Май е време да доиде Локе, богът на огъня...ако ми позволите да перефразирам - "лепа строителна техника, лепо гори"...
Що си траете ве-е-е-е......
- Глас в пустиня
Що си траете ве-е-е-е......
Що не казвате нищо за Странджа-та? Някой ходили да протестира? - или не щете да ставате екотерористи и зелени талибани! Баси! Шепа олигофрени се подиграват с целият Бг народ - съдии от върховния съд затриха най-голямата защитена територия в Бг, не в името на народа, а в името на една фирма близка до Доган! Тия в тогите не ги мисля, те ще си лапнат комисиона, а като ни изтрещи ЕС санкциите ще ги плащаме ние и наще деца - още повече, че за тях(децата) зеленината и дивата природа нама да ги има...всичко ще бъде мутробарок и бетон...
Май е време да доиде Локе, богът на огъня...ако ми позволите да перефразирам - "лепа строителна техника, лепо гори"...
Re: Що си траете ве-е-е-е......
Дреме ми за санкциите, бате. Хак да ни е да плащаме. Кинтите са нищо, щото не остана местенце в тай държава, дето да не са дигнали простотия някаква.БоЕВ написа:Що не казвате нищо за Странджа-та? Някой ходили да протестира? - или не щете да ставате екотерористи и зелени талибани! Баси! Шепа олигофрени се подиграват с целият Бг народ - съдии от върховния съд затриха най-голямата защитена територия в Бг, не в името на народа, а в името на една фирма близка до Доган! Тия в тогите не ги мисля, те ще си лапнат комисиона, а като ни изтрещи ЕС санкциите ще ги плащаме ние и наще деца - още повече, че за тях(децата) зеленината и дивата природа нама да ги има...всичко ще бъде мутробарок и бетон...
За протокола - да, протестирахме. И пред общината и дърнки ми ти дрънки, и не ми се говори, щото побеснявам направо.
В Абсурдистан всичко е възможно... Нали съдът е "независим", какво би могло да се направи...БоЕВ написа:Що не казвате нищо за Странджа-та? Някой ходили да протестира? - или не щете да ставате екотерористи и зелени талибани! Баси! Шепа олигофрени се подиграват с целият Бг народ - съдии от върховния съд затриха най-голямата защитена територия в Бг, не в името на народа, а в името на една фирма близка до Доган! Тия в тогите не ги мисля, те ще си лапнат комисиона, а като ни изтрещи ЕС санкциите ще ги плащаме ние и наще деца - още повече, че за тях(децата) зеленината и дивата природа нама да ги има...всичко ще бъде мутробарок и бетон...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Защото понякога думите са излишни:(:crying:БоЕВ написа:Що не казвате нищо за Странджа-та?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.