Обява!
- Глас в пустиня
Обява!
Ден осми, от шести месец на лето господне 2007-мо, около 17.00 часа, БоЕВ ще бъде в центъра на София, в пространството заключено от улиците Дондуков, Триадица и Мария Луйза. Всеки който има половин час свободно време, за по едно кафенце, бирка или нещо друго да остави координати. БоЕв ще се свърже с Вас, лесен е за разпознаване: ръст - между 180 и 185см; 83кг; мургав-брюнет; права коса подстригана като за мъж на средна възраст... За сега - това.
Re: Обява!
Хе- хе, друже, жалко че не съм в Шопландия, за да те видя, ама ми направи впечатление това: : ръст - между 180 и 185см;БоЕВ написа:Ден осми, от шести месец на лето господне 2007-мо, около 17.00 часа, БоЕВ ще бъде в центъра на София, в пространството заключено от улиците Дондуков, Триадица и Мария Луйза. Всеки който има половин час свободно време, за по едно кафенце, бирка или нещо друго да остави координати. БоЕв ще се свърже с Вас, лесен е за разпознаване: ръст - между 180 и 185см; 83кг; мургав-брюнет; права коса подстригана като за мъж на средна възраст... За сега - това.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

С удоволствиеБоЕВ написа:Ден осми, от шести месец на лето господне 2007-мо, около 17.00 часа, БоЕВ ще бъде в центъра на София, в пространството заключено от улиците Дондуков, Триадица и Мария Луйза. Всеки който има половин час свободно време, за по едно кафенце, бирка или нещо друго да остави координати. БоЕв ще се свърже с Вас, лесен е за разпознаване: ръст - между 180 и 185см; 83кг; мургав-брюнет; права коса подстригана като за мъж на средна възраст... За сега - това.
Но се надявам Дзвеневия да организира тържествено посрещане
Пък червения килим и фанфарите от тебGaspode написа: Но се надявам Дзвеневия да организира тържествено посрещане
Боевски, ти ще си заключен в тоя периметър или имаш право да мърдаш насам-натам по Софията?БоЕВ написа:Ден осми, от шести месец на лето господне 2007-мо, около 17.00 часа, БоЕВ ще бъде в центъра на София, в пространството заключено от улиците Дондуков, Триадица и Мария Луйза. Всеки който има половин час свободно време, за по едно кафенце, бирка или нещо друго да остави координати. БоЕв ще се свърже с Вас, лесен е за разпознаване: ръст - между 180 и 185см; 83кг; мургав-брюнет; права коса подстригана като за мъж на средна възраст... За сега - това.
Тъй де, да мислим за подходящо местенце...
Нямаш проблеми. Ако трябва цял духов оркестър ще организирам. Ако искате истински... ако искате от ония, другите духатели4avdar4e написа:
Пък червения килим и фанфарите от теб
- сър Айвънхоу
В 17.00 ще съм безнадежно зает в бачкане.
Нали няма да си тръгнеш в 17.30 например???
Щото, като те арестуват останалите клубари, ще гледам да се свържа с тях, за да знам къде са те вързали, за да не избягаш... И тогава..........
Нали няма да си тръгнеш в 17.30 например???
Щото, като те арестуват останалите клубари, ще гледам да се свържа с тях, за да знам къде са те вързали, за да не избягаш... И тогава..........
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ъпсурт по тва време! Само с половин час ли ще разполагаш?БоЕВ написа:Ден осми, от шести месец на лето господне 2007-мо, около 17.00 часа, БоЕВ ще бъде в центъра на София, в пространството заключено от улиците Дондуков, Триадица и Мария Луйза. Всеки който има половин час свободно време, за по едно кафенце, бирка или нещо друго да остави координати. БоЕв ще се свърже с Вас, лесен е за разпознаване: ръст - между 180 и 185см; 83кг; мургав-брюнет; права коса подстригана като за мъж на средна възраст... За сега - това.
Аз евентулано мога да пробавм чак след 20:00 ...
- Глас в пустиня
Здраве да е само, може пък аз да имам път към Филибето.[unknown] написа: Хе- хе, друже, жалко че не съм в Шопландия, за да те видя, ама ми направи впечатление това: : ръст - между 180 и 185см;Как ги докарваш тези вибрации- с подскоци и приклякания ли?...
![]()
Ръста варира - обувки с висока платформа + прическа тип Пънк = 185см
Истината е, че и аз не знам с точност, но това е без значение.
- Глас в пустиня
Определено ще се чуем/видим.Gaspode написа:
С удоволствие
Но се надявам Дзвеневия да организира тържествено посрещане
- Глас в пустиня
Улиците ги дадох само като ориентир за изходна позиция.4avdar4e написа:
Боевски, ти ще си заключен в тоя периметър или имаш право да мърдаш насам-натам по Софията?
Тъй де, да мислим за подходящо местенце...
- Глас в пустиня
Предполагам, че не!:-)сър Айвънхоу написа: Нали няма да си тръгнеш в 17.30 например???
- Глас в пустиня
Време ще се намери, споменах за половин час, защото отчитам факта че е петък и повечето хора са ангажирани.pocti_bezobidna написа:
Ъпсурт по тва време! Само с половин час ли ще разполагаш?
- сър Айвънхоу
Ей. момченцееее, не се ебавай с "рабтните" софиянци!!!БоЕВ написа:Време ще се намери, споменах за половин час, защото отчитам факта че е петък и повечето хора са ангажирани.pocti_bezobidna написа:
Ъпсурт по тва време! Само с половин час ли ще разполагаш?
Тука се работи, обикновено до 18:00 часа!!!
