От една страна ...
От една страна ...
е хубаво, щото по улици и по седянки, жените показват всичко каквото имат за показване, та не само мигачи за ремонти отиват, но
от друга...
с бира или без бира - трудно се живее на тази жега.
Правилният избор е в нас:
Пускаме климатика (ама нямам в службата) и взимаме студената чаша...
от друга...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: От една страна ...
2 републики.
С лешници.
Преди 10 минути.
Понякое време - още 2.
Така понасям аз по-леко и лошото и хубавото.
Да живее сладкото!
С лешници.
Преди 10 минути.
Понякое време - още 2.
Да живее сладкото!
ммм... езичето минава леко по устните... очичките се притварят...esti написа:2 републики.
С лешници.
Преди 10 минути.
Понякое време - още 2.
Да живее сладкото!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
....дишането става учестено....кожата става болезнено чувствителна на допир....дори от лекия полъх на вятъра.....всяко докосване пали огън, който се превръща в пожар.....в изригващ вулкан....облива те лава и единственото, което искаш е........да си завлечеш задника до морето и да се гмурнеш на дълбокото, защото в тази жега не се издържа на плажа.ELBI написа: ммм... езичето минава леко по устните... очичките се притварят...
- сър Айвънхоу
Абе, приятелю, като настъпи пролеттаELBI написа:е хубаво, щото по улици и по седянки, жените показват всичко каквото имат за показване, та не само мигачи за ремонти отиват, но
от друга...
и цъфнат мадамите,
чак до есента,
ни се разтаковат мамите...
Баси и аз един поет се извъдих!...
Навремето един приятел казваше, че като дойде пролетта, та чак до есентта бил постоянно в прединфарктно състояние. И, като си представиш, че беше асистент във ВУЗ...
П.П. Ама в последите години мадамите ходят голи през всички сезони
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
ELBI написа:е хубаво, щото по улици и по седянки, жените показват всичко каквото имат за показване, та не само мигачи за ремонти отиват, но
от друга...
Е, браво!ELBI написа:ммм... езичето минава леко по устните... очичките се притварят...esti написа:2 републики.
С лешници.
Преди 10 минути.
Понякое време - още 2.
Да живее сладкото!
Вчера пуснах един виц в другата тема, кръстих го "За избора"...
Разбира се не искам да кажа, че като Ести те чака на ..море .. си припадал
даже съм сигурна, че обратното
Днес да ви чакаме ли във форума или...?
сър Айвънхоу написа:Абе, приятелю, като настъпи пролеттаELBI написа:е хубаво, щото по улици и по седянки, жените показват всичко каквото имат за показване, та не само мигачи за ремонти отиват, но
от друга...
и цъфнат мадамите,
чак до есента,
ни се разтаковат мамите...
Баси и аз един поет се извъдих!...
Навремето един приятел казваше, че като дойде пролетта, та чак до есентта бил постоянно в прединфарктно състояние. И, като си представиш, че беше асистент във ВУЗ...
П.П. Ама в последите години мадамите ходят голи през всички сезонинаправо човек ще си пукляся ей така - за едното нищо...
а тези във ВУЗовете не са хора
нарочно правят сесиите в такова време....
че и поправки и ликвидации преди да разхлади...
...да кажа аз като една млада студентка
- Green Light
Тоя дето е измислил слънчевите очила голем човек е билELBI написа:е хубаво, щото по улици и по седянки, жените показват всичко каквото имат за показване,...
...усещането става магнетично и не само леки, а и вече по-осезаеми тръпки минават през теб, желанието не може да намери думи за описание и само плътта ти говори, а самият ти искаш да влезеш целият ...esti написа:....дишането става учестено....кожата става болезнено чувствителна на допир....дори от лекия полъх на вятъра.....всяко докосване пали огън, който се превръща в пожар.....в изригващ вулкан....облива те лава и единственото, което искаш е........да си завлечеш задника до морето и да се гмурнеш на дълбокото, защото в тази жега не се издържа на плажа.ELBI написа: ммм... езичето минава леко по устните... очичките се притварят...
ПОД ДУША, разбира се...
Бе сигурно, но сега са толкова голи, че ... дилемата дали да стоиш под климатика или да издържаш на жегата и гледките ...сър Айвънхоу написа: Навремето един приятел казваше, че като дойде пролетта, та чак до есентта бил постоянно в прединфарктно състояние. И, като си представиш, че беше асистент във ВУЗ...
П.П. Ама в последите години мадамите ходят голи през всички сезонинаправо човек ще си пукляся ей така - за едното нищо...
както се казва - ключът е в теб.
и може да отвориш вратата водейки ...
Дочакахте ни. Само не ни питай какво ни беше снощи...Semiramis написа:Вчера пуснах един виц в другата тема, кръстих го "За избора".....извинявай, но на мен си ми е смешно, понеже изборът е същия.
млада и хубава... ах тези преподаватели...Semiramis написа:...
а тези във ВУЗовете не са хора
нарочно правят сесиите в такова време....
че и поправки и ликвидации преди да разхлади...
...да кажа аз като една млада студентка
дали ще те пуснат, поради замъглено съзнание или
ще те върнат да се замъгляват отново?
Тези, дето са измислили климатика, бирата и мастиката - също заслужават адмирации...Green Light написа:Тоя дето е измислил слънчевите очила голем човек е билELBI написа:е хубаво, щото по улици и по седянки, жените показват всичко каквото имат за показване,...
Както и този, дето е измислил жените
не е честно!ELBI написа:Дочакахте ни. Само не ни питай какво ни беше снощи...Semiramis написа:Вчера пуснах един виц в другата тема, кръстих го "За избора".....извинявай, но на мен си ми е смешно, понеже изборът е същия.
ти знаеш ли как се работи като разваляш дискциплината, м?!
после що не чета за изпити, е от такива като теб!.
не те питам. даже няма и да те чета.
Напротив - снощи бяхме толкова дисциплинирани... Да беше попитала...Semiramis написа:не е честно!ELBI написа:...Дочакахте ни. Само не ни питай какво ни беше снощи...
ти знаеш ли как се работи като разваляш дискциплината, м?!
после що не чета за изпити, е от такива като теб!.
не те питам. даже няма и да те чета.
влизаш, излизаш, забърсваш и кеф...
душа е голяма работа...
Re: Жени и вино
бе какво вино в тази жега те погнало...Remmivs написа:вино и жени
ELBI написа:Червено, огнено, буйно
Като жените, впрочем
Добра комбинация са си винаги тези двете благини
Remmivs написа:Една очаквано добра комбинация, ако мога така да се изразяELBI написа:Червено, огнено, буйно
Като жените, впрочем
ELBI написа:Именно, едва се удържах да не го напиша и азRemmivs написа:Една очаквано добра комбинация, ако мога така да се изразяELBI написа:Червено, огнено, буйно
Като жените, впрочем
Обаче не моа се удържа да се изфукам пак, та да знаят и новодошлите къф съм прекрасен, умен и въобще Oh Lord
Приказка за Нощта
Защо ни привлича така Нощта тъмнокоса и виноуханна? Защо очите ни изпиват до дъно небесния свод от сладка, но необяснима тъга? Защо в гърдите сърцето ни свито като невръстно дете се притиска? Елате, нека ви разкажа една малка приказка...
Заченати от утробата й бездънна и вечна родени са всички неща. И всички при нея се връщат. Приласкава ги с нежна милувка богинята тъмноока и властна. Любовница страстна е тя - изгаря ни в звездния огън на свойто дихание ледно и в бездни безкрайни и черни понасят ни крилете й мощни. Към себе си втурнати в телата ни слети и жадни, задъхани, стенещи, слепи... В очите затворени избухват комети и в пазвите раждат се нови слънца с неистова ярост, ала пожар бързоног не отпочват, че стяга ги в шепи невидими безмълвния ритъм на танца. Отпиваме бавно от виното тежко и сладко. По устните лепне целувката й тъй мимолетна и крехка, а сякаш ни вечност обгръща. Различна и винаги съща, Нощта се усмихва и тръгва с боси нозе по небето. А ние оставаме нейни. Пленени завинаги, търсещи и никога неутолени...
