Тия, трите кофи, с ведрите цветове, храните ли ги разделно?
Правите ли "метрампаж"?
Правите ли "метрампаж"?
НЕ бе, сириозно!???
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Правите ли "метрампаж"?
Аз се опитвам, ама другото народонаселение ми пречиЗвеневия написа:НЕ бе, сириозно!???

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ми и яз правя. И мъжа ми и той.Звеневия написа:НЕ бе, сириозно!???
Кви кофи, кви цветове, кви пет лева......
За боклук, предполагам ...vyara написа: Кви кофи, кви цветове, кви пет лева......
ЕЙ, палавнице!vyara написа:Ми и яз правя. И мъжа ми и той.Звеневия написа:НЕ бе, сириозно!???
Кви кофи, кви цветове, кви пет лева......
Само бубулечки са ти в главата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Анджък. При нас са сигнално жлъти4avdar4e написа:За боклук, предполагам ...vyara написа: Кви кофи, кви цветове, кви пет лева......

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ми ний тук си нямаме, та затва...4avdar4e написа:За боклук, предполагам ...vyara написа: Кви кофи, кви цветове, кви пет лева......
Абе! Верно ли, че после ги изпразвали на едно място? Само ви тренират ли, кво...
А, етезатва идеше реч!!!frisky lioness написа:Който и от двата капака да вдигнеш попадаш в един общ контейнер:blink::shocked:
Колко пари потрошиха, колко реклама се пуска - и накрая "севгъз"!
Правим се на кучето на Павловvyara написа: Ми ний тук си нямаме, та затва...Не ми е дошло до главата още.
Абе! Верно ли, че после ги изпразвали на едно място? Само ви тренират ли, кво...
Естествено, че ги влачат на едно място, ама някой светъл ден като построят завод, завод на живота, тъй де, на отпадъците от него, еееех, тогава....
Да! Сега - "метрампаж"vyara написа:Само ви тренират ли, кво...
Скоро и "протуберанс"!
Да живеят противозачатъчните!
Кога се празнуваше деня на бог Онан?
Сетих се за онова едноименно интервю по телевизията.Звеневия написа: ЕЙ, палавнице!
Само бубулечки са ти в главата!
Много се смях тогава. Особено на отговори като моя.
ПП Пък и на теб не винаги ти разбирам.
Абе, с Н се пише, нали ти казах!!! метр-ан-пажЗвеневия написа: Да! Сега - "метрампаж"
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да, но така предполагам, че на ромите:winkw: на бунището ще им е по-лесно да отделят сеното от плявата. После отнасят вторичните суровини на определените за тази цел места и....готово. Ето ти разделяне на боклука в действие, па накр и частично. Пък се и повишава жизнения им стандарт:-)Звеневия написа:А, етезатва идеше реч!!!frisky lioness написа:Който и от двата капака да вдигнеш попадаш в един общ контейнер:blink::shocked:
Колко пари потрошиха, колко реклама се пуска - и накрая "севгъз"!

Аз не ползвам, мъжа ми каза ша прайм трето.Звеневия написа: Да живеят противозачатъчните!![]()
Кога се празнуваше деня на бог Онан?![]()
![]()
![]()
Ма ката бе, питай Питката.
Ахаааа, слагам го на страницата...4avdar4e написа:Абе, с Н се пише, нали ти казах!!! метр-ан-пажЗвеневия написа: Да! Сега - "метрампаж"
НА баба ти фърчилото! Драга ми како!4avdar4e написа:Абе, с Н се пише, нали ти казах!!! метр-ан-пажЗвеневия написа: Да! Сега - "метрампаж"
Ако съм искАл да го напиша правилно, нямаше да ми се върже приказката с Верче! Капиш?
Пък оригиналОт на КУ- КУ е с правописна грешка! ТОЖЕ!
Аха, а на оная от Хамбург вече 16-то е обещал!vyara написа:..мъжа ми каза ша прайм трето.
Бееее, чи си гад, начи.Звеневия написа:Аха, а на оная от Хамбург вече 16-то е обещал!vyara написа:..мъжа ми каза ша прайм трето.![]()
![]()
Той в мислите си може много работи да обещава. Както и аз впрочем.
НАЛИ?vyara написа:Бееее, чи си гад, начи.
Аку ми съ збиждаш, няма та цаливам пу лявуту ушенци и пу дяснуту ушенци!
Аааа, няма страшно.Звеневия написа:НАЛИ?vyara написа:Бееее, чи си гад, начи.
Аку ми съ збиждаш, няма та цаливам пу лявуту ушенци и пу дяснуту ушенци!
Ама за теб са притиснявам. Чавето има точилка, така съм чувала...
- snowprincess
тук още нямаЗвеневия написа:НЕ бе, сириозно!???
хубу че си написал кво значи тая дума, щото трябваше да ми обясняваш като на любознателна блондинка за ко иде реч:lol:

А ние - три каски! Една жълта строителна (Муца) Една фалосипедна (Фуца) и една за тате, га мама фане тачилькята!vyara написа: Чавето има точилка, така съм чувала...
Май штрябва да купуваме още една!
И вий ли трето?Звеневия написа: А ние - три каски! Една жълта строителна (Муца) Една фалосипедна (Фуца) и една за тате, га мама фане тачилькята!![]()
Май штрябва да купуваме още една!
Опитвам се поне стъклените отпадъци да отделям, най-малкото да улеснявам хората от малцинствените групи при разделното събиране на отпадъците - нали обикновено "преглеждат" на първо четене боклуците. 
La donna e mobile
vyara написа:И вий ли трето?:blum:
- Житената Питка
- BOFH
Докато не ми кажеш колко сукузумстатсума правиш сутрин, няма да ти отговоря.Звеневия написа:НЕ бе, сириозно!???
Нтц, близнаци - момченца.vyara написа:И вий ли трето?:blum:
136, 5 (5)Житената Питка написа: Докато не ми кажеш колко сукузумстатсума правиш сутрин, няма да ти отговоря.
Лъже!Житената Питка написа:Нтц, близнаци - момченца.vyara написа:И вий ли трето?:blum:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ще ви трябват още 2 каскиЗвеневия написа: Ами ако не лъже???

Да ти кажа честно, мъжа ми иска третия път да са момче и момиче близнаци. Сигур да не се мъча много с четвърто ражданеЖитената Питка написа:Нтц, близнаци - момченца.vyara написа:И вий ли трето?:blum:
А де!frisky lioness написа:Ще ви трябват още 2 каски:rotfl24::rotfl24:
Къв загрижен!vyara написа:Сигур да не се мъча
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Що бе:rotfl24::rotfl24: ама пък ще е весело:rotfl24::rotfl24:Звеневия написа:
А де!

- Житената Питка
- BOFH
Теб като те сърби за моята ръка ли се сещаш?vyara написа:Ма ката бе, питай Питката.
ПРОСТАК !Житената Питка написа:Теб като те сърби за моята ръка ли се сещаш?vyara написа:Ма ката бе, питай Питката.
Аз питАх за празник, той пак за ***не си мисли?
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ - у.
- Житената Питка
- BOFH
Звеневия написа:...

Море, сокол пиииииееееееееееее, вода на Вардааааароооооооот....