Изданието отбелязва, че в Солун е задържан мъж, продавал билети на цена от 3 500 евро всеки.
направи ми впечателение цената на билетчето колко е
баси и далаверата тия връткат
caliostro написа:... Ценните хартийки се продават...
Нямаш пари за билет ли?caliostro написа:Атина. Билети за финала на Шампионската лига в Атина се продават на цени от 2 500 евро, пише гръцкият вестник “Катимерини” . Утре един срещу друг излизат отборите на Милан и Ливърпул. Билети за мача на реални цени от 80, 140 и 200 евро се продават по Интернет срещу 2 000, 2 200 и 2 500 евро. Ценните хартийки се продават в известен в Гърция спортен сайт. За да получат билетите, купувачите трябва да платят още 300 евро за разходи по обслужването. След подадена жалба отделът за електронни престъпления е провел разследване по случая.
Изданието отбелязва, че в Солун е задържан мъж, продавал билети на цена от 3 500 евро всеки.
направи ми впечателение цената на билетчето колко е![]()
Що бе, 200 евро е нормално - колкото е входът в нашия клуб...caliostro написа: направи ми впечателение цената на билетчето колко е![]()
неpocti_bezobidna написа:Нямаш пари за билет ли?caliostro написа:Атина. Билети за финала на Шампионската лига в Атина се продават на цени от 2 500 евро, пише гръцкият вестник “Катимерини” . Утре един срещу друг излизат отборите на Милан и Ливърпул. Билети за мача на реални цени от 80, 140 и 200 евро се продават по Интернет срещу 2 000, 2 200 и 2 500 евро. Ценните хартийки се продават в известен в Гърция спортен сайт. За да получат билетите, купувачите трябва да платят още 300 евро за разходи по обслужването. След подадена жалба отделът за електронни престъпления е провел разследване по случая.
Не разбирам. Какво като е 200 (3 000 на черно) билета? Нали е някакъв градне финал.caliostro написа:неpocti_bezobidna написа:Нямаш пари за билет ли?caliostro написа:Атина. Билети за финала на Шампионската лига в Атина се продават на цени от 2 500 евро, пише гръцкият вестник “Катимерини” . Утре един срещу друг излизат отборите на Милан и Ливърпул. Билети за мача на реални цени от 80, 140 и 200 евро се продават по Интернет срещу 2 000, 2 200 и 2 500 евро. Ценните хартийки се продават в известен в Гърция спортен сайт. За да получат билетите, купувачите трябва да платят още 300 евро за разходи по обслужването. След подадена жалба отделът за електронни престъпления е провел разследване по случая.
гледам че е 200 евро билета
цената е класическа! далаверата - балкански пиниз!caliostro написа: