Какъв искам да стана като пораста

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Какъв искам да стана като пораста

Мнение от Remmivs »

Изображение
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Какъв искам да стана като пораста

Мнение от bead_ »

освен тва си държат говорящи жаби по джобовете!
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

И тва, моля ти, се го пуска сисадмин и BOFH...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Хайде да се хванем на бас, че това не го е писал не първокласник, ами програмист даже :blum:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа:Хайде да се хванем на бас, че това не го е писал не първокласник, ами програмист даже :blum:
И аз това си помислих...
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

интелигентно за тази възраст (не вярвам)

аз искам да стана първокласник :lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Аз също не вярвам, че е на първолак.

Но не това беше идеята ми, за да го пусна. :grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Zmeu написа:интелигентно за тази възраст (не вярвам)

аз искам да стана първокласник :lol:
Ти поне си признаваш... щот толкова много са се заклещили точно преди този преход...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Това дето всички момичета харесвали програмистите ми се стори малко странно имайки предвид обществения образ на програмиста - кльощав, пъпчив, с големи очила и ходи прегърбен и носа му заврян в клавиатурата и много стеснителен , ако въобще успееш да проведеш някакъв смислен разговор с него може да усетиш,че има много свежо чувство за хумор - това поне е моята асоциация на думата програмист де....некъв митичен герой такъв :lol:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

bibilyana написа:Това дето всички момичета харесвали програмистите ми се стори малко странно имайки предвид обществения образ на програмиста - кльощав, пъпчив, с големи очила и ходи прегърбен и носа му заврян в клавиатурата и много стеснителен , ако въобще успееш да проведеш някакъв смислен разговор с него може да усетиш,че има много свежо чувство за хумор - това поне е моята асоциация на думата програмист де....некъв митичен герой такъв :lol:
Мда... да ти кажа, много си права в представите си! Нали се гледам всеки ден в огледалото :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

асоциация на думата програмист де....некъв митичен герой такъв :lol:[/quote]
Мда... да ти кажа, много си права в представите си! Нали се гледам всеки ден в огледалото :lol:[/quote]

:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

bibilyana написа:Това дето всички момичета харесвали програмистите ми се стори малко странно имайки предвид обществения образ на програмиста - кльощав, пъпчив, с големи очила и ходи прегърбен и носа му заврян в клавиатурата и много стеснителен , ако въобще успееш да проведеш някакъв смислен разговор с него може да усетиш,че има много свежо чувство за хумор - това поне е моята асоциация на думата програмист де....некъв митичен герой такъв :lol:
Ъъъъ извинявай за въпроса ама ти някога виждала ли си програмист или го мислиш за Йети?
Я кажи каква ти е асоциацията със системен администратор, че ми трябва образ за един разказ... :gigi:
maggot написа:Мда... да ти кажа, много си права в представите си! Нали се гледам всеки ден в огледалото :lol:
:pray:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Житената Питка написа:
bibilyana написа:..некъв митичен герой такъв :lol:
Ъъъъ извинявай за въпроса ама ти някога виждала ли си програмист или го мислиш за Йети?
Я кажи каква ти е асоциацията със системен администратор, че ми трябва образ за един разказ... :gigi:
maggot написа:Мда... да ти кажа, много си права в представите си! Нали се гледам всеки ден в огледалото :lol:
:pray:
мии да, даже приятели имам такива....просто съм забелязала някаква тенденция - естествено, че описанието е леко преувеличено, но то е с художествена цел

относно сисадмина нищо няма да ти кажа - поне не тука, щото и за тях си имам някаква представа ама.....таковата, нали разбираш,че съм омъжена за един такъв.....:shy: :oopss:
jazz

Мнение от jazz »

като бях малък исках да карам камион

ама не какъв да е, а боклуджийски :lol:

мнооооге ме кефеха - такива едни уранджуви и джът, пуфф, прасссс
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Zmeu написа:като бях малък исках да карам камион

Големият син, като беше малък, само за това говореше. Сутрин, като затръгваме за детска, се спираше и гледаше в захлас боклукчийския камион... След няколко месеца го познаваха всички работници, качваха го (уфффф), но му бяха пожелали да кара автобус, пълен с манекенки :grin:

Мечтите не се променят много, Змей :-)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Zmeu написа:като бях малък исках да карам камион

Май всички сме минавали през тези желания. Да не забравим и възхитата ни от военни и т.н. ..
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
АВе
Обратна връзка:

Баба пита внуче

Мнение от АВе »

какъв иска да стане като порасне.
- Ами, татко!
- Защо татко?
- Много е хубаво да си татко. Прибираш се вкъщи, сядаш пред компютъра и си играеш, играеш...
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Публикувай отговор