Дубрютро :)
Re: Дубрютро :)
много добре.
защото чак на сутринта открих, че жабата на сина ми е избягала:shocked:
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз се радвам да ви "мерна". Сега чета назад в темите, щот много съм упущила, а и не всичко ще наваксам.vyara написа:Оооо, Фриски, радвам се да те видя.
За малко съм само. Фъргам от време на време по идно ученци:lol:, ама инкогнито и за по не повече от 5-10 минутки:(... Минах само да кажа "дзак" и да сменя дрехите, което всъщност ще стане по-късно днес, като ида на бач, че там са ми екипчетата
И сега така:-)
До скоро

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да ти пратя Саймън. Открива ги за нула време. Всичко що диша и мърдаbead_ написа:много добре.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
по-добре и повече от предната вечер, щото нямаше продължения и дузпи ...vyara написа:Как спахте нощеска?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Което ми напомня случая, когато хамстерът бе избягал и се появи 40-50 часа по-късно през нощта много ядосан явно от глад, защото скърцаше със зъби докато не станахме и почти без бой се предаде да бъде хванат, набутан в клетката и ... нахраненbead_ написа:много добре.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ооо, ще ти бъда признателна до гроб.frisky lioness написа: Онзи ден едвам успях да спася един прекрасен и огромен майски бръмбар
цяла сутрин играхме по сценария ЖИВА ИЛИ МЪРТВА. и не можахме да я открием. кой знае къде се е свряла!!!
just perfect
bead_ написа:жабата на сина ми е избягала:shocked:
Ако е избягала някъде навън, може би е по-добре за жабата...
най-добре ще е за всички! но няма как да стане - единственият отворен прозорец е с мрежа.vyara написа:bead_ написа:жабата на сина ми е избягала:shocked:
Ако е избягала някъде навън, може би е по-добре за жабата...
някъде из къщи е. адамс фемили. поне си имам сериозно основание да отклонявам молбите за паяци и гущери-домашни любимци.
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
По-добре не, защото може да се окаже по-бърз от вас, което никак няма да е добре за жабата:(. Ако е още в къщата гледайте да стъпвате внимателно, а хубавото от тази случка е, че ако имате хлебарки, вече със сигурност можете да ги смятате за ...изядени. Гаранция:-)bead_ написа:ооо, ще ти бъда признателна до гроб.frisky lioness написа: Онзи ден едвам успях да спася един прекрасен и огромен майски бръмбар
цяла сутрин играхме по сценария ЖИВА ИЛИ МЪРТВА. и не можахме да я открием. кой знае къде се е свряла!!!

Това е проблема с миниатюрните домашни любимци - могат да се сврат навсякъде. Успешно намиране желаяbead_ написа:ооо, ще ти бъда признателна до гроб.frisky lioness написа: Онзи ден едвам успях да спася един прекрасен и огромен майски бръмбар
bead_ написа:много добре.
би по точки за домашен любимец
може нещо от пълнолунието ...
- snowprincess
ко прайш, бе, не изчезвай така за дълго време, изпопретисних сеfrisky lioness написа:И аз се радвам да ви "мерна". Сега чета назад в темите, щот много съм упущила, а и не всичко ще наваксам.vyara написа:Оооо, Фриски, радвам се да те видя.
За малко съм само. Фъргам от време на време по идно ученци:lol:, ама инкогнито и за по не повече от 5-10 минутки:(... Минах само да кажа "дзак" и да сменя дрехите, което всъщност ще стане по-късно днес, като ида на бач, че там са ми екипчетата
И сега така:-)
До скоро

Да да Картър и Селби играха до нощите 13 на 12 за Селби. Страхотен снукър. А най ми е кеф че моят фаворит Хигинс опердаши РониELBI написа:по-добре и повече от предната вечер, щото нямаше продължения и дузпи ...vyara написа:Как спахте нощеска?
- snowprincess
Да си говорим бе.snowprincess написа:искаш да си разказваме сънищата лиvyara написа:Как спахте нощеска?
Аз снощи до късно гледах "Crash". Дарки ми го препоръча. Много добър!
по-скоро БЕЗсъницитеsnowprincess написа: искаш да си разказваме сънищата ли
just perfect
- Green Light
Идеално до 4и10. Тогава ми се обадиха, че буса, който трябваше да се товари не е дошъл, та се разсъних. Навъртях разни телефони, получих много поздрави, но до 5 намерих бус. После в 5и15 ми се обади успалия се шофьор и аз му казах колко се радвам да го чуя и така деня си почна в шеги и усмивки. Сега бачкам ли спя ли не е много ясно, но съм тук, чукам по клавишите, пращам мейли и говоря по телефона. После ще ми разказват какво. Благодаря, че попита!
а при мен
вашето утро започна с порой...
ама пороище..светкавиците правеха ден.
страхотно беше...
красиво и страшно...
не се виждаше през стъклото на колата,макар и на най бързо и силно пуснати чистачки...
и с ниска скорост...
а като падат светкавици...и една след друга и от двете ти страни...
като змии...
а има едни дето са хоризантални....
опасват небето и после падат някъде надолу към земята...
страшно.
и питам мъж ми:"кво да правя ,ако падне някоя до мен?"
"продължаваш да караш"-казва той
ми да!
мъже!
а ..добро утро..сега вече е утро...
ама пороище..светкавиците правеха ден.
страхотно беше...
красиво и страшно...
не се виждаше през стъклото на колата,макар и на най бързо и силно пуснати чистачки...
и с ниска скорост...
а като падат светкавици...и една след друга и от двете ти страни...
като змии...
а има едни дето са хоризантални....
опасват небето и после падат някъде надолу към земята...
страшно.
и питам мъж ми:"кво да правя ,ако падне някоя до мен?"
ми да!
мъже!
а ..добро утро..сега вече е утро...
Re: а при мен
оптимист!:lol:doktorka написа:в
ми да!
мъже!
just perfect
Re: а при мен
нали?bead_ написа:оптимист!:lol:doktorka написа:в
ми да!
мъже!
И аз прихнах да се смея....
Как да те е страх после?
нищо особено. обединихме се около идеята, че е по-гот да се говори за катерици, нежели за жаби. ти като притежателка на две такива си едни гърди напред.Мнемозина написа:И квоооо?vyara написа:Чак сега се сетих за Мнемо с нейните катерици.
ще ме извиниш, ако съм объркала бройката на гърдите или на катеричките. аз по-разбирам от жаби.
just perfect
- Green Light
Извинявайте Бийд щом трябва, но обърквате мене да знаете. Чувствам се отвратително, аз ли единствен не съм ъъ наясно с катериците на Мнемо?bead_ написа:нищо особено. обединихме се около идеята, че е по-гот да се говори за катерици, нежели за жаби. ти като притежателка на две такива си едни гърди напред.Мнемозина написа:И квоооо?vyara написа:Чак сега се сетих за Мнемо с нейните катерици.
ще ме извиниш, ако съм объркала бройката на гърдите или на катеричките. аз по-разбирам от жаби.
И аз не съм наясно!!! Т.е. - не си сам!!!Green Light написа: Извинявайте Бийд щом трябва, но обърквате мене да знаете. Чувствам се отвратително, аз ли единствен не съм ъъ наясно с катериците на Мнемо?
Може да е жабата...bead_ написа:айде да се фанеме на бас кой се чувства по-отвратително!Green Light написа:
Извинявайте Бийд щом трябва, но обърквате мене да знаете. Чувствам се отвратително, аз ли единствен не съм ъъ наясно с катериците на Мнемо?