Много поздрави на вси4ки
Много поздрави на вси4ки
тези които не са ме забравили.Поименно няма да съоб6тавам тези които са ми близки на сърцето, но пожелавам красива пролет на вси4ки , много положителни емоции и незабравими моменти . ПРИЯТНО СЪБИРАНЕ. ИЗПИИТЕ ЕДНО ПИТИЕ И ЗАРАДИ МЕН.
Нищо лично, само изказах мнение!
Re: Много поздрави на вси4ки
графинята написа: ИЗПИИТЕ ЕДНО ПИТИЕ И ЗАРАДИ МЕН.
Привет!!!
(това от Апенините или от Балканите го рече?)
Кво шъ пиим вместо теб?
- Dark Angel
Здравей, Графиньо!
Как е папата?:lol:
Как е папата?:lol:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Здрасти:-)графинята написа:тези които не са ме забравили.Поименно няма да съоб6тавам тези които са ми близки на сърцето, но пожелавам красива пролет на вси4ки , много положителни емоции и незабравими моменти . ПРИЯТНО СЪБИРАНЕ. ИЗПИИТЕ ЕДНО ПИТИЕ И ЗАРАДИ МЕН.
Чакаме те да се върнеш:-)
Весели празници! Здраве и късмет!:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- snowprincess
Благодаря добре съм.
:-):-) Нямам много свободно време , но когато успея да се организирам 6е наминавам отвреме на време.
:winkw::winkw: На Апенините съм и скоро няма да се върна със сигурност, понеже договора ми е до октомври месец. Ваканцията през август 6е е само за 10 дни и мисля да я караме с фемили или тука или в съседна страна на Италия, но има време о6е не ми се мисли.
Папата не съм го видяла ама казват 4е е добре .
:rotfl24::rotfl24:
Радвам се 4е и вие не сте ме забравили , а като се видим (кой знае кога?) 6е наваксаме.
Ciao per tutti и много много незабравими емоции.
Много ми е драго. Късмет на вси4ки и едно мартини за настроение.
Папата не съм го видяла ама казват 4е е добре .
Радвам се 4е и вие не сте ме забравили , а като се видим (кой знае кога?) 6е наваксаме.
Ciao per tutti и много много незабравими емоции.
Много ми е драго. Късмет на вси4ки и едно мартини за настроение.
Нищо лично, само изказах мнение!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Привет, Графиньо! Радвам се, че си се сетила! Как си? 
Тук, в България, пролетта е прекрасна. Пътувахме тези дни. Дърветата са нацъфтели, поля широки и зелени... Невероятна красота!
А съпругът ми, който за първи път пътува из България, каза "Прилича на Италия!"
:lol::lol: Не знам какво имаше предвид, защото никога не съм била в страната-ботуш, но вярвам, че е хубаво там.
Желая ти много щастие!
Тук, в България, пролетта е прекрасна. Пътувахме тези дни. Дърветата са нацъфтели, поля широки и зелени... Невероятна красота!
А съпругът ми, който за първи път пътува из България, каза "Прилича на Италия!"
Желая ти много щастие!