готино, Рем...
Направо прекрасно. Бях се отдал на по-нисши страсти, но ти ме накара да полетя с крилата на романтиката.
Плюсче - при летене е по-прохладно.
Второ - ако не си на голяма височина, някои неща/дадености се виждат чудесно.
Минусче - други пък дадености хич не се виждат. Налага се приземяване при детекция на обекти, открояващи се с дадености...
Направо прекрасно. Бях се отдал на по-нисши страсти, но ти ме накара да полетя с крилата на романтиката.
Минусче - други пък дадености хич не се виждат. Налага се приземяване при детекция на обекти, открояващи се с дадености...
късно е..ELBI написа:готино, Рем...
каквото и да кажеш вече
не мога да прочета без ...
Можеш да правиш синосуидални, да не кажа възвратно-постъпателни летателни фигури. Май и аз съм занижен в тези жеги...ELBI написа:готино, Рем...
глей къф си... след 5 ще имам сили само да се добера до хладничкият ми хол, след което ще се наложи да се мъча с 18-23 годишни под латино ритми и вентилатори...Gaspode написа:Желаещи за бира явно няма?
за бира ще съм готов след 21 часа евентуално... обаче ти дали ще си тогава?
- snowprincess
преди да те прочета и на мен ми се искаше да напиша нещо свързано с плажаesti написа:....дишането става учестено....кожата става болезнено чувствителна на допир....дори от лекия полъх на вятъра.....всяко докосване пали огън, който се превръща в пожар.....в изригващ вулкан....облива те лава и единственото, което искаш е........да си завлечеш задника до морето и да се гмурнеш на дълбокото, защото в тази жега не се издържа на плажа.ELBI написа: ммм... езичето минава леко по устните... очичките се притварят...

Какво за латино-ритми викаш?ELBI написа:глей къф си... след 5 ще имам сили само да се добера до хладничкият ми хол, след което ще се наложи да се мъча с 18-23 годишни под латино ритми и вентилатори...Gaspode написа:Желаещи за бира явно няма?
Салса, бачата, ча-ча-ча ...pocti_bezobidna написа:Какво за латино-ритми викаш?ELBI написа:глей къф си... след 5 ще имам сили само да се добера до хладничкият ми хол, след което ще се наложи да се мъча с 18-23 годишни под латино ритми и вентилатори...Gaspode написа:Желаещи за бира явно няма?
Защото ти омекват краката и се плъзваш ниско, надолу, усещайки твърдосттаesti написа:Защо желанието човек да се пъхне под душа да е нисша страст?:shocked:ELBI написа:Бях се отдал на по-нисши страсти, но ти ме накара да полетя с крилата на романтиката.
Ние нали за това си говорехме....
на ....ваната...
нали не предлагаш да сложим жените по мазетата за да се изстудяват?Remmivs написа:Може бе, ама да не стане сакатлък нещо със студеното вино и горещите жениELBI написа:Може ли в тези жеги виното да го оставим в някое мазенце? За по-хладни времена?
Не бе, понеже аз съм стар човек вече и си мисля за здравословното ми състояние при резки, шокови промени на температурите и техните пулсации. Това на АВе си е чиста проба шокова терапия. Аз например вчера (35 ли беше или 36) отидох на фитнес за изравняване на температурите вътрешна и външна. Колкото вода изтече от мен между 16:30 и 18:00 толкова и налях. Култово си е да се натоварваш в тези жеги, но е по добре от резките промени на температурата и средата. Само дето и малкото мозък дето го притежавам, евентуално, може би, едва ли не, ми се е толкова размекнал, че и в момента не знам това дето го пиша има ли смисъл или мисъл или каквото и да е свързано с невронна дейностELBI написа:нали не предлагаш да сложим жените по мазетата за да се изстудяват?
Ами да организираме поход до Варна или Бургас...pocti_bezobidna написа:Ола! Това на някой плаж тряба да се случва, не у СФ-то...ELBI написа:
Салса, бачата, ча-ча-ча ...
Като гледам не спират да ни канят, а ние...