(краднах идеята
ПП Ако първо ви хрумне име за другарчето ви, може него да споделите - не другарчето, името
Това ми звучи напълно естествено. Щом е камила и в пустиня. Виж ако беше друго джувотно без компас...Звеневия написа: Мойто?
"Камилабезокмпасвпустиня"
vyara написа:- Шамане, ти как измисляш имена на индианчетата?
- Ами като чуя бебе да проплаче, каквото ми се мерне първо пред очите, така го кръщавам. Вчера кръстих Брезов листец, оня ден Пикиращ ястреб. Ти защо питаш бе, Две кучета се онождат?
Да. Винаги така става накрая...Semiramis написа:vyara написа:- Шамане, ти как измисляш имена на индианчетата?
- Ами като чуя бебе да проплаче, каквото ми се мерне първо пред очите, така го кръщавам. Вчера кръстих Брезов листец, оня ден Пикиращ ястреб. Ти защо питаш бе, Две кучета се онождат?
темата пак се изврати
http://fun.dir.bg/toon.php?id=1027
Ще ти се. Твоето е "Димящо Лайно"Звеневия написа:Мойто?
Не беее, това ставаше на едни церемонии при навършване на някаква зрелост, ама каква беше...Звеневия написа:Мульто логично! Имаш девет месеца да се намислиш и да си го измислиш вътре, но тъкмо се напнеш да го изревеш и някой те шляпва, трогателно заявява, че си у ред и ... ФРАААС - ти лепва нещо, което няма нищо общо с теб!Мнемозина написа:Индианските имена не ги ли измислят околните?
Ми аз съм ентелегентно малцинство. Без езика нема интегриране. Без интегриране - зле палтена работа и т.н. и т.н. Еееех, живот!!!!Звеневия написа:Альоууу, индианцитЬе, дан мислиш, че са знаели англицки, преди да ги заселят ирландските затворници на обетована земя, а!???pocti_bezobidna написа:Шушу-мушу дистрой хаус, ааа!Звеневия написа:vyara написа:Хади, давай!
Да не си обявила конурс за нов плакат на Алла Пугачова, МЪ???vyara написа:Не, не, много скучно това име. Пък и тез "абзаци"... Нещо по-некнижовно трябва.....Звеневия написа:![]()
![]()
![]()
"НЕМОЖЕЩАдаЧАКАповечОТтриАБЗАЦА"!
Моля ти се, не ми измисляй име, плийййййз....Житената Питка написа:Ще ти се. Твоето е "Димящо Лайно"Звеневия написа:Мойто?
Жонглиращия с цифри... май това най-много ми подхожда...vyara написа:Какво би било вашето?
Житената Питка написа:Ще ти се. Твоето е "Димящо Лайно"Звеневия написа:Мойто?
Добре, "Космати Крака", няма.vyara написа:Моля ти се, не ми измисляй име, плийййййз....
Що пък с цифри? Толкова рядко говоря с цифри...сър Айвънхоу написа: Жонглиращия с цифри... май това най-много ми подхожда...
Добре, Самосексмиевглавата, добре...Житената Питка написа:Добре, "Космати Крака", няма.vyara написа:Моля ти се, не ми измисляй име, плийййййз....
Ти май най-много ти подхожда името: НедочитащатаРицари...vyara написа:Що пък с цифри? Толкова рядко говоря с цифри...сър Айвънхоу написа: Жонглиращия с цифри... май това най-много ми подхожда...
Ако говориш на мен, името ми е "Ушна Кал".vyara написа:Добре, Самосексмиевглавата, добре...