Какъв искам да стана като пораста
- Green Light
Това дето всички момичета харесвали програмистите ми се стори малко странно имайки предвид обществения образ на програмиста - кльощав, пъпчив, с големи очила и ходи прегърбен и носа му заврян в клавиатурата и много стеснителен , ако въобще успееш да проведеш някакъв смислен разговор с него може да усетиш,че има много свежо чувство за хумор - това поне е моята асоциация на думата програмист де....некъв митичен герой такъв 
Мда... да ти кажа, много си права в представите си! Нали се гледам всеки ден в огледалотоbibilyana написа:Това дето всички момичета харесвали програмистите ми се стори малко странно имайки предвид обществения образ на програмиста - кльощав, пъпчив, с големи очила и ходи прегърбен и носа му заврян в клавиатурата и много стеснителен , ако въобще успееш да проведеш някакъв смислен разговор с него може да усетиш,че има много свежо чувство за хумор - това поне е моята асоциация на думата програмист де....некъв митичен герой такъв
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Житената Питка
- BOFH
Ъъъъ извинявай за въпроса ама ти някога виждала ли си програмист или го мислиш за Йети?bibilyana написа:Това дето всички момичета харесвали програмистите ми се стори малко странно имайки предвид обществения образ на програмиста - кльощав, пъпчив, с големи очила и ходи прегърбен и носа му заврян в клавиатурата и много стеснителен , ако въобще успееш да проведеш някакъв смислен разговор с него може да усетиш,че има много свежо чувство за хумор - това поне е моята асоциация на думата програмист де....некъв митичен герой такъв
Я кажи каква ти е асоциацията със системен администратор, че ми трябва образ за един разказ...
maggot написа:Мда... да ти кажа, много си права в представите си! Нали се гледам всеки ден в огледалото
мии да, даже приятели имам такива....просто съм забелязала някаква тенденция - естествено, че описанието е леко преувеличено, но то е с художествена целЖитената Питка написа:Ъъъъ извинявай за въпроса ама ти някога виждала ли си програмист или го мислиш за Йети?bibilyana написа:..некъв митичен герой такъв
Я кажи каква ти е асоциацията със системен администратор, че ми трябва образ за един разказ...
maggot написа:Мда... да ти кажа, много си права в представите си! Нали се гледам всеки ден в огледалото
относно сисадмина нищо няма да ти кажа - поне не тука, щото и за тях си имам някаква представа ама.....таковата, нали разбираш,че съм омъжена за един такъв.....
Големият син, като беше малък, само за това говореше. Сутрин, като затръгваме за детска, се спираше и гледаше в захлас боклукчийския камион... След няколко месеца го познаваха всички работници, качваха го (уфффф), но му бяха пожелали да кара автобус, пълен с манекенкиZmeu написа:като бях малък исках да карам камион
ама не какъв да е, а боклуджийски
мнооооге ме кефеха - такива едни уранджуви и джът, пуфф, прасссс
Мечтите не се променят много, Змей
Май всички сме минавали през тези желания. Да не забравим и възхитата ни от военни и т.н. ..Zmeu написа:като бях малък исках да карам камион
ама не какъв да е, а боклуджийски
мнооооге ме кефеха - такива едни уранджуви и джът, пуфф, прасссс
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Баба пита внуче
какъв иска да стане като порасне.
- Ами, татко!
- Защо татко?
- Много е хубаво да си татко. Прибираш се вкъщи, сядаш пред компютъра и си играеш, играеш...
- Ами, татко!
- Защо татко?
- Много е хубаво да си татко. Прибираш се вкъщи, сядаш пред компютъра и си играеш, играеш...
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.