче без колелото. Панталони с остър ръб и лъснати черни обувки. Като ходиш и поскърцват. Бе готин си. Всички лели от пощата тайно мечтаят за тебе, а по-младите даже те сънуват. Мъжете ти завиждат, но те уважават, щото може да си строг, обаче си справедлив!
И само между другото да кажа - правилниците са поднормативни актове и не могат да противоречат на закона.:-)
ъъъъ, събудих ли те? :lol:
Кви панталони с ръб, кви лъснати обувки, кви дрехи въобще....Верче ти си извратена ма! Това ли са ти фантазиите?!
Егати....Ми не можеш ли като нормалните хора да фантазираш - Грийн с черни и лъскави - но прашки, не обувки. С камшик от сезал (дето нали връзват колетите) и разбира се с шипове на нашийника.
Ама че си и ти.....
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

esti написа:[Кви панталони с ръб, кви лъснати обувки, кви дрехи въобще....Верче ти си извратена ма! Това ли са ти фантазиите?!
Егати....Ми не можеш ли като нормалните хора да фантазираш - Грийн с черни и лъскави - но прашки, не обувки. С камшик от сезал (дето нали връзват колетите) и разбира се с шипове на нашийника.
Ама че си и ти.....
Малииии това ли беше човека с благопристойния имидж:eek:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

esti написа: Кви панталони с ръб, кви лъснати обувки, кви дрехи въобще....Верче ти си извратена ма! Това ли са ти фантазиите?!
Ама че си и ти.....
Ами онуй за лелите, ма. Аз деликатно фантазирам, с мярка и финес. :-):blum:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:
УАУ!

Само да спомена, че имаше милиционери в залата на турнира по снукър в Китай. Същите фуражки като едно време. :blink: :shocked: :blink: И факта, за който баща ми (дървен философ нумеро преди мене) ме осведоми, че там за да си в офицерския състав избират 1 от 150 000. :shocked: :blink: :shocked:

А да, и много ме е яд, че никой не оцени жестокият ми виц за снукъра и секса. Обиден съм. Върло.
И къде е той? :huhthink:
Panta rhei...
Публикувай отговор