Понеже, другарки и другари,..
Понеже, другарки и другари,..
Бяхте исключително исчерпателни при първото ми питанЬе, сега следва обещаното второ:
Казус:
Работите дълго време с някого,
много кинти правите,
ама винаги със зор,
излишна пот,
ненужни нережисирани дубли...
Писва ви еднаж, дваж, триж... Изваждате везната- мерите-стискате зъби...
ЦикълОт се повтаря, трети, пети...
Абе хамстер във въртележка - много тичане и все долна мъртва точка...
1) Пращате го у лево?
2) Пращате се у лево?
3) На кой му пука?
4) Продължавате да броите циклите на тъпотията с умиление, на каквото е способна само една майка към собствената си рожба.
5)Режете си вените и прекратявате по-нататъшни терзания...
В извода Ви трябва да има поне една застъпена теза: Има ли у нас пазарна логика (за икономиката няма да бръщолевя) или няма?
Казус:
Работите дълго време с някого,
много кинти правите,
ама винаги със зор,
излишна пот,
ненужни нережисирани дубли...
Писва ви еднаж, дваж, триж... Изваждате везната- мерите-стискате зъби...
ЦикълОт се повтаря, трети, пети...
Абе хамстер във въртележка - много тичане и все долна мъртва точка...
1) Пращате го у лево?
2) Пращате се у лево?
3) На кой му пука?
4) Продължавате да броите циклите на тъпотията с умиление, на каквото е способна само една майка към собствената си рожба.
5)Режете си вените и прекратявате по-нататъшни терзания...
В извода Ви трябва да има поне една застъпена теза: Има ли у нас пазарна логика (за икономиката няма да бръщолевя) или няма?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Понеже, другарки и другари,..
Както се вика, разделята се по живо, по здраво. Е, не винаги е по здраво, но крайният резултат така или иначе е ......Звеневия написа:
раздяла
"..и ще дойде най-щастливия ден, когато.....":lol::lol::lol:
Свободаааааа!!!!!!
П.П. Не разбрах този ти въпрос дали и ако да каква връзка имаше с предишния за купона:blink::?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Знаеш ли го...
Имаше един виц за оня дето се мъчел да излезе от една яма. Та като все не успявал, накрая казал: "И тоя път ако не успея да изляза, хващам си шапката и си заминавам!" 
Така както го описваш, има някакъв елемент на обреченост. Нормално е да го обсъдите и като не инкасираш някакви промени, "хващаш си шапката и заминаваш". Забележи! Не без шапката!
Предполагам, това означава, че съм за отговор 2 ...
П.П. Точка 2 понякога е еквивалентна на 5 ...
Така както го описваш, има някакъв елемент на обреченост. Нормално е да го обсъдите и като не инкасираш някакви промени, "хващаш си шапката и заминаваш". Забележи! Не без шапката!
Предполагам, това означава, че съм за отговор 2 ...
П.П. Точка 2 понякога е еквивалентна на 5 ...
И аз нещо такова си мислех.caliostro написа:ако кинтите са доста то би трябвало да компенсират някои неудобства при тяхното копане![]()
ако неудобствата станат повече от кинтите се сменя схемата
под схема моеже да се разбира всичко.![]()
всичко си е логично на този свят
без изключение
Целта или оправдава средствата или не.
От всяка гледна точка и целта, и средствата изглеждат различно, така че...
- Green Light
Ееех, картинката ми е много близка и родна, и след всеки "цикъл" надувам главите на всички отколо мен,
че вече край, к'вот било - било ... до следващия път, та затуй и аз ще следя с интерес отговорите.
На практика май клоня към отговор 4). И значи извода ми е, че да, има пазарна логика (поне у мен:winkw:).
С другото се свиква - порИвеш, порИвеш - пък ти мине. И - айде отначало.
че вече край, к'вот било - било ... до следващия път, та затуй и аз ще следя с интерес отговорите.
На практика май клоня към отговор 4). И значи извода ми е, че да, има пазарна логика (поне у мен:winkw:).
С другото се свиква - порИвеш, порИвеш - пък ти мине. И - айде отначало.
Аз все си мисля, че няма достатъчно пари, с които да ми платят нервите, които троша.vyara написа:...Целта или оправдава средствата или не.
Винаги когато съм го правил, не е било заради парите, а заради личното ми решение, че трябва да стане...
Но това все пак е доста крайно... едва ли е представителна извадка...
Аз съм в процес на проверка.
Неудобствата станаха повече от кинтите.
Глобиха ни заради неспазени срокове, а ние още не сме приключили.
Глобиха шефа, обаче на нас ни режат от кинтите.
Остави това, ами непрекъснато се сменя концепцията за финалния продукт.
Ако има пазарен механизъм - би трябвало скоро да съм на нова работа.
Та така. Ще ти кажа като приклюци проверката.
Тябваше да си дигна шапката още миналата година, ама като съм патка - хак да ми е!
Неудобствата станаха повече от кинтите.
Глобиха ни заради неспазени срокове, а ние още не сме приключили.
Глобиха шефа, обаче на нас ни режат от кинтите.
Остави това, ами непрекъснато се сменя концепцията за финалния продукт.
Ако има пазарен механизъм - би трябвало скоро да съм на нова работа.
Та така. Ще ти кажа като приклюци проверката.
Тябваше да си дигна шапката още миналата година, ама като съм патка - хак да ми е!
Ами въпрос на гледна точка и темперамент. Може да свършиш едно и също нещо с много или с малко нерви. Ако да си потрошиш здравето е единствения начин да изкараш пари, то по-добре да си смени човек работата. Щото трудно е да се научиш на непукизъм.Влад написа:Аз все си мисля, че няма достатъчно пари, с които да ми платят нервите, които троша.vyara написа:...Целта или оправдава средствата или не.
Винаги когато съм го правил, не е било заради парите, а заради личното ми решение, че трябва да стане...
Но това все пак е доста крайно... едва ли е представителна извадка...
Не се тормозя чак толкова с опити да надникна в бъдещето.caliostro написа:за какво риване става дума
въпросът е дали човек трябва да обърне палачинката и кога?!
риването е друга бира
Щом става въпрос за цикличност, значи нещата се движат в някакви рамки (поне моя случай е такъв).
Но в крайна сметка зависи и от алтернативните източници на доход. Ако могат да компенсират липсата...ясно какво следва.