Моля края на писането да започне СЕГА!
Хм...тъкмо ще видя как започва един край.
Ако искаш да ти пускам СМС-и с инфо кво се случва тук:rotfl24:esti написа:Обявявам официалното временно закриване на клуба, защото трябва да излизам, а след това не искам да зомбясвам в четене на безкрайни теми.
съмсътата да са по 1.204avdar4e написа:Ако искаш да ти пускам СМС-и с инфо кво се случва тук:rotfl24:esti написа:Обявявам официалното временно закриване на клуба, защото трябва да излизам, а след това не искам да зомбясвам в четене на безкрайни теми.
Давай, врато! Това ни е шанса да напраиме дъртите кинти от пустия му форум! Меткай се!caliostro написа:съмсътата да са по 1.20
Въх, рече и отсече!esti написа:Обявявам официалното временно закриване на клуба, защото трябва да излизам, а след това не искам да зомбясвам в четене на безкрайни теми.
Ама вие верно взехте, че я послушахтее. Мнемо и ти ли излезе?:crying:Мнемозина написа: Въх, рече и отсече!
Че и всички са те послушали!
Само аз тука да се цепя от колектива.
Не, тук съм още, но чакам гости (у дома, не в клубаbibilyana написа:Ама вие верно взехте, че я послушахтее. Мнемо и ти ли излезе?:crying:Мнемозина написа: Въх, рече и отсече!
Че и всички са те послушали!
Само аз тука да се цепя от колектива.
няма край, сега е мойто времеesti написа:Обявявам официалното временно закриване на клуба, защото трябва да излизам, а след това не искам да зомбясвам в четене на безкрайни теми.

Благодаря Ви, благородна дамо!esti написа:Браво, сладките ми, милички, послушни 3о4овчета!:lol:
Отменям закриването!
Върнах се, ади пишете.
АМИН !!!сър Айвънхоу написа:Благодаря Ви, благородна дамо!esti написа:Браво, сладките ми, милички, послушни 3о4овчета!:lol:
Отменям закриването!
Върнах се, ади пишете.
Толкова Сте великодушна и разрешихте на нас, бедните Ваши поклоници, да пишем тук за възхвала на Вашето име и слава!
Йеееее....сър Айвънхоу написа:Благодаря Ви, благородна дамо!esti написа:Браво, сладките ми, милички, послушни 3о4овчета!:lol:
Отменям закриването!
Върнах се, ади пишете.
Толкова Сте великодушна и разрешихте на нас, бедните Ваши поклоници, да пишем тук за възхвала на Вашето име и слава!
Олелеее!esti написа:Йеееее....сър Айвънхоу написа:Благодаря Ви, благородна дамо!esti написа:Браво, сладките ми, милички, послушни 3о4овчета!:lol:
Отменям закриването!
Върнах се, ади пишете.
:lol::lol:
Позволявам Ви Сър, да докоснете крайчето на роклята ми.
Аре ся налей да цапнем по една бира!сър Айвънхоу написа:
Олелеее!Такова щастие неземно се изля над недостойната ми глава!
Слава тебе Принцесо на 3о4очковчетата!!!
![]()
![]()
![]()
Ето и о, чудо:слънцето изгря посред нощите!
А, наздраве!esti написа: Аре ся налей да цапнем по една бира!
Аз не пия, но с удоволствие казвам Наздраве!сър Айвънхоу написа:А, наздраве!esti написа: Аре ся налей да цапнем по една бира!
(старопрамен и старобръно има само)
Аз не пия, но с удоволствие казвам Наздраве!esti написа:А, наздраве!(старопрамен и старобръно има само)