Дн-лайн платформи?
Дн-лайн платформи?
Някой да знае нещо такова - за обработк на дукименти (най-вече текстови) на он-лайн базиран принцип?
Датата не ми върши работа - не ща всеки път да свалям документа и да го обработвам, пък после отново да го качвам...
предварително благодаря.
Датата не ми върши работа - не ща всеки път да свалям документа и да го обработвам, пък после отново да го качвам...
предварително благодаря.
Ето това изкочи набързо
Ако не четеш инглиш кажи да преведа...
И не съм го погледнал още линка, та може и да се повтарям, но знам, че Гугъл предлагат онлайн Върд и Ексел подобия... Та провери и там...
И питай още ако тези не вършат работа
Ако не четеш инглиш кажи да преведа...
И не съм го погледнал още линка, та може и да се повтарям, но знам, че Гугъл предлагат онлайн Върд и Ексел подобия... Та провери и там...
И питай още ако тези не вършат работа
Ето това има и интеграция с МС Върд - пишеш нещо офлайн и като го сейвнеш то синхронизира с онлайн версията...
Аре, дерзай
Аре, дерзай
Аз съм си доволна от мойто браузърче.Remmivs написа:Турни си. Ще се родиш! А и докс на гуглето къртят.pocti_bezobidna написа:Благодарско!
Направих си регистрация в zoho, ама ще прегледам и другите предложения на Гасподе, че туй ми се вижда бавничко.
Гугъла ми препоръча да си туря Мозила, инак не иска да работи с мен
Не знам защо Гугълци не го поддържат.
13 меги ехел? Кво има там бе?bibilyana написа:Пробвах се аз със чичко Гугъл - тъй и тъй си имах регистрация там - амаа не ще да приема файлове по-големи от 500К, а пък екселския файл дет искам да ъплоудна е към 13 мегабайта - работния ми.
Само M$ могат да направят от 1 страница текст 800К файл.
ми не знам, може и тъй да е, сигур си прав, ама и на мен не ми е ясно как тъй е станало толкоз тлъсто мойто файлче....Remmivs написа:13 меги ехел? Кво има там бе?bibilyana написа:Пробвах се аз със чичко Гугъл - тъй и тъй си имах регистрация там - амаа не ще да приема файлове по-големи от 500К, а пък екселския файл дет искам да ъплоудна е към 13 мегабайта - работния ми.В 13 меги можеш да събереш близо 9000 стандартни страници текст. При това пълни 80х20.
Само M$ могат да направят от 1 страница текст 800К файл.
имам вътре списък с клиентите и съответно разни глупости за тях.
сметчици и картинки- вероятно заради картинките. Тез неща се разпростират на около 30 шийта и тъй се е получило, всяка къщичка, нов шийт и тъй докат се усетиш и то станало с наднормено тегло файлче.