Така че, вземи се У рЪце и обяви нормален час за срещи!!!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
а , към Варна нема ли път скоро:-)БоЕВ написа:Ден осми, от шести месец на лето господне 2007-мо, около 17.00 часа, БоЕВ ще бъде в центъра на София, в пространството заключено от улиците Дондуков, Триадица и Мария Луйза. Всеки който има половин час свободно време, за по едно кафенце, бирка или нещо друго да остави координати. БоЕв ще се свърже с Вас, лесен е за разпознаване: ръст - между 180 и 185см; 83кг; мургав-брюнет; права коса подстригана като за мъж на средна възраст... За сега - това.
Ще гледам да мина
може и като комета, че тато има РД, но ще гледам да си вясна телесата и да пием по една бира, друже
и аз моля за организиране и ъгъл на ротация
и аз моля за организиране и ъгъл на ротация
- Глас в пустиня
- snowprincess
освен аз да ви организирам от тук 
кво ша кажете за 19 часа утре, за същото заведение, където сте били последния път
(достатъчно сте за една по-голяма маса)
боев - 1бр.
чавето и звеневия - 2бр.
мнемо . 1бр.
гаспод - 2бр.
рем и кралица - 2бр.
pocti_bezobidna - 1бр.
сър Айвънхоу - 1бр.
магот - ?
кво ша кажете за 19 часа утре, за същото заведение, където сте били последния път
боев - 1бр.
чавето и звеневия - 2бр.
мнемо . 1бр.
гаспод - 2бр.
рем и кралица - 2бр.
pocti_bezobidna - 1бр.
сър Айвънхоу - 1бр.
магот - ?

Айдееее...snowprincess написа:освен аз да ви организирам от тук
боев - 1бр.
чавето и звеневия - 2бр.
мнемо . 1бр.
гаспод - 2бр.
рем и кралица - 2бр.
pocti_bezobidna - 1бр.
сър Айвънхоу - 1бр.
магот - ?
Изобщо не знам къде са били последния път.
Panta rhei...
Сичку туй чудесно... Бяхме в мистър Пица, обаче за там трябва резервация и то на място, щото вече дори през седмицата е фул. А Зв. още вчера казА, че никкъв шанс той да иде. Аз още по-малко.Мнемозина написа:Айдееее...snowprincess написа:освен аз да ви организирам от тук
боев - 1бр.
чавето и звеневия - 2бр.
мнемо . 1бр.
гаспод - 2бр.
рем и кралица - 2бр.
pocti_bezobidna - 1бр.
сър Айвънхоу - 1бр.
магот - ?
Вариант - да се сберем в някой Дивак без резервация
Дивака на Малките 5 май вече го няма4avdar4e написа:Сичку туй чудесно... Бяхме в мистър Пица, обаче за там трябва резервация и то на място, щото вече дори през седмицата е фул. А Зв. още вчера казА, че никкъв шанс той да иде. Аз още по-малко.Мнемозина написа:Айдееее...snowprincess написа:освен аз да ви организирам от тук
боев - 1бр.
чавето и звеневия - 2бр.
мнемо . 1бр.
гаспод - 2бр.
рем и кралица - 2бр.
pocti_bezobidna - 1бр.
сър Айвънхоу - 1бр.
магот - ?
Вариант - да се сберем в някой Дивак без резервация
Само преди десетина дни си беше тамpocti_bezobidna написа: Дивака на Малките 5 май вече го няма
опа! Търсихме го у тъмното, вече имахме отскок известен, пфу!4avdar4e написа:Само преди десетина дни си беше тамpocti_bezobidna написа: Дивака на Малките 5 май вече го няма
ПС. Изобщо не сме били токло мотани, ама го оплакахме кръчмата...
pocti_bezobidna написа:опа! Търсихме го у тъмното, вече имахме отскок известен, пфу!4avdar4e написа:Само преди десетина дни си беше тамpocti_bezobidna написа: Дивака на Малките 5 май вече го няма
ПС. Изобщо не сме били токло мотани, ама го оплакахме кръчмата...
ей безобидна девойке
и вие ли се напивате бре:shocked::rotfl24:
"отскок известен" хм...
аз преди девет години
след такъв отскок
зех че се ожених
и нищо кво...
Чаве идете там бре4avdar4e написа:Само преди десетина дни си беше тамpocti_bezobidna написа: Дивака на Малките 5 май вече го няма
дето зимата киризих Боян Радев
как набива боб
от една дълбока паница
нали е в центъра, близко, безопасно
и да се чукнете и за нас
и поздрави
Накрая ще обявим среща на вашия пясъчник и ще се реши проблемът...4avdar4e написа:Само преди десетина дни си беше тамpocti_bezobidna написа: Дивака на Малките 5 май вече го няма
Тъкмо обичам да пуша на чист въздух.
Panta rhei...
Е те точно това е Дивак, бре, КентеКент написа: Чаве идете там бре
дето зимата киризих Боян Радев
как набива боб
от една дълбока паница
нали е в центъра, близко, безопасно
и да се чукнете и за нас
и поздрави
Тамън лесно се намира, викашМнемозина написа: Накрая ще обявим среща на вашия пясъчник и ще се реши проблемът...
Ми да, и места има достатъчно...4avdar4e написа:Тамън лесно се намира, викашМнемозина написа: Накрая ще обявим среща на вашия пясъчник и ще се реши проблемът...
Panta rhei...
Е те точно това е Дивак, бре, Кенте
[/quote]
ахъ..много поздрави на бай боян тогаз
ахъ..много поздрави на бай боян тогаз