Скивайте го този нещастник
Скивайте го този нещастник
Защо да е лесно, като може да е трудно?
Re: Скивайте го този нещастник
Уфф, идиотите в нетя с лопата да ги ринеш...
беше показан снимката на автора на сайта по тв
инвалид в инвалидна количка
участник в олимпиадаите на инвалидите
какво да коментирам повече
Гледах го това преди няколко дена и ми стана мнооого гадно. И си мислех, че ако съм на мястото на г-н президента, вместо верно да "не знам кой ме дупи", ще го съдя тоя и покрай него и цялата им шибана държавица дето и те не са наясно какво да я правят. 
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Не ме интересува кой с какво го е наказал - този не е човек след като може да се гаври по този начин. Никога не е и бил - това дали си злобен и лайно, не зависи от това дали си инвалид.
А това, че Македония ТОЛЕРИРА подобни изяви, нищо че и тя е в инвалидна количка, и това трябва да се накаже. Така си мисля.
Има граници във всичко и те никога не трябва да бъдат прекрачвани, ако не искаш неприятности.
А това, че Македония ТОЛЕРИРА подобни изяви, нищо че и тя е в инвалидна количка, и това трябва да се накаже. Така си мисля.
Има граници във всичко и те никога не трябва да бъдат прекрачвани, ако не искаш неприятности.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
caliostro написа:най умното е да не коментираме македонците
![]()
![]()
да ги оставиме на албанците![]()
и като си изяснат кои са и какви са и и какви искат да бъдат мое и да разговаряме с тях
до тогава
при шиптарите да си седят
за мен тази държава и този народ към днешна дата не съществува изобщо.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
И голям праз, че някой нещо си...Особено пък от Македония.maggot написа:Не ме интересува кой с какво го е наказал - този не е човек след като може да се гаври по този начин. Никога не е и бил - това дали си злобен и лайно, не зависи от това дали си инвалид.
Бе не е особено приятно, като се има в предвид, че заради нея (по-точно заради българите там, не за чукарите им въшливи) влизаме във войни, жертваме си животи, държава... Макар и за тези войни и глупости да са виновни Русия и в по-малка степен другите велики сили от преди 100 и нещо години... до колкото в историята има "вина"...Mila написа:И голям праз, че някой нещо си...Особено пък от Македония.maggot написа:Не ме интересува кой с какво го е наказал - този не е човек след като може да се гаври по този начин. Никога не е и бил - това дали си злобен и лайно, не зависи от това дали си инвалид.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Какво може да се очаква от хора, които си живеят в заблуда. Целият им живот е една голяма лъжа. Нормално е да смятат, че всичко е лъжа около тях...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao